Οι 12 τρόποι που κορυφώνουν οι γυναίκες

0
Ανακαλύψτε τους χωρίς ντροπές.

Ποιος είπε πως αυτός ο μικρόκοσμος που ζούμε δε ζει ακόμη στα ταμπού. Υπάρχουν συζητήσεις που γίνονται σε παρέες «κεκλεισμένων των θυρών». Θέματα σεξουαλικότητας να αποτελούν φραγμό κι ειδικά η αναφορά στο γυναικείο σώμα. Για να μην αναφέρω τον τίτλο «γυναικεία κορύφωση», που παραβλέπεται, καθώς η κοινωνία μας θρέφει το σενάριο της όχι απαραίτητα απόλαυσης, ή ακόμη χειρότερα και το αποτέλεσμα μιας πράξης χωρίς αυτή. Λυπάμαι που θα χαλάσω σήμερα τη φήμη και θα πω πως όχι μόνο υπάρχει γυναικεία κορύφωση αλλά υπάρχουν και 12 διαφορετικές.

1. Από φιλί

Μη σας κάνει εντύπωση. Προϋποθέτει αργές κινήσεις, αυτοσυγκέντρωση και των δυο, παιχνίδι με τη γλώσσα κι υπομονή. Ως μέρος της πράξης μπορεί να επιφέρει κορύφωση από μόνο του. Άλλωστε τα χείλη έχουν τη δύναμη να κάνουν δουλίτσα μόνα τους καθώς αποτελούνται από νευρικές απολήξεις παρόμοιες με άλλα μέρη του σώματός μας. Ένα βαθύ φιλί λένε ανεβάζει τη θερμοκρασία άμεσα. Τι καλύτερο;

2. Ο G (grafenberg)

Ίσως κι ένας από τους ελάχιστους που ξέρουμε τόσο καλά. Το σημείο G αποτελεί την πιο αμφιλεγόμενη ζώνη του έρωτα και βρίσκεται στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου. Δεν το βλέπετε καθώς δεν είναι ορατό, αλλά το νιώθετε. Απλώς πιέστε για να νιώσετε την απόλαυση. Να θυμάστε πως έχετε κι έναν σύντροφο που ανυπομονεί να τον βάλετε στο παιχνίδι σας. Ιατρικά υπάρχει η δυνατότητα να ενισχύσετε το σημείο G με εμφύτευμα κολλαγόνου ή υαλουργικού οξέος για να πετύχετε την αύξηση του μεγέθους του.

3. Της θηλής

Αυτές οι ορμόνες όταν αποφασίσουν να ενεργοποιηθούν τρελαίνουν τον εγκέφαλό μας. Οξυτοκίνη λέγεται κι ευθύνεται για κάθε κορύφωση καθώς είναι ο αρχηγός των συστολών που έχουν να κάνουν με την επαφή και το ανθρώπινο σώμα μας. Με το κατάλληλο χάδι ο εγκέφαλός μας απελευθερώνει την οξυτοκίνη και μπορούμε να βιώσουμε τη συγκεκριμένη κορύφωση. Ίσως εκπλήξει τον σύντροφό σας. Δοκιμάστε το στην αρχή των παιχνιδιών σας αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για τη συνέχεια.

4. Ο κλειτοριδικός

Καθίστε αναπαυτικά γιατί εδώ έχουμε να πούμε πολλά. Ο πιο συχνός αρχικά είναι ο συγκεκριμένος. Ίσως κι αν κανέναν άλλο από όσους αναφέρουμε καταφέρετε να βιώσετε, είναι η πιο συχνή μορφή κορύφωσης στη γυναίκα. Σ’ αυτό το μικρό σημείο ευχαρίστησης βρίσκονται 8.000 δέσμες νεύρων. Θα μου πείτε είναι πολλές; Θα αναφέρω απλώς πως το μόριο των αντρών έχει 4.000 και θα αφήσω σε σας το συμπέρασμα της ευχαρίστησης. Αγαπημένος και διαδεδομένος, κρύβει το μυστικό της ευχαρίστησης. Όσο περισσότερο ασχολείσαι μαζί της, τόσο πιο ευαίσθητη γίνεται, τόσο πιο έντονο θα είναι και το τελείωμα. Το μυστικό είναι να αφιερώσετε δικό σας πολύτιμο χρόνο και να ανακαλύψετε μόνη σας την απόλαυση.

5. Ο εγκεφαλικός

Οι σκέψεις, οι εικόνες που υπάρχουν στο μυαλό μας είναι ικανές να μας φέρουν ένα πολύ δυνατό τέλος. Διεγείρουν τον εγκέφαλο και δεν απαιτούν παρά μόνο μια απλή εξάσκηση του μυαλού και της φαντασίας. Φανταστείτε πως είναι φορές που η σκέψη φέρνει κορύφωση χωρίς καν να χρειαστεί να αγγίξετε το σώμα σας. Το δώρο λοιπόν που σας χαρίζει ο εγκέφαλος δεν το αφήνουμε ανεκμετάλλευτο κι ίσως θα ήταν και μια μεγάλη πρόκληση κι ένα παιχνίδι με τη φαντασία μας.

6. Πολλαπλοί

Εδώ θα πω πρωτίστως το εξής υπέροχο που μας διαφοροποιεί από τους άνδρες. Καμία γυναίκα δε χρειάζεται να περιμένει εκείνη τη μικρή παύση μέχρι την επόμενη φορά που λένε οι άντρες καθώς το έχουν ανάγκη και το ζητάει το σώμα τους. Οι γυναίκες είμαστε αγέρωχες. Μπορούμε να βιώσουμε πολλαπλούς και συνεχόμενους ίσως οργασμούς χωρίς να χρειαστεί να σταματήσουμε. Διακρίνονται σε δύο κατηγορίες. Στους πολλαπλούς με μια περίοδο παύσης ή στους συνεχόμενους, ο ένας μετά τον άλλον. Αναρωτιέστε πώς επιτυγχάνεται αυτό; Απλώς μη σταματάτε. Συνεχίστε μετά τον πρώτο σας να παίζετε με τα σωστά σημεία, ανασυνταχθείτε και ξανά προς τη δόξα τραβήξτε!

7. Στον ύπνο

Εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει. Ένα όνειρο, μια χαλάρωση κι αυξημένη ροή αίματος στα γεννητικά όργανα η αιτία της κορύφωσης στη διάρκεια του ύπνου. Πολλές φορές μπορεί να το βιώσετε τόσο δυνατά που όταν ξυπνήσετε να νιώθετε εξαντλημένη. Δεν το ονειρευτήκατε λοιπόν. Το ζήσατε.

8. Από ένα δικό μας προσωπικό σημείο

Μη σας τρομάζει αν όσα διαβάζετε δεν περιλαμβάνουν μέσα κάτι το οποίο εσείς έχετε ανακαλύψει πως σας φέρνει απόλαυση. Ένα εντελώς δικό σας προσωπικό σημείο, όπως είναι η περιοχή του λαιμού, η αριστερή πλευρά δίπλα στο ομφαλό σας το οποίο σε μια ανύποπτη στιγμή αγγίγματος με το σώμα σας θα ανακαλύψετε πιθανόν και τυχαία. Μην το προσπεράσετε.

9. Πολλαπλών σημείων

Ή αλλιώς το πάρτι. Ο συνδυασμός ενεργοποίησης πολλών σημείων. Θεωρητικά χρειάζεστε τη βοήθεια του συντρόφου σας. Τι να προλάβετε μόνη σας. Ο συνδυασμός θα προσφέρει κορυφώσεις δεκαπλάσιες στην ένταση από την κλασική. Φανταστείτε, χέρια, δάχτυλα, γλώσσα, πόδια παντού πάνω σας. Αν καταφέρετε να το αντέξετε και δεν πέσετε μισολιπόθυμη θα έχετε πετύχει την πλήρη απελευθέρωση.

10. Του τραχήλου

Ένα ιδιαίτερο σημείο καθώς χρειάζεται όχι επαναλαμβανόμενες κινήσεις αλλά περισσότερη άσκηση πίεσης την ώρα της πράξης. Συνήθως φέρνει ένα μικρό πόνο καθώς είναι μια ευαίσθητη περιοχή, που μόνο δυσάρεστο δεν μπορείς να τον πεις σε συνάρτηση με την απόλαυση που θα λάβετε. Θεωρείται ένας βαθύς οργασμός- του βαθύ θόλου ένας άλλος ορισμός του.

11. Του σημείου Α

Ίσως είναι το υποτιμημένο σημείο του γυναικείου σώματος αλλά η ευχαρίστησή του είναι αντιστρόφως ανάλογη της υποτίμησής του μετά την ανακάλυψή του. Λένε πως η διάρκεια των οργασμών στο σημείο Α μπορεί να κρατήσει μέχρι και 20 δευτερόλεπτα. Η θέση του σημείου βαθιά στον κόλπο, πιο μέσα από τον τράχηλο και την ουροδόχο κύστη. Θεωρείται ο προπομπός της ενεργοποίησης του σημείου G. Το σημείο αυτό αποτελείται από ιστό ο οποίος υγραίνεται κατά τη διάρκεια της επαφής. Χρειάζεται να έχει επέλθει μια σχετική υγρασία γενικώς για να συμβεί.

12. Σκουίρτινγκ

Εδώ υπάρχει λίγο η φήμη αν είναι αλήθεια ή ψέμα. Κι όμως έχει συμβεί. Η γυναικεία εκσπερμάτιση όπως μεταφράζεται και βρίσκεται στην κορυφή των στιγμών μιας γυναίκας. Είναι το φαινόμενο στο οποίο τα κολπικά υγρά εκρήγνυνται κατά τη διάρκεια, πριν ή αμέσως μετά την κορύφωση, από τους αδένες γύρω από την ουρήθρα με ταυτόχρονο ερεθισμό του σημείου G και της κλειτορίδας. Αν σας θυμίζει κάτι η φράση «έβρεξε τα σεντόνια της από το πάθος» να ξέρετε πως φτιάχτηκε γι’ αυτό.


Όπως και να το δείτε έχετε πολλές επιλογές για να απολαύσετε μια υπέροχη στιγμή αποκορύφωμα. Χρειάζεται χρόνο, διάθεση κι ειδικότερα αγάπη για το σώμα σας. Οι γυναικείοι οργασμοί είναι λυτρωτικοί. Ανακουφίζουν από πονοκεφάλους, στρες, κι είναι μέρος μιας πολύ καλής άσκησης. Ανακαλύψτε τους χωρίς ντροπές.

Ταρασία Γεωργιάδου
pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top