Οι αγενείς άντρες αρέσουν περισσότερο στις γυναίκες;

0

ένας αγενής αρσενικός έχει περισσότερες πιθανότητες

Μπορεί ένας άντρας να κατακτήσει μια γυναίκα χρησιμοποιώντας ως όπλο όχι την αρρενωπότητά του αλλά μια αγενή συμπεριφορά; H φήμη ότι ένας αγενής αρσενικός έχει περισσότερες πιθανότητες από έναν ευγενή να γοητεύσει μια θηλυκή ύπαρξη μοιάζει εξωφρενική. Όμως, περιέργως, επαληθεύεται από έρευνες ψυχολόγων.

Εννοείται πως αυτό δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες, αφού ό,τι έλκει μια συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί να δημιουργεί αποστροφή σε μια άλλη. Πάντως γεγονός είναι ότι εξειδικευμένοι… συμβουλάτορες επί θεμάτων σχέσεων δίνουν από καιρό οδηγίες αγένειας σε επίδοξους εραστές, για να αυξήσουν τις κατακτήσεις τους.

Γι΄ αυτό οι γυναίκες πρέπει να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά, ώστε να μην πέσουν σε αυτήν την παγίδα.

Μακριά από άξεστους!

Αν έχεις διαπιστώσει ότι σε έλκει η αγενής ανδρική συμπεριφορά (και όχι η αντρική ευγένεια, αλλιώς πώς λεβεντιά και ντομπροσύνη), δες παρακάτω τους (λανθασμένους) συνειρμούς που πιθανώς έχεις κάνει:

• Ο αγενής άντρας είναι κάποιος που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί άμεσα χωρίς πολλά – πολλά κορδελάκια ευγένειας. Όμως αυτή η συμπεριφορά είναι το λιγότερο εγωιστική και αυτάρεσκη και μάλλον θα σε απογοητεύσει στο μέλλον.

• Ο αγενής και υπερόπτης άντρας είναι προφανώς κάποιος που κατέχει υψηλή κοινωνικοοικονομική θέση, γι’ αυτό και δεν τον ενδιαφέρει πώς θα φερθεί, αφού έτσι έχει συνηθίσει. Λογικός συνειρμός, αλλά εσένα τι σε ενδιαφέρει τελικά; Ο άνθρωπος ή η ισχύς και το πορτοφόλι του; Όπως ξέρεις, αυτά καταρρέουν σε χρόνο μηδέν – και μετά σου μένει μόνο η αγένεια…

• Οι σχετικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες προτιμούν έναν άξεστο άντρα για μια πολύ σύντομη ερωτική σχέση και έναν πιο ευγενικό ως μόνιμο σύντροφο. Καθόρισε τις ανάγκες σου και δες αν αξίζει να επιβραβεύεις τους αγενείς ενισχύοντας τον μύθο. Αρρενωπός και αγενής είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, μην τα συγχέεις.

• Έναν αγενή άντρα δύσκολα τον ξεχνάς, επειδή δεν μοιάζει με τους υπόλοιπους άντρες που προσπαθούν να σε κολακέψουν. Άρα ίσως και να φτάσεις να τον διεκδικήσεις μόνο και μόνο από καπρίτσιο. Απαράδεκτη παγίδα.

• Ο ευγενής άντρας είναι προβλέψιμος, ενώ ο αγενής απρόβλεπτος. Όμως το μόνο απρόβλεπτο που μπορεί να υπάρχει σε έναν αγενή άντρα είναι τα όρια της αγένειας και του εγωισμού του. Το βρίσκεις τόσο συναρπαστικό;

• Αν ο σύντροφός σου έγινε ξαφνικά αγενής, εσύ πρέπει να κάνεις το παν για να τον ξανακερδίσεις. Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν μια μόνιμη τάση να αναλύουν τι δεν πάει καλά στη σχέση τους, όταν διαπιστώνουν μια αλλαγή στη συμπεριφορά του αγαπημένου τους προς το… αγενέστερο. Συνήθως μάλιστα (στην αρχή) κάνουν το καλύτερο για να τον φέρουν πάλι κοντά τους. Προσοχή, γιατί η απότομη (και κυρίως) αδικαιολόγητη μεταστροφή ενός άντρα δεν μπορεί να επιβραβεύεται αιώνια με συμπάθεια και υποστήριξη, γιατί θα του γίνει συνήθεια.

goldenmag
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top