Τα ζώδια - ξωτικά του Άγιου Βασίλη και ο ξεχωριστός ρόλος που έχουν αναλάβει

0
Το καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά και ευθύνες.

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και στο χωριό του Άγιου Βασίλη τα λιλιπούτεια, σκανταλιάρικα ξωτικά με τα μυτερά αφτιά εργάζονται πυρετωδώς! Οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη πρέπει να φέρουν μία και μόνο αποστολή εις πέρας, την ίδια κάθε χρόνο, να μοιράσουν τα δώρα! Καθένα από αυτά έχει αναλάβει και μια ευθύνη….ανάλογη με το ζώδιο του!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Πάντα βιαστικό και φουριόζικο. Δεν το αφήνουν να πλησιάζει τα παιχνίδια γιατί πολύ συχνά τα σπάει. Επίσης, δυσκολεύεται και στο αμπαλάζ. Από τη βιασύνη του κόβει το χαρτί λάθος και δένει τους φιόγκους στραβά. Όμως λειτουργεί άριστα ως ξυπνητήρι. Σηκώνεται πρώτο απ’ όλα και παρακινεί και τα υπόλοιπα. Φήμες λένε ότι τους επιβάλλει και πρωινή γυμναστική.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Στρεσάρεται αρκετά με τους γρήγορους ρυθμούς της δουλειάς αλλά ξέρει πως η υπομονή του και όλη η κούραση που περνάει θα ανταμειφθούν. Παρηγοριά του και μόνιμα μέσα στο μυαλό του είναι όλα αυτά τα ωραία κεράσματα και οι λιχουδιές που γεύεται στα σπίτια που τους περιμένουν.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Βασική του αρμοδιότητα είναι να διαχειρίζεται την αλληλογραφία του Άγιου Βασίλη. Αν και οι περισσότεροι θεωρούν τη δουλεία του βαρετή, εκείνο ανοίγει κάθε ένα από τα εκατομμύρια γράμματα με μεγάλη έξαψη και χαρά, αφού γνωρίζει πως μέσα εκεί κρύβονται ιστορίες και μυστικά, τα οποία πολλές φορές, αν όχι όλες, μοιράζεται με τους φίλους του.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Τις περισσότερες ώρες της περνάει στο σπίτι, μαζί με τη γυναίκα του Άγιου Βασίλη. Είναι περισσότερο δικός της βοηθός, καθώς έχει αναλάβει όλες τις δουλείες του νοικοκυριού. Διατηρεί ημερολόγιο-σημειωματάριο, όπου καταγράφει παραδοσιακές συνταγές, αλλά και έθιμα του χωριού, το οποίο δυσκολεύεται τρομερά να εγκαταλείψει έστω και για ένα βράδυ.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Θεωρεί τον εαυτό του και την εργασία του άκρως ξεχωριστή και σημαντική. Έχει αυτοανακηρυχθεί αρχηγός των ξωτικών και λατρεύει να μοιράζει ευθύνες και αρμοδιότητες. Ολημερίς γυαλίζει τα κουδουνάκια του σκούφου του, ενώ περιφέρεται αδιάκοπα για να μπορεί να έχει καλύτερη επίβλεψη στα πάντα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Είναι υπεύθυνο να σκεφτεί και να υπολογίσει με απόλυτη ακρίβεια τη διαδρομή που θα ακολουθήσει το έλκηθρο, ώστε να μοιραστούν έγκαιρα και χωρίς το παραμικρό λάθος όλα τα δώρα και πάντα έχει φροντίσει να δώσει και εναλλακτικές διαδρομές. Οι χάρτες διαδρομής που βγάζει μπορούν να βάλουν κάτω ακόμη και το πιο σύγχρονο GPS.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Αδιαπραγμάτευτα ανέλαβε το τύλιγμα των δώρων. Γιατί ναι μεν το περιεχόμενο μετράει, αλλά σίγουρα θα εκτιμηθεί το καλό του γούστο στο ταίριασμα του περιτυλίγματος με την κορδέλα και ο ολόισιος φιόγκος που μόνο αυτό ξέρει να φτιάχνει. Πάγιο αίτημά του να αντικατασταθεί η κοκκινοπράσινη στολή με τα κουδουνάκια



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Δεν είναι και η δουλειά των ονείρων του. Προσπαθεί βέβαια να είναι τυπικό και να κάνει όσα πρέπει, αλλά κάπου-κάπου σκάει από όλη αυτή την καλή και χαρωπή διάθεση που επικρατεί. Επίσης μόνιμα αμφισβητεί όσα περιέχουν τα γράμματα. Προσπαθεί να πείσει τους υπόλοιπους να το αφήσουν να ελέγχει αιφνιδιαστικά τους αποστολείς.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Περνάει Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α! Δουλεύει μαζί με τους φίλους του και όλη την ώρα οργανώνει φάρσες και πλάκες. Εκτός αυτού έχει γνωρίσει στην κυριολεξία κάθε σπιθαμή αυτού του κόσμου, απλά δουλεύοντας. Μα πόση τύχη πια; E, μην είναι και αχάριστο!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Πρόκειται για το γηραιότερο ξωτικό όλων, ίσως να είναι μεγαλύτερο σε ηλικία και από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη. Η δουλειά που έχει να κάνει είναι σημαντικότατη! Αυτό θα κρίνει ποιος και εάν δικαιούται να λάβει δώρο. Άχαρος κάπως ο ρόλος του, αλλά ξέρει πως έτσι πρέπει να γίνει και πράττει το καθήκον του με ευσυνειδησία.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Τριγυρνάει μέσα στο εργαστήρι φορτωμένο καινούριες ιδέες. Έχει βρει εναλλακτικούς τρόπους για όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, ενώ δεν δέχεται με τίποτα πως ακόμη δεν έχουν email και ότι ακόμη κάνουν τη διανομή με έλκηθρο. Αυτό που αμφισβητεί μόνιμα είναι οι αποφάσεις του Αιγόκερω, καθώς θεωρεί ότι όλοι δικαιούνται δώρο.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Χαρούμενο πλασματάκι που κινείται με τους δικούς του ρυθμούς. Αργεί λιγάκι να κάνει τις δουλειές που του ανατίθενται ή μπορεί και να το παίρνει ο ύπνος. Σίγουρα δεν συμμετέχει στη διανομή, αλλά ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα και με αυτό τον τρόπο διασκεδάζει τους φίλους του.



astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top