Διάλεξε 1 φτερό και ανακάλυψε την κρυμμένη σου δύναμη

0
Είσαι έτοιμος/η να ανακαλύψεις ή να επιβεβαιώσεις τη δική σου;


Ο καθένας από εμάς, ως ένα μοναδικό και πολύ ξεχωριστό ον, έχει την εσωτερική του δύναμη και το τεστ που σου δίνουμε μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ή να επιβεβαιώσεις τη δική σου. Είσαι έτοιμος; Επίλεξε ενστικτωδώς το φτερό της κεντρικής φωτογραφίας που συγκέντρωσε πιο πολύ την προσοχή σου κι έπειτα διάβασε την ερμηνεία που σου δίνουμε!


Εάν επέλεξες το 1ο

ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ

Είναι το φτερό που δείχνει την ικανότητα αντιμετώπισης ακόμη και της χειρότερης δυσκολίας, χωρίς να χάσει κάποιος τον εαυτό του. Αν το επέλεξες, σημαίνει ότι είσαι ένα θετικό άτομο, γεμάτο ενέργεια, ικανό να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και ταυτόχρονα να διατηρήσει τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα του. Βρίσκεις κάτι θετικό ακόμη και στις απογοητεύσεις ή τις αποτυχίες, καθώς πιστεύεις ότι όλα στη ζωή είναι μαθήματα, που πρέπει να πάρεις.


Εάν επέλεξες το 2ο

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Αν διάλεξες αυτό το φτερό, είσαι από εκείνους τους ανθρώπους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους και το εφευρετικό τους πνεύμα για να βρουν λύση σε δύσκολες καταστάσεις, ένα μονοπάτι, μια διέξοδο, όπου οι άλλοι δεν βλέπουν. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, που χαρακτηρίζει τα συγκεκριμένα άτομα, είναι αυτή που βοηθά να γίνονται γνώστες όλων των πτυχών. Τέλος, με τη χάρη και το ταλέντο τους, κάνουν τον κόσμο ένα πιο όμορφο μέρος.


Εάν επέλεξες το 3ο

ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ

Η διαίσθηση είναι η ικανότητα να αντιλαμβάνεται κάποιος άνθρωπος αμέσως μια κατάσταση, έναν επικείμενο κίνδυνο, να κατανοεί τις προθέσεις, τη φύση, τους στόχους των άλλων. Αν επέλεξες αυτό το φτερό, είσαι ένα άτομο που ακούει τη φωνή της διαίσθησής του, ένα τρομερό εργαλείο που αν το χρησιμοποιήσεις, μπορείς να πάρεις γρηγορότερα αποφάσεις και σχεδόν ποτέ να μην κάνεις λάθος. Ο Ισαάκ Ασίμοφ είπε: «Αμφιβάλλω ότι μια μέρα ένας υπολογιστής ή ένα ρομπότ θα είναι σε θέση να ταιριάξει τη διαίσθηση με την ανθρώπινη διάνοια».


Εάν επέλεξες το 4ο

ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ

Αν επέλεξες, αυτό το φτερό είσαι ένα ανιδιοτελές άτομο, χωρίς να σκέφτεσαι πώς θα κερδίσει, πρόθυμο να βοηθήσει, να θυσιάσει και μπορεί να συγχωρήσει. Είσαι ένας άνθρωπος που ξέρει πώς να ανακουφίζει, να υποστηρίζει, να ενθαρρύνει, να παρέχει σοφές συμβουλές, να κάνει πράξεις μόνο από αγάπη, ένας από τους πιο ευγενείς και ηθικούς στη ζωή.


Εάν επέλεξες το 5ο

ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ

Αν επέλεξες αυτό το φτερό, έχεις την ικανότητα κατανόησης των διαθέσεων, των συναισθημάτων και των προθέσεων των άλλων. Μπορείς να απορροφήσεις τη χαρά τους, αλλά και την αρνητικότητά τους. Είσαι γενναιόδωρος και εξυπηρετικός, καταλαβαίνεις και υποστηρίζεις τους γύρω σου. Εκεί που η αδιαφορία είναι καθεστώς, εσύ είσαι μια ακτίνα φωτός στη ζωή.


astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top