ένα ρύζι πιο ενδιαφέρον γευστικά..
Το να φτιάξεις ένα κατσαρολάκι ρύζι για να σερβίρεις μαζί με το βραδυνό σου είναι πολύ εύκολο. Αλλά αν μαγειρεύεις πολύ συχνά ρύζι το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα το βαρεθείς.
Δες 3 απλά τρικ για να κάνεις το καθημερινό σου ρύζι πιο ενδιαφέρον γευστικά..
Δες 3 απλά τρικ για να κάνεις το καθημερινό σου ρύζι πιο ενδιαφέρον γευστικά..
1. Τσιγάρισε το ρύζι σου
Τσιγαρίζοντας το ρύζι σου με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο πριν προσθέσεις το νερό για να το βράσεις θα του δώσει μία πιο ενδιαφέρουσα γεύση. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με το καφέ ρύζι αλλά και με το κριθαράκι.
2. Μαγείρεψε το ρύζι με ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
Μην χρησιμοποιήσεις σκέτο ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου για να βράσεις το ρύζι σου. Το καλύτερο είναι να βάλεις 50% ζωμό και 50% νερό. Ο ζωμός θα κάνει το ρύζι σου πολύ πιο γευστικό και πλούσιο.
3. Πρόσθεσε μπαχαρικά (αυτή είναι και η λύση με τις λιγότερες θερμίδες)
Ένα αρωματικό βότανο ή λαχανικό θα δώσει έξτρα γεύση στο ρύζι σου. Βάλε ότι μπαχαρικό θέλεις και δώσε αυτό το κάτι παραπάνω στο φαγητό σου.
Faysbook
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.