Αυτό το στοιχείο της εμφάνισής σου πρέπει να αναδείξεις ανάλογα με το ζώδιό σου

0
Είναι το μυστικό όπλο της γοητείας σου.

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και όμορφος, με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Μπορεί μάλιστα να έχει ένα δυνατό στοιχείο στην εμφάνισή του που μπορεί να αποτελέσει το όπλο της γοητείας του και να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Το ίδιο ισχύει και με τα όλα ζώδια... Το καθένα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μπορεί να τα αναδείξει! Εσένα ποιο είναι το δικό σου;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Το περίγραμμα προσώπου

Το φλογερό ταπεραμέντο σου αναδεικνύεται στο πρόσωπό σου κι έτσι το περίγραμμά του έχει μεγάλη σημασία. Με την επαναστατική τεχνική contouring μπορείς να διαμορφώσεις με έξυπνο τρόπο, το σχήμα του, δημιουργώντας τις απαραίτητες γωνίες. Οι φωτοσκιάσεις θα τονίσουν τα θετικά σου χαρακτηριστικά και αντίστοιχα θα καμουφλάρουν κάποια αρνητικά. Συμβουλεύσου τους ειδικούς για να μάθεις τους σωστούς κανόνες σκίασης, που ταιριάζουν σε εσένα. Είναι σημαντικό, να προμηθευτείς τα κατάλληλα εργαλεία μακιγιάζ ώστε το contouring να γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς σου.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Το εκπληκτικό δέρμα

Το δέρμα σου το «καθορίζει» η Αφροδίτη, γι’ αυτό είναι μεταξένιο και με τόσο αισθησιακή αφή. Χρησιμοποίησε κρέμες και λοσιόν που θα το αναδείξουν και με το απαλό άρωμα φρεσκάδας τους, θα σε κάνουν να αισθανθείς υπέροχα! Μια καλή απολέπιση και στη συνέχεια ένα προϊόν ενυδάτωσης θα προσφέρουν έξτρα ομορφιά στη λαμπερή σου επιδερμίδα. Προσθέτοντας και ένα προϊόν λάμψης μετά τον καθαρισμό και την τόνωση, είναι σίγουρο ότι θα… σαγηνεύσεις τα πλήθη!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Η νεανική εμφάνιση

Ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαι, είτε 30 είτε 50, η νεανική σου εμφάνιση είναι τρομερά ελκυστική. Η ζωντάνια, η ενέργεια και η ομορφιά σου μπορούν να κερδίσουν τους πάντες! Το μυστικό σου είναι ένα: τόνισε αυτό που θεωρείς πιο δυνατό σου πλεονέκτημα και… άσε τους άντρες να σε θαυμάζουν…



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Εκθαμβωτική ομορφιά

Μπορείς να ενισχύσεις την όμορφη, απαλή και ευαίσθητη ενέργειά σου -η οποία συχνά ορίζεται από τη Σελήνη– έχοντας το ρουζ ως το πιο δυνατό σου «όπλο». Πειραματίσου με χρώματα. Γίνε πιο τολμηρή τη νύχτα και χρησιμοποίησε πιο απαλές και ελαφριές μίξεις την ημέρα. Τόνισε την κορυφή των ζυγωματικών, δημιούργησε λείες άκρες με διάφανη πούδρα και θα κερδίσεις σίγουρα το αποτέλεσμα ενός εντυπωσιακού look!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Τέλεια μαλλιά

Τα μαλλιά σου είναι σίγουρα το «στέμμα» της δόξας σου. Όταν τα μαλλιά σου είναι στην καλύτερή τους φόρμα, τότε λάμπεις κι εσύ από την κορυφή ως τα νύχια! Ο κομμωτής σου είναι το «κλειδί» για την υγεία και την άψογη εμφάνιση των μαλλιών σου, γι’ αυτό και πρέπει να κάνεις την σωστή επιλογή. Μόλις βρείτε μαζί το ιδανικό κούρεμα και χρώμα, δεν έχεις παρά να αποκτήσεις και τα κατάλληλα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να διατηρείς το αψεγάδιαστο στιλ σου και στο σπίτι και… δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί κανείς!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Υγιές και λαμπερό δέρμα

Ως τελειομανής, είσαι ήδη προετοιμασμένη να κάνεις λίγη ακόμα προσπάθεια ώστε να φαίνεσαι τέλεια και θέλεις το δέρμα σου να είναι αψεγάδιαστο και φυσικά… χωρίς σημάδια! Επίλεξε προϊόντα που θα τονίσουν το πρόσωπό σου, θα καθαρίσουν της ατέλειες του δέρματος και θα μειώσουν τυχόν μαύρα στίγματα. Αναζήτησε το ιδανικό primer και χρησιμοποίησέ το, πριν το μακιγιάζ. Μην ξεχνάς να έχεις πάντα ένα κονσίλερ στην τσάντα σου, για να καμουφλάρεις πιθανές ατέλειες. Με δέρμα γεμάτο υγεία, κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ιδανικά νύχια

Ως πολύ κοινωνικοί, όταν τα νύχια σου –χέρια και πόδια– έχουν το τέλειο σχήμα και χρώμα, αισθάνεσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις κάθε περίσταση. Το ραντεβού για μανικιούρ και πεντικιούρ είναι για εσένα μια απαραίτητη ιεροτελεστία που απαιτεί γνώση, χρόνο αλλά και χρήματα. Εάν το κάνεις στο σπίτι, προσπάθησε να χρησιμοποιείς καλής ποιότητας βερνίκια, που, με την πάροδο του χρόνου δεν θα φθείρουν τα νύχια σου. Εάν πάλι επιλέξεις ένα κέντρο περιποίησης, τότε φρόντισε να κάτσεις αναπαυτικά στην καρέκλα και να απολαύσεις χωρίς έγνοιες, όλη τη διαδικασία. Σκέψου, ποιος θα μπορεί να σου αντισταθεί με τόσο υπέροχα άκρα;



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Τα πιο τρυφερά και γλυκά χείλη

Δεν υπάρχει πιο αισθησιακή παρουσία από τη δική σου και σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη ασχοληθεί με χείλη σου για να αποκτήσεις μια αφοπλιστική εμφάνιση, τότε μη χάνεις άλλο χρόνο! Δώσε στα χείλη σου τη σημασία που τους χρειάζεται. Για μια πιο τολμηρή εμφάνιση, τόνισε το περίγραμμα των χειλιών σου, στη συνέχεια πρόσθεσε το αγαπημένο σου χρώμα. Για πετυχημένη παρουσία που θα… υπνωτίσει τα πλήθη, πρόσθεσε στο τέλος ένα χρωματιστό gloss. Όποια και αν είναι η καθημερινότητά σου, βεβαιώσου πως στην τσάντα σου έχεις πάντα διαθέσιμο ένα κραγιόν, ώστε μαζί με το χαμόγελό σου, να μαγέψεις όποιον βρεθεί στο δρόμο σου!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Σαγηνευτικές βλεφαρίδες

Μια ματιά σου μόνο… φτάνει! Τόνισε τις βλεφαρίδες σου, ώστε να μην μπορεί κανένας να σου αντισταθεί σε οτιδήποτε! Για περισσότερο μάκρος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ψεύτικες ή να προσθέσεις εξτένσιονς. Για καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα ειδικό ψαλίδι για να ομορφύνεις τις καμπύλες τους. Μην ξεχνάς ότι με μιας καλής ποιότητας μάσκαρα οι βλεφαρίδες σου θα είναι υγιείς και έντονες κάθε φορά!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Φρύδια που μαγνητίζουν

Ο δυνατός σου χαρακτήρας ενδυναμώνεται από τα φρύδια σου, είτε στην κοινωνική σου ζωή είτε στην επαγγελματική. Ένας επαγγελματίας μπορεί να σου προτείνει το κατάλληλο σχήμα για το πρόσωπό σου. Φυσικά και το χρώμα είναι εξίσου σημαντικό, γι’ αυτό μπορείς να προμηθευτείς ένα kit βαφής και να το έχεις κοντά σου κάθε στιγμή. Με τέλεια φρύδια θα λάμπει όλο το πρόσωπό σου και το αποτέλεσμα σε κάθε σου εμφάνιση θα είναι μοναδικό!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Η εμφάνιση είναι η υπογραφή σου!

Είσαι μοναδική και η εμφάνισή σου θα πρέπει να ακολουθεί τη μοναδικότητά σου. Τόλμησε το διαφορετικό και δημιούργησε το δικό σου προσωπικό look, προσθέτοντας μικρές λεπτομέρειες. Πριν βγεις έξω στον κόσμο, ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα απαλό άρωμα, ιδανικό για τον γοητευτικό σου χαρακτήρα.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Βλέμμα, ο καθρέφτης της ψυχής σου!

Έχεις την ικανότητα να μαγνητίζεις μόνο με το βλέμμα. Οι άνθρωποι συχνά χάνονται στη ματιά σου, οπότε φρόντισέ την ακόμα περισσότερο, χωρίς όμως να καταφύγεις σε υπερβολές! Για να τα κάνεις να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο από το υπόλοιπο πρόσωπο, τόνισέ τα, χρησιμοποιώντας πιο διακριτικούς τόνους στο υπόλοιπο μακιγιάζ σου, κάτι που θα προσφέρει αρκετούς πόντους... ομορφιάς σε κάθε σου ραντεβού!



astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top