Τα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι χαρισματικό άτομο

0
βλέπει την ουσία των πραγμάτων, παρά την επιφάνεια.

Οι άνθρωποι θέλουν πάντα να παίρνουν κάτι από ένα χαρισματικό άτομο, πράγμα που μπορεί να είναι αρκετά κουραστικό ή και εξουθενωτικό για τον ψυχισμό του.

Ένας άνθρωπος με πνευματικά χαρίσματα έχει συνήθως την ικανότητα να παρηγορεί τους άλλους και να βλέπει την ουσία των πραγμάτων, παρά την επιφάνεια.

Διάβασε παρακάτω τα σημάδια που σε κατατάσσουν στην κατηγορία των πνευματικών ανθρώπων:

1. Επηρεάζονται έντονα από τις ενέργειες του περιβάλλοντός τους

Οι χαρισματικοί άνθρωποι δεν μπορούν να αποφύγουν την ενέργεια που υπήρχε σε έναν χώρο, πριν οι ίδιοι βρεθούν εκεί. Ενώ άλλοι άνθρωποι μπορούν να αγνοήσουν τα vibes που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα, οι χαρισματικοί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, παρά μόνο να προσπαθήσουν να τα αφομοιώσουν και να τα προσαρμόσουν στη δική τους ψυχική διάθεση.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η ενέργεια που υπάρχει σε ένα δωμάτιο μπορεί να έχει πολύ δραστικά αποτελέσματα σε έναν πνευματικό άνθρωπο.

2. Νιώθουν «στο πετσί τους» την παραμικρή αλλαγή που συμβαίνει στη φύση

Η επαφή των χαρισματικών ατόμων με τη φύση τούς δίνει το προνόμιο να αντιλαμβάνονται ακόμα και πότε πρόκειται να αλλάξει ο καιρός. Έχουν εκπληκτική διαίσθηση σε σχέση με τα φυσικά και καιρικά φαινόμενα και η διάγνωσή τους συχνά είναι ακριβέστερη και γρηγορότερη από ό,τι ενός μετεωρολόγου!

3. Τα όνειρα και οι εφιάλτες τους είναι τόσο ζωντανά που μοιάζουν με αναμνήσεις

Ο «κόσμος των ονείρων» για τα χαρισματικά άτομα, είναι συνήθως πολύ πιο έντονος από ό,τι ενός μέσου ανθρώπου. Τα όνειρα και οι εφιάλτες που βλέπουν είναι συχνότεροι και κυρίως πολύ… ζωντανοί! Όταν κοιμούνται το πέπλο που τους χωρίζει από τον κόσμο του αοράτου είναι πολύ λεπτό και εύκολα γίνονται κομμάτι του, επικοινωνώντας με τα μάτια του μυαλού τους.

Γενικότερα, ο κόσμος του ασυνειδήτου είναι πιο πιθανό να «μιλήσει» σε ένα χαρισματικό άτομο, το οποίο μπορεί να κοιμάται πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο.

4. Περιβάλλονται συχνά από αγνώστους

Οι άνθρωποι που είναι προικισμένοι με ξεχωριστά χαρίσματα, περιβάλλονται πάντα από πολλούς ανθρώπους. Σαν να έχουν έναν μαγνήτη! Όσοι χρειάζονται να συνέλθουν ψυχικά ή να σωθούν από κάτι έλκονται από τους πνευματικούς ανθρώπους και καταφεύγουν σε αυτούς. Αν και ο χαρισματικός έχει την ευφυΐα να εντρυφά σε βάθος και να καταλήγει σε χρήσιμα συμπεράσματα, πολύ συχνά περνάει δύσκολα με όλους εκείνους που τον προσεγγίζουν.

Οι άνθρωποι θέλουν πάντα να παίρνουν κάτι από ένα χαρισματικό άτομο, πράγμα που μπορεί να είναι αρκετά κουραστικό ή και εξουθενωτικό για τον ψυχισμό του.

5. Τα ζώα νιώθουν οικειότητα και πάντα τους προσεγγίζουν

Θα δεις συχνά ένα ζώο να πλησιάζει ένα χαρισματικό άτομο, επειδή όλα τα ζώα έχουν την ικανότητα να «διαβάζουν» την καλοσύνη, την κατανόηση και να νιώθουν τη ζεστή αύρα από την οποία περιβάλλεται ένας πνευματικά ξεχωριστός άνθρωπος.

Άλλωστε, οι περισσότεροι χαρισματικοί άνθρωποι είναι εξαιρετικά θετικοί και προικισμένοι με ευγενή και συμπαθητική προσωπικότητα.

6. Τα συναισθήματα τους αντανακλώνται στο περιβάλλον τους

Βλέποντας έναν χαρισματικό άνθρωπο θα δεις καθαρά ότι περιβάλλεται από τις αντανακλάσεις των αληθινών συναισθημάτων του. Όταν έχει τις μαύρες του, η παρουσία του δείχνει αρκετά σκοτεινή, ενώ όταν είναι ευτυχισμένος, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Συνήθως μπορείς να καταλάβεις την ψυχική κατάσταση των χαρισματικών ανθρώπων, απλώς κοιτάζοντάς τους.

7. Η «ώρα του λύκου» τείνει να τους προκαλεί προβλήματα

Οι χαρισματικοί άνθρωποι ξυπνούν συχνά μέσα στη νύχτα. Ακόμα κι αν ήταν ξύπνιοι όλη μέρα και πήγαν αργά για ύπνο, θα ανοίξουν σίγουρα τα μάτια τους μέσα στη μέση της νύχτας. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι είναι πολύ περισσότερο συντονισμένοι με το σύμπαν από ό,τι νομίζεις. Εσύ πόσο συχνά διακόπτεις τη ροή του ύπνου σου μέσα στη νύχτα;

8. «Βυθίζονται» αρκετά εύκολα

Οι χαρισματικοί άνθρωποι είναι τόσο ευαίσθητοι δέκτες που νιώθουν πάντοτε ψυχικά συγκλονισμένοι από όλα τα ορατά και αόρατα που συμβαίνουν γύρω τους. Απορροφούν περισσότερη ενέργεια από τους άλλους ανθρώπους και, γενικά, περισσότερη από όση θα έπρεπε. Αυτό έχει ως συνέπεια να διακατέχονται από αρκετή θλίψη και άγχος.

Όσοι είναι συνειδητοποιημένοι και έχουν επίγνωση της χαρισματικής ευαισθησίας που διαθέτουν, μπορούν και διαχειρίζονται όλον αυτόν τον βομβαρδισμό συναισθημάτων. Αν όμως πρόκειται για ευαίσθητους δέκτες που δεν έχουν συνειδητοποιήσει τα ιδιαίτερα χαρίσματά τους, είναι σχεδόν αδύνατο να διαχειριστούν αυτές τις καταστάσεις.

9. Δεν αντέχουν να βγαίνουν εκτός ορίων

Οι χαρισματικοί άνθρωποι δεν είναι οι τύποι που θα τα πάνε καλά σε ανεξερεύνητα μονοπάτια. Παραμένουν συνήθως σε αυτά που ξέρουν καλά και προβαίνουν σε ελάχιστα τολμηρά βήματα. Αν και οι περισσότεροι μπορεί να νομίζουν το αντίθετο, αυτοί οι άνθρωποι, μένοντας εντός των ορίων τους, εξακολουθούν να διατηρούν το πλήθος των χαρισμάτων τους. Απλώς, ξέρουν πολύ καλά τα δικά τους όρια.

in
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top