Ποια ζώδια κρατάνε στα χεριά τους το κλειδί της ευτυχίας τους

0
θα το κρατήσει και θα το φυλάξει σαν τα μάτια του.

Το κλειδί της ευτυχίας, βρίσκεται στα δικά μας χεριά και στη… δική μας τσέπη. Το έχουμε καλά φυλαγμένο, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας το πάρει. Η ευτυχία μας, είναι δικό μας θέμα και έχουμε το δικαίωμα το κλειδί της, να το κάνουμε ό,τι θέλουμε εμείς. Αλήθεια, θα μπορούσαμε να το παραδώσουμε σε κάποιον; Θα είχαμε τη σιγουριά ότι θα το κρατήσει και θα το φυλάξει σαν τα μάτια του, χωρίς να μας βλάψει; Ποια από τα 12 ζώδια χαρίζουν σε κάποιον άλλο το κλειδί της ευτυχίας τους; Τι κανόνες και όρους θέτουν σε αυτόν που έχει την τιμή να τους το φυλάξει; Η αστρολογία δίνει την απάντηση!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Το κλειδί της ευτυχίας ο Κριός το κρατάει μόνος του. Το έχει στη τσέπη του, καλά φυλαγμένο. Ξέρει πώς να κάνει τη ζωή του συναρπαστική και ευτυχισμένη, αλλά και πώς να την ρίξει στην δυστυχία. Με αλλά λόγια, είναι ζώδιο με μεγάλη ψυχική δύναμη και το σθένος του μερικές φορές φτάνει στα επίπεδα της αυταπάρνησης. Βεβαίως, μπορεί και να σου το εμπιστευτεί, όμως θα είναι για λίγο. Για να πάρεις και εσύ λίγη από τη χαρά του. Αλλά μέχρι εκεί. Το κλειδί της ευτυχίας του ανήκει αποκλειστικά!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Όταν ο Ταύρος ερωτευτεί πραγματικά, είναι πρόθυμος να δώσει τα πάντα στο ταίρι του και να του χαρίσει την ιδία ευτυχία που νιώθει και ο ίδιος. Ξέρει πολύ καλά να βάζει τη ζωή του σε τάξη και σειρά, κι αυτό δεν είναι εγωιστικό. Γιατί έχει μάθει να μοιράζεται τα καλά του με το εκάστοτε ταίρι του. Για να χαρίσει όμως το κλειδί της ευτυχίας του, θα περάσει από ακτίνες… Χ τον επίδοξο σύντροφό του, για να διαπιστώσει αν είναι τελικά το άλλο του μισό. Όλα τα αλλά, ανήκουν απλά στο μέλλον.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος είναι έτοιμος να δώσει το κλειδί της ευτυχίας του, σε άτομο το όποιο έχει επιλέξει ότι θα μπορούσε να ζήσει μαζί του και μάλιστα να τον κάνει να αισθανθεί ότι αυτή είναι και μια σπουδαία διάκριση που του γίνεται. Φυσικά θα του τονίζει συνεχεία ότι η ευτυχία του βρίσκεται στα χεριά του και να μην κάνει κάτι που θα τον πληγώσει. Αν εσύ είσαι ο εκλεκτός του όμως, μην παραξενευτείς αν κάποια στιγμή ανακαλύψεις ότι το ίδιο κλειδί το έχουν… αλλά 10 άτομα. Γιατί σε όλους η ιδία τιμή γίνεται. Το θέμα είναι ότι το πρωτότυπο το κρατάει αυτός. Όλα τα αλλά, θα είναι απλά αντιγραφή.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος θα παρέδιδε με ευκολία στον άλλο το κλειδί της ευτυχίας του, για να του δείξει ότι ανήκει σε αυτόν ψυχή τε και σώματι. Γιατί έτσι είναι η πραγματική αγάπη. Ή είσαι με κάποιον ολοκληρωτικά και τα μοιράζεσαι όλα ή απλά δεν κάνεις τίποτα. Το θέμα είναι αλλού. Κατά πόσο μπορεί ο άλλος να ανταποκριθεί σε αυτή την τιμή που του γίνεται και να εκφράσει την αγάπη του στο μέγιστο βαθμό. Γιατί με τις πρώτες διαρροές μέσα στη σχέση, αρχίζει η μουρμουρά, αυτός σου έδωσε ακόμα και την κάρδια του και εσύ δεν εκτίμησες τελικά τίποτα. Και είπαμε, όλα αυτά με το πρώτο λαθάκι που θα γίνει.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέων δεν είναι από τα ζώδια εκείνα που θα αφήσει την ευτυχία του στα… ξένα χέρια, μπορεί μια χαρά να το κρατήσει μόνος του. Με άλλα λόγια, δε θα το παραδώσει σε κανέναν και αν κατά τύχη κάνει σε κάποιον αυτή τη τιμή, θα είναι μεγάλη υπέρβαση. Το άτομο που θα το λάβει, θα πρέπει να το προσέχει σαν τα μάτια του και να το βάλει μέσα σε κρυστάλλινη θήκη. Και για μικρό χρονικό διάστημα. Μετά έρχεται πάλι αυτός και αναλαμβάνει ξανά το τιμόνι της ευτυχίας του. Τουλάχιστον πήρες μια γεύση από τη δική του λάμψη.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Το καλύτερο για εσένα είναι να μην σου δώσει ποτέ ένας Παρθένος την ευτυχία του, να του την προσέχεις. Θα ευχόσουν πραγματικά να την κρατούσε ο ίδιος και να είχες το κεφάλι σου ήσυχο. Και σιγά δηλαδή τη μεγάλη τιμή που σου έκανε. Κάθε δυο και τρεις θα σε ρωτάει αν το κλειδί της το έχεις καλά φυλαγμένο, αν το πρόσεξες όπως έπρεπε, αν το τοποθέτησες στην θέση εκείνη που του αξίζει. Λες και πρόκειται για ένα διαμάντι. Αυτή η διαρκής ανάγκη να νιώθει ότι η ευτυχία του είναι σε καλά χέρια, θα σε κάνει να του την δώσεις πίσω άρον-άρον.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός νιώθει ότι θα πρέπει να παραδώσει το κλειδί της ευτυχίας του στο άτομο που αγαπά και μάλιστα πιστεύει πως είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Πιστεύει ότι υπάρχουν γύρω του άνθρωποι που μπορεί να τους εμπιστευτεί για να του φυλάξουν το κλειδί της δίκης του ευτυχίας, το θεώρει κάτι πολύ σημαντικό. Αυτή όμως η επιπόλαια κίνησή του, τον κάνει πολλές φορές να εμπιστεύεται λάθος άτομα. Μετά όμως, πώς μπορεί να πάρει το κλειδί του πίσω; Πέφτει στις δίκες του, βασανιστικές σκέψεις και παρακαλεί να το έχεις χάσει, εάν δεν είσαι εσύ τελικά ο εκλεκτός της ζωής του.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός σπάνια θα δώσει σε κάποιον, ακόμα και αν αυτός είναι η μεγάλη του αγάπη, να κρατήσει την δική του ευτυχία. Είναι έτοιμος να κρύψει το κλειδί της στο πιο απίθανο μέρος, παρά να το δώσει σε εσένα. Οπότε άδικος κόπος να πιστεύεις ότι σου έχει εμπιστευτεί το μέλλον του. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Με την ίδια ευκολία που κρατάει τη δική του τύχη στα χεριά του, θέλει να κρατάει και όλων των άλλων που βρίσκονται κοντά του. Συνεπώς, πιο σίγουρο είναι ότι θα του παραδώσεις εσύ το δικό σου κλειδάκι, που θα κάνει συντροφιά με το δικό του, εκεί όπου ο Σκορπιός έχει αποφασίσει να το κρύψει, για να μην το βρεις ποτέ…



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Η πόρτα της ευτυχίας του Τοξότη είναι ανοιχτή και ο καθένας ανά πάσα στιγμή μπορεί να μπει μέσα. Αυτό το ανεξάρτητο ζώδιο δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κλειδί, που θα κλείδωνε τη δική του ευτυχία μέσα σε ένα δωμάτιο ή ένα μπαούλο. Με τίποτα, όμως! Σε αφήνει να πάρεις μια γεύση της δικής του ευτυχισμένης ζωής, χωρίς εγωισμούς και μονομανίες. Αν όμως είχε ένα τέτοιο κλειδί, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να σου το χαρίσει με γενναιοδωρία. Γιατί όποιος έχει κάρδια και θετική ενεργεία, την δίνει απλόχερα και στους άλλους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Για να σου παραχωρήσει ο Αιγόκερως την ευτυχία του και να σου εμπιστευτεί το χρυσό κλειδί της, θα πρέπει να υπογράψεις από πριν μια συμφωνία ότι θα την προσέχεις σαν τα μάτια σου. Και αλλοίμονο σου αν κάνεις κάτι που θα τον πονέσει. Ο ίδιος, έξαλλου, γνωρίζει πολύ καλά πώς να κάνει τη ζωή του ευτυχισμένη. Δεν έχει ανάγκη να κάνει υποχωρήσεις και παραχωρήσεις, που μπορεί να τον οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Άρα, καλύτερα να μην σου το παραδώσει το μαγικό του κλειδί, γιατί αν γίνει κάποιο λάθος, θα πρέπει να μεταναστεύσεις σε… άλλον πλανήτη.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος έχει πολλούς λόγους στη ζωή του για να είναι ευτυχισμένος, άρα και τα κλειδιά της δίκης του ευτυχίας είναι πολλά. Τα πιο σημαντικά όμως τα έχει καλά φυλαγμένα και δεν πρόκειται να τα εμπιστευτεί σε κανέναν. Στο να σου παραχωρήσει και εσένα ένα κλειδί, δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Απλά το κάνει στην προσπάθειά του να σου δώσει τη χαρά ότι έχεις μπει στη ζωή του και σου εμπιστεύτηκε κάτι τόσο σημαντικό. Συνεπώς, μην ξεγελιέσαι… Σαν το κλειδί που σου παραχώρησε, έχει άλλα 5-6 σκορπισμένα ολούθε, να του βρίσκονται…



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να σου παραδώσει το κλειδί της ευτυχίας του και θα το κάνει με όλες τις τιμές. Ένα επίσημο δείπνο υπό το φως των κεριών και η παράδοση της ευτυχίας του στα χεριά σου, είναι μεγάλη υπόθεση. Και πολύ, μα παρά πολύ μεγάλη τιμή αυτό που σου γίνεται από το ευαίσθητο ψαράκι. Κράτησε όμως και μια πισινή, γιατί θα σου χρειαστεί για μετά. Όλη αυτή η λαμπρή τελετή, δεν ξέρεις ποσό θα κρατήσει και ο ίδιος ανά πάσα στιγμή μπορεί να το πάρει πίσω. Και να μην έχεις το δικαίωμα να τον κρίνεις. Δικό του δεν είναι; Και μέσα σε μια νέα λαμπρή τελετή, θα το παραδώσει στον καινούργιο του έρωτα.



Αγγελική Βαλάντου
zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top