Το μητρικό ένστικτο ξύπνησε στη Lady Gaga και αποφάσισε ότι θέλει να γίνει μανούλα. Επειδή όμως άντρα δεν έχει, ή τουλάχιστον αυτός που έχει δεν είναι ο ιδανικός για να γίνει πατέρας του παιδιού της δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας ότι θα γίνει μάνα μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Όχι, όχι ο καλός της Taylor Kinney, δεν έχει πρόβλημα γονιμότητας, ούτε και η ίδια φυσικά. Αλλού είναι το κόλλημα της Gaga. Το πρόβλημα είναι ότι ο καλός της είναι από τη Πενσιλβάνια και δεν έχει ιταλικές ρίζες!!!!
Η Lady Gaga το δήλωσε. Ο πατέρας του παιδιού της θα είναι Ιταλός και συγκεκριμένα από τη Σικελία, απ’ όπου κρατά και η δική της σκούφια και γι’ αυτό ανακοίνωσε ότι αναζητά δότη σπέρματος εξ Ιταλίας, άντε το λιγότερο με ιταλικές ρίζες.
Μάλιστα είπε ότι μπορεί να κάνει την εμφύτευση πάρα πολύ σύντομα, κάτι όμως που δεν επιβεβαίωσε ο γιατρός της, ο οποίος επικαλέστηκε το ιατρικό απόρρητο.
Άντε να δούμε και τη Lady Gaga με φουσκωμένη κοιλίτσα και τι στον κόσμο!!!
Και μη ρωτάτε πως το πήρα ο καλός της. Τέτοιο άδειασμα ποιος θα το δεχόταν;
Πηγή



Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.