μια άλλη εκδοχή της ομελέτας
Υλικά
- 4 Αυγά
- 150 γρ. χαλούμι
- 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 5 ροδέλες ντομάτας
- 2 κ.σ. βούτυρο
- Λίγο αλάτι
- ½ κ. γλ. δυόσμο
Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και το δυόσμο.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
Ανακατεύουμε 1-2 λεπτά και προσθέτουμε τα αυγά και το χαλούμι
Στρώνουμε τις φέτες ντομάτας, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο και σκεπάζουμε ένα καπάκι.
Αφήνουμε για 5-7 λεπτά με σκεπασμένο το καπάκι. Σερβίρουμε με λίγο τριμμένο πιπέρι.
nostimesyntages
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.