Γεύμα με ιδρυτικά στελέχη της Ν.Δ. είχε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων στο γεύμα παραβρέθηκαν ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά και δημοσιογράφοι.
Το μενού … σαφώς αμιγώς πολιτικό με κυρίαρχη συζήτηση το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Είναι γνωστή η άποψη του Κώστα Καραμανλή ότι πρέπει να γίνουν εκλογές καθώς ο τόπος και η υλοποίηση του Μνημονίου, ακόμη και η όποια επαναδιαπράγματευσή του χρειάζεται κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή.
Στη χθεσινοβραδυνή συνάντηση όπως διαβάζουμε στο taxalia.blogspot.com ο κ. Καραμανλής εξέφρασε εκ νέου την άποψή του ότι την λύση θα τη δώσει μόνο ο λαός, μέσα από την κάλπη.
Ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά ότι ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει άμεσα να ζητήσει εκλογές, προβλέποντας νίκη για το κόμμα της Ν.Δ.
apospasma
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.