ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
5-6 μελιτζάνες όποιο είδος προτιμάτε κομμένες σε κομμάτια μέτριου μεγέθους
2 ντομάτες σφιχτές κομμένες σε κομμάτια μέτριου μεγέθους
3 κρεμμύδια κομμένα σε μέτριες ροδέλες
1 σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο
Λίγος φρέσκος ψιλοκομμένος δυόσμος
¼ τυρί φέτα κομμένο με τα δάχτυλα σε μεγάλα κομμάτια
Ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι - ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ’ ένα ευρύχωρο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να μελώσουν. Ρίχνουμε αλάτι,πιπέρι και λίγη ρίγανη.
Προσθέτουμε τις μελιτζάνες μέχρι να μαλακώσουν χωρίς να λιώσουν και μετά ρίχνουμε τις τομάτες και το δυόσμο.
Αφού το φαγητό μας είναι έτοιμο ρίχνουμε επάνω απ΄το τηγάνι μας την φέτα και…..Δεν σας λέω τίποτα. Μόνοι σας θα ανακαλύψετε πόσα έχω να σας πω με την πρώτη μπουκιά!!!
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.