πεντανόστιμη ομελέτα!
3 πατάτες κομμένες κυβάκια
1 κρεμμύδι κομμένο κυβάκια
2 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες και ολόκληρες
4 αυγά
ελαιόλαδο
αλάτι -πιπέρι
Τηγανίζουνε ελαφρώς τα κρεμμύδια ,τις πατάτες και το σκόρδο σε μπόλικο λάδι, αφού πρώτα τα αλατίσουμε
Μεταφέρουμε το υλικό μας σε άλλο τηγάνι όταν ετοιμαστούν ή στραγγίζουμε όλο το λάδι.
Χτυπάμε καλά τα αυγά και τα ρίχνουμε από πάνω κουνώντας το τηγάνι πέρα δώθε να πάει παντού .
Με ένα πιάτο μεγαλύτερο από την επιφάνεια του τηγανιού αναποδογυρλιζουμε την ομελέτα και όταν πάρει χρώμα την σερβίρουμε .
Γίνετε αφράτη πάααρα πολύ νόστιμη ,την κόβετε σαν πίτσα και καλή σας όρεξη !!! .
Μεταφέρουμε το υλικό μας σε άλλο τηγάνι όταν ετοιμαστούν ή στραγγίζουμε όλο το λάδι.
Χτυπάμε καλά τα αυγά και τα ρίχνουμε από πάνω κουνώντας το τηγάνι πέρα δώθε να πάει παντού .
Με ένα πιάτο μεγαλύτερο από την επιφάνεια του τηγανιού αναποδογυρλιζουμε την ομελέτα και όταν πάρει χρώμα την σερβίρουμε .
Γίνετε αφράτη πάααρα πολύ νόστιμη ,την κόβετε σαν πίτσα και καλή σας όρεξη !!! .
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.