Ομελέτα με δυόσμο και χαλούμι

0

μια άλλη εκδοχή της ομελέτας

Υλικά
  • 4 Αυγά
  • 150 γρ. χαλούμι
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 5 ροδέλες ντομάτας
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • Λίγο αλάτι
  • ½ κ. γλ. δυόσμο
Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και το δυόσμο.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
Ανακατεύουμε 1-2 λεπτά και προσθέτουμε τα αυγά και το χαλούμι
Στρώνουμε τις φέτες ντομάτας, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο και σκεπάζουμε ένα καπάκι.
Αφήνουμε για 5-7 λεπτά με σκεπασμένο το καπάκι. Σερβίρουμε με λίγο τριμμένο πιπέρι.

nostimesyntages
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top