Όσοι καταπιάνονται με τη μαγειρική γνωρίζουν πολύ καλά ότι το μοσχαρίσιο κρέας όπως και όσο να το βράσουμε είναι συνήθως σκληρό. Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι που αν τους ακολουθήσουμε θα γίνει «λουκούμι». Συγκεκριμένα, μπορούμε:
Να το κόψουμε σε μικρά κομμάτια και να το αφήσουμε είτε για λίγες ώρες (πέντε με έξι) είτε όλο το βράδυ μέσα σε μείγμα που θα φτιάξουμε με μία κούπα λάδι, μιάμιση κούπα ξίδι, μίση κούπα κρασί, ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι, πιπέρι και σκόρδο.
Να το αλείψουμε με ένα μείγμα από λάδι και ξίδι και το αφήσουμε για δύο με τρεις ώρες.
Να ρίξουμε στη σάλτσα μία κουταλιά ζάχαρη αν ο χρόνος μας πιέζει και δεν προλαβαίνουμε να το μαρινάρουμε.
Πηγή
Μπράβο πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή