Σαλάτα καπριτσιόζα με κοφτό μακαρονάκι

0

Υλικά:
(για 6 άτομα)

1/2 κιλό κοφτό μακαρονάκι
10 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κλωναράκι άνιθο
3 κλωναράκι σέλινο
100 γραμ. μπέικον
3 κόκκινες πιπεριές τουρσί
4 βραστά αβγά σφιχτά
2 φλυτζ. μαγιονέζα
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζετε το κοφτό μακαρονάκι, το σουρώνετε και το βάζετε σε ένα μπωλ σαλάτας.
Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια, το σέλινο, τον άνιθο και τις πιπεριές και τα προσθέτετε στο μπωλ.

Σε ένα τηγάνι, βάζετε λίγο λάδι και τηγανίζετε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Το κόβετε σε μικρά κομματάκια και το προσθέτετε στη σαλάτα. Προσθέτετε και τα αβγά, τα οποία προηγουμένως έχετε κόψει σε λεπτές φέτες.

Βάζετε σε ένα μπωλ τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύετε καλά και τα προσθέτετε στη σαλάτα.

Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο για μερικές ώρες για να κρυώσει. Τη σερβίρετε κρύα.

greekcook.gr

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top