5 μυστικά των σεξουαλικά ικανοποιημένων γυναικών

0

3.289 γυναίκες ρωτήθηκαν για τη σεξουαλική τους ζωή και ιδού οι απαντήσεις που πήραμε

1. Θέλει..περισσότερο Μπορεί οι γυναίκες που ικανοποιούνται περισσότερο, να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με το σύντροφο τους περισσότερες φορές την ημέρα, δύο από τις πέντε γυναίκες της έρευνας, επιζητούν ακόμη περισσότερο. «Οι γυναίκες έχουν έναν ευρύ ορισμό του σεξ στο μυαλό τους, αυτό δε σημαίνει πως το θέλουν και περισσότερο», δηλώνει ο Dr Scott Haltzman,  συγγραφέας του «The Secrets of Happily Married Men». «Μια γυναίκα μπορεί να θέλει  απλά να αισθάνεται  πιο σεξουαλική σε γενικές γραμμές, οπότε καλό είναι να ξέρει ότι τη  σκέφτεστε καθόλη τη  διάρκεια της ημέρας». Ένας τρόπος είναι να της ζητήσετε το βράδυ στο  δείπνο να φορέσει τη ζεστή κόκκινη μπλούζα της που σας αρέσει πολύ.

2. Ξέρει ότι είναι καυτήΟι ικανοποιημένες γυναίκες έχουν υψηλή αυτοεκτίμηση, και τέσσερις στις πέντε σκέφτονται τους συντρόφους τους να τις θέλουν εξαιρετικά σέξυ. Θέλετε μια σίγουρη ερωμένη; Ποτέ μην επικρίνετε τα όχι και τόσο τέλεια μέρη του σώματός της. Γιατί τότε, κάθε φορά που θα έρχεστε σε επαφή,  δεν θα αισθάνεται άνετα δείχνοντάς σας το σώμα της, και θα είναι ανήσυχη. Πολλές ήταν οι γυναίκες που δήλωσαν πως όταν έχουν φιλοφρονήσεις στο κρεβάτι για το σώμα τους, νιώθουν πως είναι στην κορυφή της απόλαυσης.

3. Αφήστε την να εκφραστεί Οι ικανοποιημένες γυναίκες ξέρουν τι θέλουν, και το 87 τοις εκατό θα σας το πει. «Μια γυναίκα που νιώθει άνετα να ζητήσει αυτό που θέλει, έχει περισσότερες πιθανότητες να φτάσει στην αποκορύφωση. Ενθαρρύνετε την ειλικρίνειά της και ζητήστε της να σας εκφράσει αυτό που την ιακνοποιεί περισσότερο.

4. Η ευχαρίστηση είναι ο στόχοςΑκούγεται τρελό, αλλά είναι αλήθεια: Ο οργασμός δεν είναι απαραίτητος  για τη σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας. Τρεις στις τέσσερις γυναίκες λένε ότι η ευχαρίστηση στο σεξ κάνει τον οργασμό λιγότερο αναγκαίο. Οπότε χαλαρώστε, και αυτή η χαλαρή σας προσέγγιση , είναι πιο πιθανό να την κάνει να έρθει σε οργασμό. Όσο πιο πολύ προσπαθείτε  να εστιάσετε στην σεξουαλική της αποκορύφωση, τόσο περισσότερο θα τη φοβίσετε.

5.Το πάθος νικά το…μέγεθοςΔεν είναι το μέγεθος που μετράει αλλά ο τρόπος. Μόνο το 7 τοις εκατό των σεξουαλικά ικανοποιημένων γυναικών, λένε πως το μέγεθος του ανδρικού οργάνου,  είναι κρίσιμο  για την ευχαρίστηση τους. Το άλλο 93 τοις εκατό λέει  ότι μπορεί να ικανοποιηθεί και με άλλους τρόπους. Το πάθος είναι αυτό που κρατά τις γυναίκες να επιστρέφουν για περισσότερα.  Το πάθος και η χημεία είναι αυτά που θα κάνουν μία γυναίκα να παραμείνει για πάντα στο κρεβάτι σας.

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top