Με τη θηλιά στο λαιμό η ΑΕΚ

0

Η ΑΕΚ μπορεί να κατάφερε να τερματίσει έστω δεύτερη στα πλέι οφ παίρνοντας το καλό εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, παρ’ όλα αυτά, μετά τις χθεσινές εξελίξεις και την εξέταση του φακέλου της από την ΕΠΟ, όλα μπορεί να ανατραπούν σχετικά με τη συμμετοχή της στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Και αυτό διότι η εισήγηση της ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ήταν αρνητική και έτσι πλέον η Ενωση θα πρέπει να καταθέσει έφεση σε διάστημα έξι-επτά ημερών, ώστε τρεις-τέσσερις ημέρες αργότερα να περιμένει την οριστική πλέον απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Για να έχει ελπίδες πάντως να ανατρέψει την κατάσταση, καλείται να βρει άμεσα γύρω στα 4,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να βγάλει -τουλάχιστον- φορολογική ενημερότητα. Τα 1,25 εκατ. ευρώ από αυτά τα χρήματα θα πάνε για τη δόση του άρθρου 44 που δεν έχει πληρωθεί ακόμη

Ο Ανδρέας Δημητρέλος, προσπαθώντας να υπερασπιστεί την ΑΕΚ χθες στην εξέταση του φακέλου της από την ΕΠΟ, επικαλέστηκε την οικονομική κρίση, την αβεβαιότητα στο πολιτικό σκηνικό (η οποία καθυστερεί την προσπάθεια που γίνεται για ανεύρεση επενδυτών), μίλησε για την πληρωμή της Morgan Stanley (θέλοντας να δείξει ότι η ΠΑΕ προσπαθεί έμπρακτα να μπει σε έναν δρόμο εξυγίανσης), για τους διακανονισμούς με τους ποδοσφαιριστές και το Δημόσιο, για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα γίνει, για τους νέους επενδυτές που θα φέρει ο Ντέμης, για την οικονομική στήριξη που θα έχει η ΠΑΕ από τον κόσμο της και τα εισιτήρια διαρκείας, για τους παίκτες που θα πουληθούν και για το μπάτζετ που θα πέσει στα 5 εκατ. ευρώ το πολύ!

Τίποτε απ’ όλα τα παραπάνω όμως δεν συγκίνησε τον εισηγητή της ΕΠΟ, ο οποίος ζήτησε από την ΑΕΚ εγγυητική τραπέζης 9 εκατομμυρίων ευρώ (!) προκειμένου να πειστεί πως θα υπάρξει... ρευστό.

Ο Δημητρέλος απάντησε πως ππλέον ελάχιστες είναι οι ομάδες που έχουν έναν μέτοχο να δίνει τραπεζικές εγγυήσεις, αλλά και πάλι ούτε... ίδρωσε το αφτί του εισηγητή και κάπου εκεί έκλεισε το θέμα, με την Ενωση να ψάχνει πλέον αγωνιωδώς το πολύ σε δεκαπέντε μέρες 4,5 εκατ. ευρώ, αλλιώς έπεται τιμωρία από την Ευρώπη, απαγόρευση μεταγραφών παικτών άνω των 22 ετών και αφαίρεση του δικαιώματος ανανέωσης των συμβολαίων των νυν παικτών της (άνω των 22 ετών).

ΕΝΝΕΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Πολυ διαφορετικό αναμένεται να είναι το ρόστερ της Ενωσης τη νέα σεζόν. Οι Λυμπερόπουλος και Δέλλας θα κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια. Οι Βάργκας, Μπέλεκ, Κάρλος θεωρείται απίθανο να ανανεώσουν. Ο Μανωλάς λογικά θα φύγει για το εξωτερικό (λέγεται πως τον «βλέπει» και ο Ολυμπιακός). Οι Γεωργέας (36 χρόνων) και Καφές (34 χρόνων) είναι άγνωστο τι θα κάνουν, με τον δεύτερο να θέλει πολύ να πάει στην Κύπρο και τον πρώτο να σκέφτεται να σταματήσει. Επίσης, ο νεαρός Κατσέτης που έχει δελτίο και όχι συμβόλαιο είναι και αυτός στον αέρα.

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top