Πρώην πεζοναύτης ταράζει τα νερά του Χόλιγουντ

0

Είναι πλέον 88 χρονών. Ο Scotty Bowers ανήκε στο σώμα των επίλεκτων πεζοναυτών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε βιβλίο που εκδίδει αποκαλύπτει πώς έμπλεξε στο κύκλωμα πορνείας, πώς ο ίδιος έκλεινε τα καυτά ραντεβού των θρύλων του κινηματογράφου, ποιοι σταρ ήταν ομοφυλόφιλοι, ποιες ήταν οι σεξουαλικές προτιμήσεις και αποκλίσεις τους, ποιες ήταν ερωμένες του και ποιοι οι εραστές του.

Κάθε κεφάλαιο κι ένα σκάνδαλο. Τα θεμέλια του παλαιού Χόλιγουντ τρίζουν συθέμελα με τις αποκαλύψεις του Scotty Bowers, στο βιβλίο του «Πλήρεις Υπηρεσίες: Οι περιπέτειές μου στο Χόλιγουντ και η μυστική σεξουαλική ζωή των σταρ». Όπως ο ίδιος αναφέρει, αν και χρόνια τον πίεζαν εκδοτικοί οίκοι και κινηματογραφικά στούντιο να τους δώσει τις ιστορίες του, ο ίδιος το απέφευγε. Σήμερα, στα 88 του χρόνια το αποφάσισε καθώς «είναι πια όλοι νεκροί και η αλήθεια δεν θα τους βλάψει».

Σύμφωνα λοιπόν με τον συγγραφέα, ο παραιτηθείς από το αξίωμά του βασιλιάς της Αγγλίας Εδουάρδος Η’ είχε ιδιαίτερη προτίμηση στο τρίο το οποίο απολάμβανε συχνά πυκνά με τη σύζυγό του Wallis Simpson και τον Bowers.

Στη συνέντευξή του στους New York Times, ο Bowers αναφέρει ότι εραστές του ήταν τόσο gay όσο και αμφιφυλόφιλοι, όπως οι Cary Grant, George Cukor, Cole Porter και Rock Hudson. Προσωπικοί του αγαπημένοι ήταν η Edith Piaf, η Vivien Leigh, ο Cary Grant και ο Spencer Tracy. Συνήθιζε μάλιστα να βρίσκει ερωτικούς παρτενέρ για τη Rita Hayworth και τη Vivien Leigh, ενώ αποκαλύπτει ότι είχε κανονίσει σεξουαλικά ραντεβού με 150 γυναίκες για την Katherine Hepburn, η οποία απολάμβανε τον λεσβιακό έρωτα!

Οι αποκαλύψεις, ωστόσο, μπορεί να μην βλάπτουν πλέον τους... συμμετέχοντες στα ερωτικά όργια, αλλά σίγουρα μπορεί να αναστατώσουν τους συγγενείς και τους θαυμαστές τους.

Ο Bowers, που ζει σε περιοχή του Χόλιγουντ με την επί 27 χρόνια σύζυγό του, αποκαλύπτει ότι η ερωτική του περιπέτεια ξεκίνησε το 1946, όταν ήταν μόλις 23 χρονών. Μόλις είχε αποστρατευτεί από τους Πεζοναύτες κι εργαζόταν σε βενζινάδικο κοντά στα στούντιο της Paramount, σύμφωνα με τους Times. Ενώ μία μέρα έβαζε βενζίνη σ’ ένα αυτοκίνητο πέρασε ο ηθοποιός Walter Pidgeon και του πρότεινε να πάει μαζί του για 20 δολάρια. Εκείνος δέχτηκε και τότε άνοιξαν οι πόρτες του κυκλώματος πορνείας για τον νεαρό, που σημειωτέον ήταν απίστευτα όμορφος.

Αρχικά, οι ηθοποιοί περνούσαν από το βενζινάδικο για να τον δουν, να τον εγκρίνουν και να συμφωνήσουν, ενώ πολλές φορές τους έκλεινε ραντεβού και με άλλους όμορφους φίλους του πεζοναύτες. Ποτέ δεν κράτησε «μαύρη βίβλο» με τα ονόματα των πελατών του, ώστε να μην κινδυνεύσει να συλληφθεί από την αστυνομία και να συνεχίσει ανενόχλητος να ασκεί το «αρχαιότερο επάγγελμα»...

Παραιτήθηκε από το βενζινάδικο το 1950 και επί είκοσι χρόνια συντηρούσε τον εαυτό του μόνο εργαζόμενος στο κύκλωμα πορνείας, είτε ως μπάρμαν ή ως... πολυτεχνίτης. Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο Bowers, πολλοί ετεροφυλόφιλοι ηθοποιοί, όπως ο Desi Arnaz, τον χρησιμοποιούσαν για να τους βρει... ταίρι. Ωστόσο, ο ίδιος ποτέ δεν δέχθηκε χρήματα για να παίξει τον ρόλο του διαμεσολαβητή στην οργάνωση ερωτικών ραντεβού, καθώς όπως λέει «δεν υπήρξα νταβατζής».

Ο Bowers προτιμούσε πάντα τη συντροφιά γυναικών κι αποφάσισε να αποσυρθεί από το επάγγελμα τη δεκαετία του 1980 όταν το AIDS έκανε απειλητικά την εμφάνισή του. Ο ίδιος παντρεύτηκε το 1984. «Δεν ήταν πια ασφαλές να παίζεις το παιχνίδι πια!» δηλώνει. Το 286 σελίδων βιβλίων κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου κι αναμένεται να ταράξει τα νερά του Χόλιγουντ, όπως δημοσιεύει η Daily Mail

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top