Οι δράστες είχαν βάλει στόχο το σάκο που είχε μαζί της, ο οποίος είχε χρήματα και επιταγές με παραλήπτες συνταξιούχους σε Νιπιδιτό, Παναγιά, Έμπαρο και άλλα χωριά της ευρύτερης περιοχής.
Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, η ληστεία έγινε στις 09.00 το πρωί.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι δράστες που ήταν σε αυτοκίνητο, κατάφεραν να σταματήσουν την πορεία της 50χρονης ταχυδρόμου, τρακάροντας το ΙΧ της ενώ εκείνη μόλις είχε βγει από το Αρκαλοχώρι και κινούταν σε στενό σημείο του δρόμου.
Από το αυτοκίνητο των ληστών κατέβηκε ένας κουκουλοφόρος, ο οποίος άρπαξε το σάκο με τις συντάξεις και εξαφανίστηκε.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο ταχυδρομικός σάκος περιείχε περίπου 23.000 ευρώ...
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.