Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι του είναι τον τελευταίο καιρό ο George Michael, που μετά την περιπέτεια της υγείας του χαλαρώνει αγκαλιά με τον καλό του Fadi Fawaz στην Αυστραλία.
Το… ζευγαράκι αποφάσισε να νοικιάσει ένα σκάφος και να πάει βαρκάδα για να απολαύσει τον έρωτά του. Από πίσω τους και οι paparazzi να τους απαθανατίζουν την ώρα που έκαναν ηλιοθεραπεία αγκαλίτσα ή την ώρα που ατένιζαν το απέραντο γαλάζιο του ωκεανού.
Οι δυο τους φορούσαν τις βερμούδες τους και έχοντας μαζί τους μόνο το αντιηλιακό τους έλιαζαν τα κορμιά τους για να πάρουν χρωματάκι.
Μετά τη βαρκάδα τα δυο ερωτευμένα πιτσουνάκια γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο του Σίδνεϊ, με τον George να δηλώνει στους δημοσιογράφους που τους είχαν πάρει στο κατόπι ότι αισθάνεται υπέροχα μετά από την περιπέτεια της υγείας του.
Ο δε Fadi που είναι full ερωτευμένος πόσταρε στο twitter του μια φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά, γράφοντας από κάτω: «Δεν είναι γλύκας;».
Πω, πω μέλια!!!! Πολύς έρωτας βρε παιδί μου.
Πηγή




Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.