την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων, χαρακτηρίζοντας τα γελοιότητες ενώ κάνει λόγο για «βόρβορο λάσπης» και απειλεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Ειδικότερα, σε γραπτή δήλωση του ο κ. Τσοχατζόπουλος τονίζει: «Από τα όσα δημοσιεύονται στις αναρτήσεις του ιστότοπου REAL.GR -και άλλων ενημερωτικών μέσων- ως πληροφορίες για την κατάθεση του εκδότη-επιχειρηματία της ενημέρωσης Ν. Χατζηνικολάου, φαίνεται ότι επέλεξε να συνεχίσει και στο Κοινοβούλιο, χωρίς κανένα ενδοιασμό, το βόρβορο λάσπης,- με ασύστολα ψεύδη, με συκοφαντίες, με επίκληση ακόμη και ανύπαρκτων «γεγονότων» και γελοιοτήτων-, που εκτοξεύει μήνες τώρα εναντίον μου, προσβάλλοντας έτσι το κύρος του Κοινοβουλίου και των βουλευτών-μελών της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης.»
Και ο κ. Τσοχατζόπουλος καταλήγει: «Μόλις λάβω γνώση των πρακτικών της κατάθεσής του και διαπιστώσω ότι επαληθεύονται τα παραπάνω θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του».
Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηνικολάου απάντησε, δηλώνοντας: «Δεν θα παρακολουθήσουμε το συνεχιζόμενο παραλήρημα του κ. Τσοχατζόπουλου. Το λόγο έχουν τώρα η Βουλή και η Δικαιοσύνη».
nooz
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.