Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021

0
Ένας μήνας γεμάτος συναίσθημα!

Αυτός θα είναι ο Μάρτιος 2021, ο πρώτος μήνας της Άνοιξης!

Με Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή στα Ψάρια και την υποστήριξη του Ουρανού και του Πλούτωνα, σίγουρα θα απολαύσουμε ρομαντισμό, κεραυνοβόλους έρωτες και μεγάλα πάθη!

Η... μπανανόφλουδα είναι σαφώς ο Ποσειδώνας, που θα φέρει για άλλη μια φορά εξιδανικεύσεις, ψέματα, απατηλές ελπίδες και απογοητεύσεις...

Στα τέλη του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Κριού και παρόλο που δεν θα βρίσκεται στην ιδανική θέση, η συνεργασία της με τον Ήλιο, τον Χείρωνα και τον Κρόνο, θα φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα για τα ερωτικά μας!

Όσον αφορά για τα φεγγάρια του μήνα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, θα δώσει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στα Ζώδια της Γης και του Νερού, ενώ η Πανσέληνος στον Ζυγό, θα φέρει εντάσεις και ρήξεις για τους Παρορμητικούς!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

1ο δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά με ξαφνικές συναισθηματικές χαρές, από έναν παρασκηνιακό ή ανεκπλήρωτο έρωτα! Συνεχίζει με παθιασμένες συνομιλίες και μηνύματα. Τελειώνει με ερωτική τύχη και εύνοια λόγω της Αφροδίτης στο Ζώδιο σου μεν, αλλά και αρκετά ξεσπάσματα ή και ρήξεις, στην συντροφική ζωή, λόγω της Πανσελήνου απέναντι σου!

2ο δεκαήμερο: Ολόκληρος ο Μάιος, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός επικοινωνιακά, αλλά και για να κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Παράλληλα, κρυφοί ή απωθημένοι έρωτες, θα σου δώσουν χαρά, αρκεί να μην παραμυθιαστείς και τελικά απογοητευτείς! Τα καλύτερα, έρχονται στα τέλη του μήνα, αφού με την Αφροδίτη στο Ζώδιο σου, όχι απλά ομορφαίνεις και χορταίνεις ερωτικές επιτυχίες, αλλά θα μπορέσεις εύκολα να δημιουργήσεις και κάτι σταθερό και αξιόλογο στην ζωή σου!

3ο δεκαήμερο: Στα… “σκοτεινά” ο έρωτας αυτόν τον μήνα! Κι αυτό σημαίνει, πως είσαι σε μία φάση που ξεκαθαρίζεις συναισθήματα (έστω και μέσα από απομυθοποιήσεις) και καταλαβαίνεις μετά το πέρασμα του Μάρτη, που ακριβώς βρίσκεσαι ερωτικά. Επίσης σημαίνει, πως πιθανόν να παρασυρθείς σε έναν παραμυθένιο, παθιασμένο έρωτα παρασκηνιακό, ο οποίος ενδεχομένως να σε απογοητεύσει ή να φανερωθεί εκεί που δεν πρέπει. Γι’αυτό προσοχή!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

1ο δεκαήμερο: Οι πρώτες ημέρες του Μάρτη, είναι μία έκπληξη για σένα! Έρχονται ευχάριστες αλλαγές και επίτευξη ερωτικών στόχων, ξαφνικά! Αν αποφύγεις τάσεις για τσακωμούς, ο Άρης στο ζώδιο σου, θα σου δώσει μέσα στον Μάρτιο, πολλές ευκαιρίες για παθιασμένες στιγμές, αλλά και για να βρεις λύσεις σε παλαιά προβλήματα στην ερωτική ζωή! Στα τέλη του μήνα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να πάρεις χαρά, από ένα ερωτικό σου απωθημένο!

2ο δεκαήμερο: Μέχρι και να μέσα του μήνα, χορταίνεις ευχάριστες αλλαγές, φλερτ και νέα ξεκινήματα! Ύστερα, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε εργασία και χρήμα, αλλά σίγουρα θα έχεις και αρκετές αισθησιακές στιγμές να απολαύσεις! Τα τέλη του μήνα, υπόσχονται συναισθηματική ανανέωση και ηρεμία, εκπλήξεις χαρμόσυνες και ίσως έναν παρασκηνιακό έρωτα που θα σε συναρπάσει!

3ο δεκαήμερο: Ένας μήνας που θα αλλάξει τα πάντα (προς το καλύτερο) ο Μάρτιος για σένα! Βελτιώνονται οι ερωτικές σου, όπως και οι φιλικές σου σχέσεις στο έπακρο! Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις, απολαμβάνεις πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό και νέα ξεκινήματα και χορταίνεις φλερτ και καλά νέα!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

1ο δεκαήμερο: Μπορεί ο Μάρτης να ξεκινά λίγο βαρετά, με εσένα να απασχολείσαι κυρίως με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, ωστόσο μετά συνεχίζει τελείως διαφορετικά! Μπορείς να αναμένεις αλλαγές, χαρμόσυνες εκπλήξεις, επίτευξη στόχων, πάθος, φλερτ, γνωριμίες και νέα ξεκινήματα!

2ο δεκαήμερο: Ήρεμα ξεκινά ο Μάρτης με κάποιες ερωτικές επικοινωνίες που σου δίνουν χαρά, παρά την προσκόλληση σου στα επαγγελματικά! Ωστόσο, τα πιο θετικά νέα για τα ερωτικά σου, έρχονται το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που θα χορτάσεις θετικές αλλαγές, ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα, φλερτ, τύχη, μηνύματα, νέα ξεκινήματα και ευχάριστες στιγμές με το άτομο της καρδιάς σου!

3ο δεκαήμερο: Δύσκολος μήνας ο Μάρτιος, αφού πέρα από τα επαγγελματικά και οικογενειακά τρεξίματα, θα φέρει και ερωτικές απογοητεύσεις! Προσπάθησε να είσαι έντιμος στα ερωτικά σου, να μην πιστεύεις μεγάλα λόγια, να μην σε ξεγελούν με υποσχέσεις και να κάνεις ώριμες επιλογές!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

1ο δεκαήμερο: Στις αρχές του μήνα, χορταίνεις ερωτική τύχη, συναισθηματικές επαφές, χαρούμενες εξελίξεις και επίτευξη στόχων, από εκεί που δεν το περιμένεις! Στα μέσα του μήνα, ενδυναμώνεις το συναίσθημα σου και νιώθεις πιο δυνατός, ωστόσο καλό θα ήταν, να αποφύγεις κρυφές ή παράνομες ερωτικές ενέργειες. Στα τέλη του μήνα, παρόλο που συνεχίζονται οι χαρούμενες ερωτικές επαφές, εσύ θα επικεντρωθείς στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό. Ιδίως με την Πανσέληνο, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ώριμα επαγγελματικά, οικογενειακά, αλλά και ερωτικά προβλήματα που θα προκύψουν! Μακριά από το ερωτικό παρελθόν!

2ο δεκαήμερο: Φλερτ, πάθος, γνωριμίες, νέα ξεκινήματα, χαρούμενες ερωτικές εξελίξεις, τύχη, πραγματοποίηση επιθυμιών και εκπλήρωση στόχων, ολόκληρος ο Μάρτιος για σένα. Ίσως λίγο να σε ξενερώσουν οι τελευταίες ημέρες του μήνα, όπου θα αναγκαστείς να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου ζητήματα! Συμβουλή: Από τα μέσα του Μάρτη και μετά, μείνε μακριά από παρασκηνιακούς και απαγορευμένους έρωτες!

3ο δεκαήμερο: Ένας απόλυτα τυχερός μήνας, είναι ο Μάρτης για σένα, όχι μόνο για τα ερωτικά σου, αλλά και γενικά, σε όλα τα θέματα που σε ενδιαφέρουν! Στα αισθηματικά σου πάντως, να αναμένεις φλερτ, γνωριμίες, νέα ξεκινήματα, χαρμόσυνες εξελίξεις, χαρούμενες στιγμές με το άτομο της καρδιάς σου και κυρίως ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

1ο δεκαήμερο: Ένας μήνας που σίγουρα είναι ερωτικός και σεξουαλικός! Νιώθεις μάλιστα τόσο επιθυμητός, που είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις και καινούργια πράγματα, για χάρη της απόλαυσης! Πέρα από το παθιασμένο πρόσωπο του Μάρτη, στα τέλη του μήνα, μπορείς να αναμένεις και μπόλικο φλερτ, χαρούμενες ερωτικές εξελίξεις, νέες γνωριμίες και απόλυτη τύχη!

2ο δεκαήμερο: Όλα τα έχει αυτός ο Μάρτης! Σεξουαλικότητα, πάθος, εκπλήρωση επιθυμιών, ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις, νέες γνωριμίες, ευχάριστα μηνύματα και νέα, τύχη και αισιοδοξία! Το μόνο ίσως που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για νεύρα και καυγάδες, αυτόν τον μήνα!

3ο δεκαήμερο: Ο μήνας αυτός, θα σου δώσει σίγουρα την ευκαιρία να έχεις επιτέλους εσύ το πάνω χέρι στις ερωτικές σου σχέσεις, να πραγματοποιήσεις βαθιές και ίσως απωθημένες επιθυμίες, αλλά κυρίως να απολαύσεις καυτές ερωτικές στιγμές, με το άτομο του πόθου σου! Ο σεξουαλικός τομέας, στα καλύτερα του!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

1ο δεκαήμερο: Επικεντρωμένο στην συντροφική ζωή σε βρίσκει ο Μάρτιος! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ξαφνικές εξομολογήσεις ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, απόλυτη βελτίωση της σχέσης σου ή εκπλήξεις από τον σύντροφο! Στα τέλη του μήνα, το πάθος φουντώνει ακόμα πιο πολύ και ίσως αν δεν υπάρξουν όρια, να έρθουν καυγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

2ο δεκαήμερο: Παρά τις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο Μάρτης θα αποδειχθεί απόλυτα συντροφικός! Ναι, η πιθανότητα μίας νέας σχέσης, είναι μεγάλη για τους ελεύθερους, ενώ για τους δεσμευμένους, η απόφαση επισημοποίησης! Στα τέλη του μήνα, να περιμένεις βελτίωση και στον σεξουαλικό τομέα!

3ο δεκαήμερο: Ένας μήνας ολόκληρος, αφιερωμένος στην συντροφική σου ζωή! Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, είτε για να βρεις το άλλο σου μισό, είτε για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να κάνετε μαζί ένα μεγάλο βήμα ανόδου για την σχέση σας! Ωστόσο, οι παγίδες θα είναι πολλές, αφού με τον Ποσειδώνα πλέον, να επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, θα πρέπει να προετοιμαστείς, για απομυθοποιήσεις, ψέματα, αποκαλύψεις και απογοητεύσεις…



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

1ο δεκαήμερο: Μπορεί ο μήνας να έχει πολλές εργασιακές υποχρεώσεις και θέματα καθημερινότητας να σε τρέχουν, αλλά τις τελευταίες ημέρες, σίγουρα θα σου προσφέρει αρκετές στιγμές ερωτικής ικανοποίησης στην συντροφική ζωή. Όλα αυτά βέβαια, μόνο αν δεν κάνει ζημιά η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, φέρνοντας καυγάδες και ρήξεις! Ψυχραιμία λοιπόν και αυτοσυγκράτηση!

2ο δεκαήμερο: Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λένε, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς αυτόν τον μήνα! Βέβαια, δεν θα λείψουν, ούτε τα φλερτ, ούτε οι κατακτήσεις, ούτε οι ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες, ούτε οι ευκαιρίες για νέα σχέση ή επισημοποίηση! Ιδίως ο συντροφικός τομέας, ευνοείται απόλυτα, τα τέλη του μήνα!

3ο δεκαήμερο: Δεν τον λες και ερωτικό τον Μάρτη, δυστυχώς. Πολλά τα εργασιακά σκαμπανεβάσματα και οι υποχρεώσεις για καθημερινότητα ή για πρακτικά θέματα! Στα καλά νέα του μήνα, είναι σαφώς η εμφάνιση σου, αφού σίγουρα ανανεώνεσαι, ομορφαίνεις και χορταίνεις τον θαυμασμό των γύρω σου! Έρωτας μέσα από την δουλειά, είναι πολύ πιθανός τώρα!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11





ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

1ο δεκαήμερο: Στις αρχές του μήνα, αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ένα ξαφνικό μήνυμα από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου και απολαμβάνετε ρομαντικές στιγμές! Τα μέσα του μήνα υπόσχονται πάθος, ενώ τα τέλη του μήνα, κατακτήσεις, ερωτικές επιτυχίες και μόνο χαρούμενες εξελίξεις για τα ερωτικά σου!

2ο δεκαήμερο: Οι πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Μάρτη, σου προσφέρουν επικοινωνιακή χαρά για τα ερωτικά σου, είτε από το άλλο σου μισό, είτε από άτομο από το ερωτικό παρελθόν, είτε από μία νέα γνωριμία! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, είναι ό,τι καλύτερο ωστόσο! Ερωτική τύχη, λάμψη, ερωτική σταθερότητα, πάθος και απανωτές επιτυχίες, σε ό,τι κι αν θελήσεις!

3ο δεκαήμερο: Πέρα από κάποια επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που θα προκύψουν, θα έχεις να αντιμετωπίσεις και ζητήματα από τον παρελθόν, στην αισθηματική σου ζωή. Οι ελεύθεροι ίσως νοσταλγήσουν ένα άτομο του παρελθόντος, ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ζητήματα άλυτα από παλιά! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι όμως, οφείλεις να κρατάς μικρό καλάθι και να μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις και απατηλές ελπίδες, για να μην απογοητευτείς!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

1ο δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά με ερωτικές χαρμόσυνες επικοινωνίες, αλλά και μηνύματα εκπλήξεις! Η συνέχεια ωστόσο του Μαρτίου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου, σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα! Ιδίως στο τέλος του μήνα με την Πανσέληνο, θα υπάρξουν ρήξεις και επαγγελματικές και οικογενειακές, αλλά και στον ερωτικό τομέα!

2ο δεκαήμερο: Μπορεί ο Μάρτιος να επικεντρώνει το μυαλό σου και την δράση σου σε επαγγελματικούς, οικονομικούς και οικογενειακούς στόχους, ωστόσο θα υπάρξουν και ερωτικές εξελίξεις, ακόμα κι αν δεν είναι προτεραιότητα! Φλερτ, γνωριμίες, χαρμόσυνες ειδήσεις, αισθησιακές στιγμές, σταθερότητα, συναισθηματική σιγουριά και μηνύματα από το παρελθόν, είναι μερικές από αυτές!

3ο δεκαήμερο: Η ερωτική επικοινωνία είναι αυτή που αυτόν τον μήνα, θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις αισθηματικούς στόχους! Οι ελεύθεροι, μπορούν να αναμένουν, φλερτ, γνωριμίες και νέα ξεκινήματα, ενώ οι δεσμευμένοι, βελτιωμένη επικοινωνία με το ταίρι τους, λύσεις σε παλιά προβλήματα και ευχάριστες στιγμές!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

1o δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά με αυτοπεποίθηση, σταθερότητα στον έρωτα και πολλές παθιασμένες στιγμές! Συνεχίζει με φλερτ, επικοινωνίες, γνωριμίες, λάμψη, κατακτήσεις, ερωτική εύνοια γενικά και μόνο επιτυχίες, ιδίως αν εκμεταλλευτείς σωστά τα εκφραστικά σου μέσα!

2ο δεκαήμερο: Ο Μάρτης θα τα έχει όλα για σένα! Αισθησιακές στιγμές, ερωτική αφοσίωση από το ταίρι σου, φλερτ, καυτές επικοινωνίες, τύχη, θετικές εξελίξεις, χαρμόσυνα μηνύματα, κατακτήσεις, πάθος, σταθερότητα και λάμψη! Απόλαυσε τον!

3ο δεκαήμερο: Τα οικονομικά σου, μπορεί να έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα αυτόν τον μήνα, αλλά τα ερωτικά σου θα κυλήσουν ήρεμα και θετικά! Ρομαντισμός, συναίσθημα, ερωτική σταθερότητα και σιγουριά και πολλές αισθησιακές στιγμές!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

1ο δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά με όλα τα φώτα πάνω σου! Ερωτική τύχη, εύνοια και μόνο θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου θα έχεις και μάλιστα στα ξαφνικά! Συνεχίζει με ανάκτηση αυτοεκτίμησης και αισθησιακές στιγμές, με το άτομο της καρδιάς σου! Προσοχή μόνο προς τα τέλη του μήνα, διότι η Πανσέληνος θα φέρει εντάσεις λόγω ζήλιας και τοξικά ερωτικά παιχνίδια εξουσίας!

2ο δεκαήμερο: Ερωτικές θετικές εξελίξεις, ομορφιά, νέα ξεκινήματα στον έρωτα, χαρές και επιτυχίες! Όλα αυτά για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη. Ύστερα έρχονται αποκαλύψεις που πληγώνουν, όπως και λίγη μουρμούρα και γκρίνια στον οικογενειακό, αλλά και στον ερωτικό τομέα. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα, υπόσχονται αισθησιακές στιγμές και αίσθηση σταθερότητας στην αισθηματική ζωή!

3ο δεκαήμερο: Είσαι ο πρωταγωνιστής του Μάρτη σαφέστατα! Ένας μήνας που ανοίγει μπροστά σου, έναν δρόμο γεμάτο τύχη, συναίσθημα, πάθος, ρομαντισμό, ευκαιρίες, έρωτα και επιτυχίες! Ωστόσο, ο Ποσειδώνας στο δικό σου πλέον δεκαήμερο, βάζει τρικλοποδιές, σε όλη αυτήν την εύνοια, φέρνοντας ερωτικές εξιδανικεύσεις, απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις! Τα ψέματα, είτε τα λες, είτε τα πιστεύεις, θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα για σένα!



Ανδριάννα Σαρρή
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top