Αλμυρό κέικ

0

Είναι κέικ και έιναι αλμυρό!!!

Υλικά:
  • Γιαούρτι - 1 ποτήρι νερού στραγγιστό
  • Αυγά - 3 τεμ
  • Ηλιέλαιο - 1 ποτήρι νερού
  • Μαϊντανό - 1/2 ποτήρι ψιλοκομμένο
  • Άνιθο - 1/2 ποτήρι ψιλοκομμένο
  • Δύοσμο - λίγο ψιλοκομμένο
  • Ρίγανη - λίγη
  • Πιπέρι κόκκινο - λίγο
  • Φέτα - 1/2 ποτήρι νερόυ τριμμένη
  • Κασσέρι - 1/2 ποτήρι κομμένο σε κύβους
  • Ελιές καλαμών - 5 - 6 ψιλοκομμένες χωρίς κουκούτσι
  • Αλεύρι φαρίνα - όσο πάρει
  • Baking powder - μισό κουταλάκι γλυκού
  • Αλάτι - λίγο
  • Πιπεριά Φλωρίνης - 1 τεμ ψιλοκομμένη
  • Σουσάμι - άσπρο και μαύρο για πασπάλισμα
Οδηγίες:

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός το αλεύρι, το baking powder και το σουσάμι.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά καλά και προσθέτουμε όσο αλεύρι πάρει μαζί με το baking powder.
Βουτυρώνουμε μια στενόμακρη φόρμα, πασπαλίζουμε με σουσάμι παντού και προσθέτουμε την ζύμη μας.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 35 - 40 λεπτά περίπου τρυπώντας με ένα μαχαίρι για να δούμε αν είναι έτοιμο (αν δεν αφήσει υλικό στην λεπίδα του , είναι έτοιμο).

chefoulis
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top