Χτενίσματα ανάλογα με το ζώδιο σας

0
Κότσο, καρέ ή φράντζα;



Το χρώμα και το χτένισμα θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τον δυναμικό και μαχητικό χαρακτήρα σας. Τα κοντά λοιπόν και προκλητικά στυλ κόμμωσης που χρειάζονται μικρή προετοιμασία και περιποίηση, είναι αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο ,αφού η ανυπόμονη φύση σας δεν αφήνει περιθώρια για κουρέματα που χρειάζονται κόπο για να δείξουν. Άλλωστε διανύεται μια χρονιά που είσαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και πρωτοποριακά βήματα και δεν θα φοβηθείτε να δοκιμάσετε ακόμα και εκκεντρικές αλλαγές.



Ο ορισμός της θηλυκότητας, της πρακτικότητας και του αισθησιασμού είναι δώρα, που ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σας χαρίζει απλόχερα. Συνήθως έχετε πλούσια σε πάχος μαλλιά και υγιή και αυτό σας επιτρέπει να κόψετε σε άνισα μήκη τα μαλλιά και να τα αφήσετε να πέφτουν απαλά σε κυματισμούς στον ώμο σας. θα ήταν μια πολύ ωραία επιλογή. Απολαύστε την απλότητα ενός φυσικού στυλ που όμως υπογραμμίζει και την σέξι πλευρά σας αφού αυτή η χρονιά έχει να σας δώσει ευκαιρίες και κατακτήσεις που θα ανάψουν τα αίματα και θα σας βάλουν σε περιπέτειες με έντονα πάθη.



Προτιμήστε αέρινα και νεανικά στυλ που έχουν κίνηση και δεν είναι στυλιζαρισμένα. Η παιχνιδιάρικη φύση σας θα πρέπει να αντικατοπτρίζετε στο στυλ των μαλλιών . Τα άνισα μήκη είναι ιδανικά ενώ οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις ταιριάζουν απόλυτα με την δισυπόστατη φύση που σας χαρίζει ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής. Για εσάς άλλωστε έχουν βγει και οι μάσκαρες μαλλιών . Αν δεν τις χρησιμοποιήσετε κ εσείς , τότε ποιος.. το μόνο που θέλω να προσέχετε είναι να μη το παρακάνετε με τις δοκιμές και στο τέλος ψάχνετε τρίχες.



Η ευαίσθητη κυκλοθυμική και συναισθηματική ενέργεια της Σελήνης, που κυβερνά το ζώδιο σας, συνάδει και με το στυλ της κόμμωσης σας. Προτιμήστε κουρέματα με τα μαλλιά να πέφτουν απαλά γύρω από το πρόσωπο σας ή μπούκλες που καλύπτουν χαριτωμένα το μισό σας πρόσωπο. Είσαστε και αρκετές εσείς που είστε ρομαντικές και ευαίσθητες και πολλές φορές προτιμάτε χτενίσματα που τα έχετε συνδυάσει με καλές αναμνήσεις του παρελθόντος. Δεν θα διαφωνήσω μιας και γενικά χρησιμοποιείται κλασσικά παραδοσιακά χτενίσματα που σας πηγαίνουν και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας.



Ο Ήλιος κυβερνήτης του ζώδιου σας, απαιτεί μια διαρκή λάμψη στα μαλλιά σας. Αυτήν μπορείτε να την πετύχετε με το να τοποθετήσετε λίγες χρυσίζουσες λάμψεις γύρω από το πρόσωπο σας, σαν στέμμα. Χρυσό για τα ξανθά μαλλιά, χάλκινο για τα κάστανα ή τα κόκκινα και αστραφτερό βυσσινί για τα μαύρα. Επίσης σας πηγαίνουν τα τολμηρά και δραματικά στυλ που τραβούν την προσοχή και τον θαυμασμό πάνω τους όπως επίσης και οι αλογοουρές που ακόμα και αν είναι κοντές είναι πάντα εντυπωσιακές.



Επειδή η μανία σας για την τελειότητα ,μπορεί να σας εγκλωβίσει σε μια αέναη προσπάθεια για την διατήρηση της και αυτό να σας αγχώσει χωρίς ουσιαστικό λόγο, προτιμήστε λοιπόν την πρακτική, απλή και φυσική εμφάνιση των μαλλιών σας, με καθαρές γραμμές, είτε είναι σγουρά είτε ίσα, με αποχρώσεις κοντά στην φυσική σας. Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, σας βοηθά να επινοείτε πρακτικές λύσεις, ένα προσόν που θα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτει και ο κομμωτής που θα διαλέξετε να εμπιστευτείτε το μαλλί σας



Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα μαλλιά σας είναι το …ήμισυ του παντός για την ομορφιά σας. Και σίγουρα οτιδήποτε επιλέξετε θα πρέπει να αντικατοπτρίζει κομψότητα και ντελικάτο γούστο. Σας πηγαίνουν ρομαντικά χτενίσματα που έχουν απαλά κύματα, μπούκλες ή ανάλαφρο ίσιο με φυσική κίνηση ώστε να μπορείτε να το γυρίζετε από τη μια ή την άλλη πλευρά. Επιλέξτε χρώματα και μήκη που ταιριάζουν αρμονικά με την συνολική δομή του προσώπου σας και εναρμονίζονται σωστά με τον σωματότυπο σας ενώ παράλληλα διαλέξτε και έναν κομμωτή με αποφασιστικότητα, ώστε να σας ξεμπλοκάρει από διλήμματα που μπορεί να κρατήσουν …αιώνες.



Η ανάγκη σας να μεταμορφώνετε τον εαυτό σας, ακολουθώντας ενίοτε απόλυτες λύσεις, κυριαρχεί και στα μαλλιά σας και είσαστε από τα λίγα ζώδια που μπορείτε από τα «απόλυτα» μακριά μαλλιά να περάσετε στο ξυρισμένο κεφάλι και να σας πηγαίνει κιόλας.. και ο λόγος? Γιατί πολύ απλά υποστηρίζετε τις αποφάσεις σας μέχρι τελικής πτώσεως όσο ακραίες και να είναι και αυτός ο αέρας της σιγουριάς περνά και στους άλλους που σας βλέπουν το ίδιο ωραία με ότι και αν έχετε επιλέξει. Το απόλυτο μαύρο και το βαθύ κόκκινο είναι τα καλυτέρα χρώματα σας αλλά οτιδήποτε και να προτιμήσετε το μυστήριο και η δύναμη που αποπνέετε θα είναι καθηλωτική. Τι να σου κάνει το μαλλί μπροστά στο …μάτι!



Ο Δίας σας δίνει την έλξη προς οποιαδήποτε τάση, ιδιαίτερα αν είναι …πληθωρική. Σας πηγαίνει οτιδήποτε είναι ανέμελο , απλό ,ανεπιτήδευτο …σαφάρι look και με το επιπλέον πλεονέκτημα πως δεν θα σας τρώει πολύ χρόνο για την περιποίηση του μιας και δεν το έχετε και πολύ. Η αναζήτηση της ευκολίας και ο ενθουσιασμός σας μπροστά σε «νέα επιτεύγματα» που υποτίθεται πως προσφέρουν εύκολες λύσεις σας καθιστούν εύκολο θύμα των πωλητών αλλά ποτέ μην ξεχνάτε.. δεν είστε …Ζυγίνες και οι συνθέσεις σας δεν είναι πάντα ότι το καλύτερο…



Η σοβαρή και πρακτική πλευρά σας υιοθετεί χτενίσματα και χρώματα που είναι κλασικά, μάλλον συντηρητικά και κομψά. Συνήθως αργείτε να ανακαλύψετε τα ιδιαίτερα προσόντα σας ή διστάζετε να τα προβάλλετε και αυτό γιατί σας νοιάζει πολύ η γνώμη του κόσμου, τι θα πει ο ένας και τι θα πει ο άλλος .. Όταν και όποια ξεπεράσει τα ταμπού, αποκαλύπτει τόσο το μεγαλείο της όσο και τις γνώσεις που κρατά φυλαγμένες σχετικά με τη μόδα. Καλόγουστα λοιπόν σινιών ή ένα αυστηρό καρέ θα ήταν οι καλύτερες επιλογές σας. Τα μαλλιά σας σκούρα κάστανα ή μαύρα θα πρέπει να τονίζονται με προϊόντα λάμψης, λόγω της τραχιάς και στιλπνής αφής που τους δίνει ο Κρόνος.



Ο Ουρανός χρωματίζει με πρωτοτυπία και εκκεντρικότητα το στυλ των μαλλιών σας. Κάθε κούρεμα η χρώμα των μαλλιών σας είναι περίπου μια …επαναστατική πράξη. Οτιδήποτε λοιπόν το περίεργο ή ξεχωριστό, σας …κάνει. Το στυλ σας μπορεί να είναι αρκετά funky όπως επίσης και πολύχρωμο, με προτίμηση μάλιστα στα έντονα χρώματα. Ένα ξανθό με ροζ η φούξια ανταύγειες ή ένα μαύρο με μπλε χρωματισμούς δεν θα ήταν καθόλου περίεργα πάνω σας. Τα μαλλιά τύπου πανκ η περίεργα κουρέματα όπως ξυρισμένη η μια μόνο πλευρά θα ήταν επίσης μια ταιριαστή σε σας επιλογή. Έτσι κι αλλιώς μόνον οι Κριαρίνες μπορούν να σας συναγωνιστούν σε αυτό το θέμα.



Η ρομαντική και γεμάτη φαντασία πλευρά του Ποσειδώνα περνά και στο στυλ σας, το οποίο πρακτικά τα περιέχει …όλα. Σας πηγαίνουν τα χτενίσματα που αναδίδουν μια αίσθηση θεατρικότητας και ονειρικού στοιχείου και χρώματα που αναδίδουν λάμψη και κάνουν τα μαλλιά σας να δείχνουν απαλά. Οι ακρότητες δεν σας ταιριάζουν αλλά και σε μια τέτοια περίπτωση η ανεπαίσθητη πινελιά που βάζετε, «γυρίζει» το αποτέλεσμα υπέρ σας. Λειτουργείστε λοιπόν με το ένστικτο της καλλιτεχνικής σας ιδιοσυγκρασίας και απλά, αφήστε τους άνδρες να σας θαυμάσουν!



Χρύσα Βογιατζή
astrologos

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top