Αποδείξτε μας κυρίες και κύριοι Βουλευτές με την ψήφο σας ότι το παιχνίδι δεν είναι στημένο

0

Ισως το 48ωρο που διανύουμε να αποδειχτεί το κρισιμότερο της μεταπολίτευσης."Η ταν ή επί τας" που 'λέγαν και οι
πρόγονοί μας!

Η κυβέρνηση παίζει το τελευταίο της χαρτί προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να περάσει το μεσοπρόθεσμο αποκλειστικά με τους δικούς της 155 βουλευτές,αν κι ακούγονται κι άλλα σενάρια.

Παράλληλα γενική 48ωρη απεργία έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και το κέντρο της Αθήνας έχει βουλιάξει από χιλιάδες λαού που διαμαρτύρονται για τα μέτρα που αν περάσουν θα γονατίσουν για χρόνια την Ελληνική κοινωνία.

Την ίδια ώρα όμως κάποιοι αιωνίως γνωστοί-άγνωστοι σε ρόλο επίσημου προβοκάτορα επιχειρούν να βάλουν μπουρλότο στις ειρηνικές διαδηλώσεις!

Ακόμα και τώρα την τελευταία ώρα οι πολίτες που νιώθουν τις επιπτώσεις των μέτρων στο πετσί τους προσπαθούν τα ταρακουνήσουν τους αντιπροσώπους του λαού και να τους υπενθυμίσουν ότι εξελέγησαν από το λαό για το λαό κι όχι για τους τραπεζίτες!

Δεν θέλουμε να δεχτούμε πως υπάρχουν προδότες στην Κυβέρνηση και στο Ελληνικό κοινοβούλιο.Προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας πως είναι απλά ανίκανοι πολιτικοί που βολοδέρνουν για να κρατήσουν ανισόρροπες ισορροπίες μεταξύ του παγκόσμιου κεφαλαίου και σε βάρος του λαού της Ελλάδας.

Η πραγματικότητα όμως δείχνει ξεκάθαρα που στοχεύουν και πια είναι τα κίνητρά τους.
Είναι αδύνατον σώφρονες άνθρωποι και δη επιστήμονες να πιστεύουν ότι με αυτά τα μέτρα θα ανακάμψει η αγορά,μια αγορά με τεράστια ύφεση που αντί για μειώσεις τιμών και φόρων έχουμε αυξήσεις!!!!

Μιλάμε για τρελά πράγματα που δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να διαπιστώσεις τις καταστροφικές συνέπειες στον ιστό της κοινωνίας μας.Και το ξέρουν και οι ίδιοι οι διαχειριστές μας αλλά προχωράνε ακάθεκτοι χωρίς να σκέφτονται τι θα γίνει όλος αυτός ο κόσμος στους δρόμους χωρίς μεροκάματο;

Οταν λοιπόν σαν υπεύθυνοι "άρχοντες" όλα αυτά τα γνωρίζετε κι όμως προχωράτε στην ολοκλήρωση του καταστροφικού σας έργου για ποιο λόγο το κάνετε;Γιατί δεν κυνηγάτε τη βεβαιωμένη φοροδιαφυγή των μεγαλόσχημων,γιατί δεν κάνετε λόγο για τα πετρέλαια,γιατί δεν φέρνετε (με όποια κίνητρα) τώρα επενδυτές να ανακάμψει η οικονομία αλλά περιμένετε με τα εργασιακά μέτρα και τις απολύσεις να εξαθλιωθούν οι εργαζόμενοι και μετά να δουλεύουν για ένα ξεροκόμματο 10 και 12 ώρες;

Γιατί δεν κόβετε βρε αδερφέ τους μισθούς του προέδρου της Δημοκρατίας,το δικό σας (υπουργών,βουλευτών,γραμματέων και φαρισαίων),τις επιδοτήσεις των κομμάτων σας,τους μισθούς και τα έξτρα από διαιτησίες των μεγαλοδικαστικών;Γιατί να υπάρχουν διοικητές και μεγαλοστελέχη των τραπεζών και των ΔΕΚΟ με 400 χιλιάδες το χρόνο και σεις να "γδέρνετε" το λαουτζίκο;

Διαβάζουμε για την εταιρεία του αδερφού Αντρίκου και για το πόσο στοίχισαν τα special olympics και δεν ιδρώνει τ' αυτί κανενός την ώρα που υποτίθεται βάζουμε τάξη στα οικονομικά του κράτους!

Ολα αυτά και πολλά άλλα γιατί είναι που μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο που εκτελείται κατά γράμμα.Πάσι θυσία να επιβληθεί ένα τριτοκοσμικό καθεστώς στη χώρα μας.

Μέχρι και για κάθοδο των τανκς και 42 νεκρούς έκανε λόγο ο ανεκδιήγητος κατά το ήμισυ αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης για να κάμψει και τις τελευταίες αντιστάσεις κάποιων βουλευτών και να τρομοκρατήσει τον κόσμο που βρίσκεται στους δρόμους κι αγωνίζεται.

Πολλές φορές βέβαια οι αγώνες διεξάγονται ενώ το αποτέλεσμα είναι ήδη προκαθορισμένο και κάποιοι μάλιστα έχουν ποντάρει τα ρέστα τους σ' αυτό.

Αποδείξτε μας κυρίες και κύριοι Βουλευτές με την ψήφο σας ότι το παιχνίδι δεν είναι στημένο και εσείς δεν είστε τα άβουλα πιόνια του συστήματος!

zeidoron
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top