Πώς να κάνετε το μοσχαρίσιο κρέας… λουκούμι

1

Όσοι καταπιάνονται με τη μαγειρική γνωρίζουν πολύ καλά ότι το μοσχαρίσιο κρέας όπως και όσο να το βράσουμε είναι συνήθως σκληρό. Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι που αν τους ακολουθήσουμε θα γίνει «λουκούμι». Συγκεκριμένα, μπορούμε:

Να το κόψουμε σε μικρά κομμάτια και να το αφήσουμε είτε για λίγες ώρες (πέντε με έξι) είτε όλο το βράδυ μέσα σε μείγμα που θα φτιάξουμε με μία κούπα λάδι, μιάμιση κούπα ξίδι, μίση κούπα κρασί, ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι, πιπέρι και σκόρδο.

Να το αλείψουμε με ένα μείγμα από λάδι και ξίδι και το αφήσουμε για δύο με τρεις ώρες.

Να ρίξουμε στη σάλτσα μία κουταλιά ζάχαρη αν ο χρόνος μας πιέζει και δεν προλαβαίνουμε να το μαρινάρουμε.

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου
To Top