Τα ζώδια που πάντα βρίσκουν τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσουν

0
αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούν να είναι και χώρια του...



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Όσο αυθόρμητος, άνετος, ειλικρινής αλλά και απλός φαίνεται ένας Κριός, τόσο δύσκολος είναι όταν κάνει μία σταθερή σχέση…

Στην ουσία, δεν τα πάει καλά με την δέσμευση, θέλει να αισθάνεται ελεύθερος, γι’ αυτό και συχνά νιώθει να καταπιέζεται μέσα από τις σχέσεις που κάνει και παρόλο που έχει αισθήματα, πνίγεται από την αγάπη, το ενδιαφέρον και την φροντίδα και έτσι καταλήγει να μην μπορεί τις στενές επαφές με το ταίρι του, αλλά παράλληλα να μην αντέχει και μακριά του!

Ο Κριός εμπλέκεται συχνά σε τέτοιου είδους σχέσεις, γιατί του αρέσουν οι περιπέτειες και είναι και ο μαχητής, που θέλει να καταφέρει τα δύσκολα να τα κάνει απλά… Έτσι, είναι συχνό φαινόμενο για το παρορμητικό, πύρινο Κριάρι, να χωρίζει, να τα ξαναβρίσκει και να ζει ξανά και ξανά μία σχέση, απλά επειδή δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάποια πράγματα…



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο απόλυτος Ταύρος δεν εγκρίνει τις σχέσεις που έχουν εμπόδια, προβλήματα ή που καταλήγουν σε αδιέξοδο… όμως έχει τεράστιο πείσμα και πιστεύει ότι ο ίδιος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, ότι έχει την δύναμη και τον τρόπο να βάλει μία σχέση του σε σταθερή βάση.

Παρόλο που τον ενδιαφέρει η σταθερότητα, η ασφάλεια, η σιγουριά, είναι ο άνθρωπος που όταν ερωτευτεί με πάθος, δεν κοιτάζει τίποτα μπροστά του.

Όταν λοιπόν είναι σε μία σχέση που αισθάνεται ότι με το ταίρι του μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν, θα δώσει ευκαιρίες, θα κάνει υποχωρήσεις, θα επιμείνει πεισματικά για να κρατήσει αυτό τον άνθρωπο κοντά του όμως όταν το ποτήρι ξεχειλίσει, τότε θα αποδείξει ότι και χώρια του μπορεί να τα καταφέρει μία χαρά…



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος σύμφωνα με το myastro.gr έχει μία ακατανίκητη έλξη για δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις, όμως όταν μία σχέση είναι προβληματική και δεν μπορεί να ταιριάξει με τον άνθρωπο που έχει δίπλα του, τότε πολύ απλά βαριέται και κουράζεται…

Ένας Δίδυμος δεν νιώθει εύκολα την συναισθηματική εξάρτηση από έναν άνθρωπο, γιατί ακόμα και τα ζητήματα καρδιάς τα αντιμετωπίζει με ένα τρόπο πολύ απλό και λογικό… άσε που ορισμένες φορές λειτουργεί αρκετά παιδικά και ανώριμα!

Έτσι λοιπόν, όταν δει ότι με έναν άνθρωπο δεν μπορεί να κάνει “μαζί” τότε αρχίζει και “δουλεύει” στο μυαλό του πώς μπορεί χώρια του να περάσει ακόμα καλύτερα και δρομολογεί τον χωρισμό του!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ιστορία μου, αμαρτία μου, λάθος μου μεγάλο, είσαι αρρώστια μου μες στα στήθια μου και πώς να σε βγάλω… θα μπορούσε να είναι ο στίχος που αντιπροσωπεύει κατάλληλα την αισθηματική ζωή του Καρκίνου.

Ο Καρκίνος δένεται συναισθηματικά, ακόμα και με τους λάθος ανθρώπους, και μετά δεν μπορεί να το κουνήσει ρούπι, γιατί νιώθει δέσμιος των αισθημάτων του. Δεν μπορεί να γυρίσει σελίδα, δεν μπορεί να διαγράψει εύκολα από τη ζωή του έναν άνθρωπο με τον οποίο έχει ζήσει όμορφες στιγμές και θέλει αρκετό χρόνο για να μπορέσει να ξεφύγει από μία τέτοια κατάσταση.

Το θέμα με τον Καρκίνο είναι ότι έχει ανάγκη από πολλή αγάπη, γι’ αυτό το λόγο μπορεί να κάνει μία λανθασμένη επιλογή, που δεν θα βρίσκει μετά την δύναμη να κάνει ένα βήμα παρακάτω.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ένα Λιοντάρι ερωτεύεται με πάθος, τα δίνει όλα και σκέφτεται πάντα σαν νικητής, σαν κυρίαρχος, μη μπορώντας να δεχτεί εύκολα το γεγονός ότι δεν μπορεί να βρει εύκολα με όλους τους ανθρώπους κοινό σημείο ταύτισης.

Δεν του αρέσει να χάνει και για έναν Λέοντα, είναι “χάσιμο” να μην μπορεί να αλλάξει μία κατάσταση και να την φέρει ακριβώς στα μέτρα του! Συχνά μπερδεύεται σε μία αδιέξοδη σχέση, που τελικά καταλήγει να είναι “μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”.

Εκεί λοιπόν το Λιοντάρι, δραματοποιεί τις καταστάσεις, νιώθει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου και παλεύει με νύχια και με δόντια να κάνει τη σχέση αυτή να κρατήσει!

Όλο αυτό θα συμβαίνει, μέχρι να βρει έναν νέο έρωτα που θα τον συνεπάρει…



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Στην αισθηματική ζωή του Παρθένου, δεν υπάρχουν σχέσεις “μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”… για τον απλούστατο λόγο πως όταν κάτι δεν του κάνει, το αφήνει στην άκρη του και επιπλέον, αντέχει, μπορεί και του αρέσει να είναι και μόνος του!

Δεν παρασύρεται από συναισθηματισμούς, λειτουργεί με την τετράγωνη λογική του και δεν σκέφτεται μόνο το “τώρα” αλλά και το μετά!

Για το λόγο αυτόν, λοιπόν, κόβει μαχαίρι τις ερωτικές ιστορίες με ανθρώπους που δεν μπορεί να έχει εξέλιξη, που μαζί δεν κάνουν και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πληρώσει και το τίμημα, να μείνει δηλαδή μόνος του!

Ο Παρθένος τα πάει καλά με τη μοναξιά… και αναζητά τον τέλειο σύντροφο!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ένας Ζυγός δεν αντέχει την μοναξιά, προτιμά λοιπόν να είναι σε μία σχέση που δεν τον καλύπτει, που δεν του δίνει όλα όσα έχει ανάγκη ή που το ταίρι του δεν του ταιριάζει, παρά να αναγκαστεί να περάσει ένα μοναχικό στάδιο.

Η ήρεμη και καλοπροαίρετη φύση του, κάνουν το Ζυγό εύκολα να γίνεται το θύμα στις σχέσεις του.

Συχνά νιώθει ότι είναι μπλοκαρισμένος σε μία σχέση, που δεν είναι κατάλληλη για αυτόν, όμως δεν έχει την δύναμη να πάρει αποφάσεις και πρωτοβουλίες για να αλλάξει την κατάσταση αυτή…

Μπορεί να υπομένει για αρκετό καιρό την φάση “μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε” και να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα ή και να κουκουλώνει τα προβλήματα… αυτό όμως θα συμβαίνει μέχρι να καταφέρει να βρει τον αμέσως επόμενο αντικαταστάτη, δηλαδή τον επόμενο σύντροφο…



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Τα λάθη μου, τα πάθη μου… θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της αισθηματικής ζωής ενός Σκορπιού!

Λατρεύει την ίντριγκα, το παρασκήνιο, τις δύσκολες καταστάσεις και φυσικά ένας Σκορπιός, γουστάρει σαν τρελός το πάθος… το οποίο το επιδιώκει και το κυνηγά!

Παίζει συχνά με την φωτιά στα αισθηματικά του και αυτός είναι και ο λόγος που καμία του σχέση δεν είναι ήρεμη, εύκολη και βατή…

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο λοιπόν για τον Σκορπιό, να βιώνει σχέσεις στις οποίες νιώθει ότι μαζί δεν κάνει αλλά και χώρια δεν μπορεί…

Σε κάποιες από αυτές, θα λειτουργήσει απόλυτα, θα διεκδικήσει, θα επιβάλει τις δικές του απόψεις και δεν θα απομακρυνθεί εύκολα… στη σχέση όμως που θα θέλει πάση θυσία να την κρατήσει, θα δώσει την μάχη του με νύχια και με δόντια, προκειμένου να φέρει την κατάσταση στο σημείο που θα πει: Μαζί κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης λατρεύει τις εμπειρίες, του αρέσουν τα δύσκολα… όμως στην καρδιά και στο μυαλό του, τα πάντα είναι πιο απλά από ό,τι φαίνονται… ακόμα και στα ζητήματα του έρωτα!

Προσπαθεί να βλέπει τα πάντα από την θετική τους πλευρά και όταν νιώσει ότι είναι δέσμιος σε μία σχέση, με την οποία δεν μπορεί πλέον να κάνει μαζί, χάνει κάθε ενδιαφέρον και αναζητά νέες συγκινήσεις, νέους ανθρώπους!

Πολύ συχνά στην αισθηματική του ζωή θα νιώσει ότι δεν μπορεί να στεριώσει με έναν άνθρωπο, τον οποίο όμως θέλει να συνεχίσει να τον βλέπει και να του μιλά… Αυτό θα συμβεί γιατί ο ίδιος θέλει πολύ λεπτούς χειρισμούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δεχτεί την καταπίεση σε μία σχέση!

Η αντίδραση ενός Τοξότη σε μία σχέση που δεν μπορεί να κάνει μαζί της, αλλά δεν μπορεί να κάνει και χώρια της… είναι να απομακρυνθεί για ένα διάστημα και στη συνέχεια να προσπαθήσει να κρατήσει το ταίρι του στη ζωή του, έστω και σαν φίλο!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ένας Αιγόκερως δεν αφήνεται εύκολα συναισθηματικά σε μία σχέση, που ξέρει ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με τη δική του ζωή, με τα δικά του θέλω.

Ακόμα και τα αισθήματά του, λειτουργούν με τη λογική, είναι σαν να υπάρχει ένα διακόπτης, τον οποίο θα τον πατήσει την ιδανική στιγμή που ο ίδιος θα έχει βεβαιωθεί… ότι “μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά”!

Όμως, αν δεν του κάτσουν όλα έτσι όπως τα περίμενε και μία σχέση του οδηγηθεί στο στάδιο “μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”, ο Αιγόκερως θα βρει τη δύναμη και θα βάλει τέλος, έστω και αν στεναχωρηθεί για αυτό!

Δεν του αρέσουν οι συναισθηματικές εντάσεις, δεν τα πάει καλά με τα προβλήματα στα αισθηματικά και μπορεί με άριστο τρόπο να κινεί τις ερωτικές του υποθέσεις, με γνώμονα τη λογική.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος ερωτεύεται με πάθος και ένταση και έχει και το εξής: Όσο πιο δύσκολη είναι μία ερωτική περίπτωση, τόσο περισσότερο κολλάει! Ωστόσο, παρόλο που ο έρωτας στη ζωή του έρχεται πάντα με περίεργο, απρόβλεπτο τρόπο… το ίδιο εύκολα μπορεί και να του ξεθυμάνει!

Συχνά νιώθει στη ζωή του ότι με έναν άνθρωπο δεν μπορεί να κάνει μαζί, αλλά δεν μπορεί και χώρια του και η αντίδρασή του σε μία τέτοια περίπτωση είναι να το “ρίξει” στο φιλικό, να απομακρυνθεί για ένα διάστημα και μετά φτου και από την αρχή τα ίδια…

Ο Υδροχόος είναι “άπιαστος” θέλει να νιώθει ελεύθερος και το επιδιώκει κιόλας, όμως αν αγαπήσει πραγματικά, θα κάνει θυσίες και θα τα φέρει τα πράγματα στο σημείο που θέλει!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Πολλές φορές ένας Ιχθύς θα νιώσει ότι δεν μπορεί να κάνει μακριά από έναν άνθρωπο… λίγες φορές όμως θα πει ότι μαζί του δεν κάνει…

Ο υπερβολικός συναισθηματισμός του, κάνει πολλές φορές το ταίρι του Ιχθύ να βγάλει το συμπέρασμα “μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”! Το Ψαράκι μας απλά δεν θα παραδεχτεί σε κανέναν, ούτε και στον ίδιο του τον εαυτό, ότι με έναν άνθρωπο δεν ταιριάζει, ότι δεν μπορεί να κάνει “χωριό”!

Θα ωραιοποιήσει τις καταστάσεις, θα φέρει τα πράγματα στα μέτρα του, θα γίνει το θύμα, θα κλαίει και θα χτυπιέται αν έρχονται δύσκολες στιγμές στη σχέση του… και όταν ερωτευτεί ξανά ένα νέο πρόσωπο, εκεί είναι που θα πει: Τελικά μαζί δεν κάναμε… και χώρια μπορούσαμε!



in
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top