Πόσο κομματόσκυλο είσαι; Κάνε τώρα το απόλυτο τεστ...

0

Απαντάς με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις παρακάτω ερωτήσεις και κατόπιν διαβάζεις τα αποτελέσματα.

1. Σε τηλεφωνική δημοσκόπηση, η απάντηση σου στην ερώτηση ''ποιο κόμμα θα ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές είναι:  ''Μα φυσικά ΠΑΣΟΚ'';

2. Ο Γιώργος είναι, μέσα στο μυαλό σου, ένα καλό παιδί που το παρέσυραν τα διεθνή κερδοσκοπικά κυκλώματα;

3. Έχεις φυλαγμένες στην αποθήκη σου σημαίες του ΠΑΣΟΚ σε διάφορα μεγέθη για την ''κακιά ώρα'';

4. Πιστεύεις οτι η Ευρώπη τρέμει την άνοδο του Αντώνη στην εξουσία και του βάζει τρικλοποδιές;

5. Νομίζεις οτι η επαναδιαπραγμάτευση της ΝΔ θα αυξήσει το βιοτικό μας επίπεδο;

6. Ο πρώτος άνθρωπος που τηλεφωνείς, όταν βρεθείς στριμωγμένος, είναι ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης;

7. Το βράδυ πριν ξαπλώσεις καμαρώνεις την πρόσφατη φωτογραφία σου με τον πρόεδρο και παρακαλάς την Παναγιά να τον βοηθήσει;

8. Πιστεύεις οτι το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό κόμμα και η Ν.Δ φιλελεύθερο;

9. Η Αλέκα είναι μια φτωχή πλην τίμια γυναίκα που τους τα χώνει σε κάθε ευκαιρία;

10. Είσαι βέβαιος οτι ο Αλέξης αντιπαθεί τους αστυνομικούς;

---------------------------------------------------------------------------------------------
Απαντήσεις

9-10 ΝΑΙ:
Είσαι ωραίος. Συχνά παρακολουθείς τις ειδήσεις απο την παραθαλάσσια βίλα σου και γεμίζεις τουλάχιστον τρεις φορές το κρυστάλλινο ποτήρι της σαμπάνιας χτυπώντας το πωπάκι της Βιετναμέζας καλλονής υπηρέτριας σου.

5-8 ΝΑΙ:
Προσπάθησες ανεπιτυχώς να μπεις στα άδυτα των αδύτων και βρίσκεσαι κάπου στον προθάλαμο. Τσιμπολογάς καλά όταν ο πρόεδρος είναι ''δυνατός'' αλλά βρίσκεσαι μακριά απο την μεγάλη μπάζα της πρώτης κατηγορίας. Ενδεχομένως να είσαι ακόμα στο νοίκι αγωνιζόμενος για την ''επόμενη μέρα'' που θα κατέβεις πανηγυρίζοντας στο Σύνταγμα.

1-4 ΝΑΙ:
Οικονομικά είσαι κατεστραμμένος. Πιθανόν να δουλεύεις οικοδομή ή πωλήτρια σε ρουχάδικο και μετά την δουλειά αρπάζεις την σημαία του ΠΑΜΕ για να βρεις τα συντρόφια στην Ομόνοια. Πιστεύεις οτι πολύ σύντομα θα πάψει να ισχύει το ρητό ''το χρήμα πηγαίνει στο χρήμα'' ή είσαι έτοιμος να στηρίξεις τον Σαμαρά που ''τους τα χώνει''.

0 ΝΑΙ:
Εσύ είσαι κατεστραμμένος απο κάθε άποψη. Οι 300 της βουλής σου φαίνονται σαν εξωγήινοι που προσάραξαν στη βουλή και σου βιάζουν καθημερινά την λογική. Το παρελθόν, παρόν και μέλλον σου είναι μαύρο (άντε το πολύ γκρίζο) και ρίχνεις κλεφτές ματιές θαυμασμού στην πρώτη κατηγορία. Σκέφτεσαι να μεταναστεύσεις απο την χώρα και σύντομα θα το κάνεις. Συχνά παραμιλάς στον ύπνο σου βρίζοντας φωναχτά ή παίρνεις χάπια για την πίεση.

eklogika
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top