Ζώδια και ...μια χείρα βοηθείας!

0
Σε ποιο να απευθυνθείς όταν χρειάζεσαι βοήθεια;

Ποιο ζώδιο θα είναι δίπλα σου όταν το χρειαστείς;

Όσο και αν θέλεις να το παίζεις (όπως πολλοί από μας) άνετη, ανεξάρτητη και δυνατή, σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστείς την βοήθεια κάποιου άλλου προσώπου.. Είτε γιατί χρειάζεσαι συντροφιά σε μια εκδήλωση, είτε γιατί θέλεις κάποιον να σου αλλάξει μια λάμπα, είτε τέλος πάντων θέλεις σε κάποιον να πεις τον πόνο σου.. Όποια και αν είναι η αιτία, μην το ψάχνεις! Διάβασε το κείμενο που ακολουθεί για να ξέρεις από πιο ζώδιο θα ζητήσεις τι.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ψάχνεις για… εμψυχωτή στο ρίσκο;

Μήπως αποζητάς τη δύναμη να πάρεις ένα ρίσκο, αλλά δεν τη βρίσκεις πουθενά; Σου λείπει η τόλμη και η αποφασιστικότητα να διαβείς άγνωστα μονοπάτια; Βαρέθηκες τη μονοτονία και τη ρουτίνα, αλλά σου λείπει το κίνητρο να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου; Κανένα πρόβλημα, ο Κριός είναι δίπλα σου για να σε εμψυχώσει σε όλα τα παραπάνω. Ως γνήσιος εκπρόσωπος του μότο «τη βρίσκω με το ρίσκο», θα σε κάνει να αισθανθείς ότι το να αφήσεις την δεκαετίας εργασία γραφείου σου για να γίνεις επαγγελματίας δύτης είναι τόσο απλό όσο μια βόλτα μέχρι το περίπτερο και θα σε γεμίσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για κάθε σου εγχείρημα.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ψάχνεις για… σύμβουλο γαστρονομίας;

Σε περίπτωση που αναζητάς συμβουλές γαστρονομίας δεν υπάρχει μεγαλύτερη αυθεντία επί του θέματος από τον Ταύρο. Μην ξεγελαστείς από το γεγονός ότι ενδεχομένως ο ίδιος να μην είναι σπουδαίος μάγειρας. Στο μυαλό του Ταύρου βρίσκονται καταχωρημένες με απίστευτη ακρίβεια όλες οι πληροφορίες που έχουν να κάνουν με εξαιρετικές συνταγές, πάσης φύσεως καλά ρεστοράν και ταβέρνες από τα οποία έμεινε ευχαριστημένος –από σούπερ χλιδάτα μέρη μέχρι το ταπεινό σουβλατζίδικο της γειτονιάς. Για οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία λοιπόν, αφέσου με εμπιστοσύνη στα χέρια του Ταύρου, αφού η αγάπη του για τις απολαύσεις και το φαγητό έχουν αποτελέσει το υπέρτατο κίνητρο και πιστοποίηση της εγκυρότητας των πληροφοριών που σου παρέχει.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ψάχνεις για… υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων;

Για τους περισσότερους δεν υπάρχει χειρότερο σενάριο από το να πρέπει να βρεθούν σε μια ατελείωτη ουρά σε δημόσια υπηρεσία και μάλιστα χωρίς να είναι βέβαιοι ότι έχουν πάρει μαζί τους τα σωστά δικαιολογητικά. Αν ξέρεις ότι πρόκειται να βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση, φρόντισε να έχεις μαζί σου οπωσδήποτε έναν Δίδυμο. Αφενός η απεριόριστη κοινωνικότητά του και αφετέρου η ικανότητά του να κάνει δημόσιες σχέσεις, να βρίσκει παντού γνωστούς και να διαπραγματεύεται το οτιδήποτε με περίσσια ψυχραιμία, τον κάνουν τον κατάλληλο σύμμαχό σου για τέτοιου είδους μάχες. Εξοπλίσου λοιπόν με τα δικαιολογητικά σου, τα αθλητικά σου παπούτσια για τις ώρες ορθοστασίας στην ουρά και τον Δίδυμό σου για να «καθαρίσει» για πάρτη σου και μη φοβάσαι τίποτα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ψάχνεις για… σύμβουλο γάμου;

Γάμος σε κρίση; Μακροχρόνια σχέση που κινδυνεύει; Δίλημμα για το εάν πρέπει να συνεχίσεις στη δουλειά που εργάζεσαι τα τελευταία χρόνια ή να παραιτηθείς; Ο Καρκίνος έρχεται να αναλάβει δράση. Ως υπέρμαχος της διατήρησης των σχέσεων, της σταθερότητας και του να θριαμβεύσει ο έρωτας, ο Καρκίνος είναι ο καταλληλότερος σύμβουλος για να σε βοηθήσει να παλέψεις για να κρατήσεις ζωντανά όσα απαρτίζουν τη ζωή σου. Θα σου θυμίσει όλα όσα σε συνδέουν με αυτή την κατάσταση, όλα όσα αγαπάς σε αυτή και θα σε γεμίσει με ρομαντισμό και νοσταλγία παραθέτοντάς σου αναλυτικά όλους τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να τη βγάλεις από τη ζωή σου.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ψάχνεις για… δάσκαλο στην αίγλη;

Μήπως αισθάνεσαι ότι τον τελευταίο καιρό έχεις χάσει αυτό το «κάτι», που δεν σε αφήνει να περνάς απαρατήρητος; Ότι χάνεσαι στο πλήθος, χωρίς οι άλλοι να προσέχουν το πόσο ξεχωριστός άνθρωπος πραγματικά είσαι; Κανένα πρόβλημα, ο Λέων είναι ο άνθρωπός σου. Δίπλα του θα πάρεις ανεπανάληπτα μαθήματα για το πώς να κάνεις φιγούρα και να τραβάς τα βλέμματα των άλλων, πράγμα που θα σε κάνει να θυμηθείς το πόσο μοναδικό πλάσμα είσαι και το πώς αξίζει να αναδεικνύεις αυτή σου την αίγλη την κάθε στιγμή. Ετοιμάσου λοιπόν, πάρε χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις από τα όσα έχει να σου διδάξει ο Λέων για το πώς να αφήνεις πάντοτε ανεξίτηλο το σημάδι σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ψάχνεις για… νοσοκόμο;

Σε κάθε δύσκολη περίπτωση, και κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με προβλήματα υγείας, η ψυχραιμία, η οργανωτικότητα, και η αποτελεσματικότητα του Παρθένου τού χαρίζουν τη δυνατότητα να στέκεται βράχος δίπλα στο άτομο που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους αντιξοότητες. Η έντονη αίσθηση της προσφοράς και της βοήθειας που έχει ο Παρθένος, ιδίως σε πρακτικό επίπεδο, τον κάνουν αναντικατάστατο συμπαραστάτη σε δύσκολες καταστάσεις. Ο αυτοέλεγχος και η ικανότητά του να μην πανικοβάλλεται, σου δίνουν μεγάλες δόσεις ηρεμίας, ενώ το γεγονός ότι θα αναλάβει να τακτοποιήσει επιτυχώς όλες σου τις εκκρεμότητες προκειμένου εσύ να ασχοληθείς απερίσπαστα με το πρόβλημά σου μπορεί να σου προσφέρει τεράστια ανακούφιση.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ψάχνεις για… σύμβουλο στο shopping;

Με όπλα του την καλαισθησία, την αγάπη για καθετί όμορφο και την άνεση να επιλέγει το καταλληλότερο ακόμα κι αν προσπαθούν να του πλασάρουν κάτι άλλο, ο Ζυγός είναι ο τέλειος σύμμαχος για μια εξόρμηση στα μαγαζιά. Είτε πρόκειται για μια απλή αναζήτηση δώρου για κάποιον αγαπημένο, είτε για μια ριζική αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού σου, ο Ζυγός θα χρωματίσει κάθε σου βήμα με τις χρήσιμες συμβουλές του περί σωστών, κατάλληλων και πρακτικών αγορών, συνδυάζοντας τες όσο πιο επιτυχημένα γίνεται με το value for money, και καταλήγοντας έτσι να είναι αναντικατάστατος σύμβουλος σε κάθε σου τέτοιο εγχείρημα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ψάχνεις για… ντετέκτιβ;

Φοβάσαι ότι το ταίρι σου σε απατά και οι ψύλλοι όχι απλά έχουν μπει στα αυτιά σου, αλλά έχουν στήσει εκεί μέσα τρελό χορό; Μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου σε ντετέκτιβ και μέντιουμ εφόσον έχεις δίπλα σου έναν Σκορπιό. Η καχυποψία του, η ικανότητά του να αντιλαμβάνεται το ψέμα στο πι και φι, αλλά και η αγάπη του για τη διαλεύκανση κάθε μυστηρίου -ιδίως εάν παίζει και ερωτική απιστία στη μέση- θα σου δώσουν την απάντηση στο δύσκολο ερώτημά σου και μάλιστα γρήγορα, αβίαστα και ανέξοδα. Ξεπερνώντας κάθε άριστα εκπαιδευμένο λαγωνικό, ο Σκορπιός θα καταφέρει να ξετρυπώσει κάθε μυστικό, όσο βαθιά θαμμένο κι αν βρίσκεται αυτό, κάνοντας την αλήθεια να λάμψει. Ουδέν κρυπτόν υπό τον Σκορπιό!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ψάχνεις για… σύντροφο στις διακοπές;

Όσο απαραίτητα είναι για κάθε σου ταξίδι τα εισιτήρια και οι βαλίτσες σου, άλλο τόσο είναι και ο Τοξότης. Η συντροφιά μαζί του σε κάθε είδους ταξίδι σού εγγυάται αμέτρητες ώρες χαβαλέ, περιπέτειας, βόλτας, διασκέδασης, φυγής από τα προβλήματα της καθημερινότητας και καλής παρέας. Με έναν Τοξότη παρέα κάθε εξόρμηση θα σου μείνει αξέχαστη, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα βαρετό επαγγελματικό ταξίδι σε κάποια μουντή, απεριποίητη και άνευ ενδιαφέροντος πόλη, αφού ακόμα κι εκεί εκείνος θα καταφέρει να βρει τον πιο ευρηματικό, διασκεδαστικό και περιπετειώδη τρόπο για να περάστε την ώρα σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ψάχνεις για… επαγγελματικό σύμβουλο;

Αν αναζητάς έναν σύμβουλο για τα επαγγελματικά σου βήματα, τότε μην έχεις καμία αμφιβολία ότι τον έχεις βρει στο πρόσωπο του Αιγόκερου. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το πώς να αντιμετωπίσει δύσκολες επαγγελματικές καταστάσεις, καθώς και το ποιοι είναι οι καταλληλότεροι χειρισμοί όταν πέφτουμε επάνω σε οικονομικούς υφάλους. Ακόμα όμως κι εάν δεν αναζητάς κάποια λύση σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα, ο Αιγόκερως θα είναι ο απόλυτος μέντορας, αφού κυνηγώντας τη δική του επιτυχία έχει πολλά να σου μεταλαμπαδεύσει. Γι’ αυτό δώσε βάση στις συμβουλές του και διδάξου από τις κινήσεις και τις επιλογές του στον επαγγελματικό τομέα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ψάχνεις για… εμπνευστή νέων ιδεών;

Για τις άχαρες περιόδους όπου αισθάνεσαι πως έχεις στερέψει από νέες ιδέες, πως έχεις παγιδευτεί στον ιστό της ρουτίνας και της καθημερινότητας και πως όλα είναι στάσιμα και τελματωμένα, ο Υδροχόος είναι η κατάλληλη λύση. Γνωστός για την άνεσή του να νιώθει πάντοτε ελεύθερος, ο Υδροχόος θα καταφέρει να σκεφτεί την πιο φρέσκια και πρωτοποριακή ιδέα, για να σε βοηθήσει να αποβάλεις αυτή την αίσθηση στασιμότητας και να σε κάνει να δεις τη ζωή σου από μια πιο απελευθερωτική σκοπιά. Το γεγονός ότι έχει ένα ανοιχτό μυαλό με ασταμάτητη ροή νέων ιδεών, αλλά και το ότι έχει την ικανότητα και την ευχέρεια να τις μεταδίδει στον άλλο με περίσσεια άνεση, είναι εγγύηση ότι θα βγεις σε χρόνο dt από τον βούρκο, στον οποίο αισθάνεσαι ότι έχεις πέσει.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ψάχνεις για… θεραπευτή της πληγωμένης σου καρδιάς;

Χώρισες; Πληγώθηκες; Πλήγωσες και έχεις βουλιάξει σε μια απύθμενη λίμνη ενοχών; Έχεις τις μαύρες σου; Θέλεις απλά έναν ώμο να κλάψεις; Ο ώμος του Ιχθύ είναι ο πιο κατάλληλος! Κάτι που έχει έντονη την αίσθηση της συμπόνιας, κάτι που δεν υποτιμά ποτέ τον πόνο και τη στενοχώρια του άλλου όσο μηδαμινά κι αν ακούγονται αυτά, ένας Ιχθύς θα ακούσει με αστείρευτη υπομονή και κατανόηση το οποιοδήποτε πρόβλημα και θα ψάξει διεξοδικά τη λύση του ακόμα κι αν χρειαστεί να το συζητάει όλη νύχτα. Το αν θα βρεθεί λύση δεν είναι βέβαιο, το σίγουρο όμως είναι ότι θα νιώσεις απεριόριστη ανακούφιση αφότου μοιραστείς το πρόβλημά σου μαζί του.



astrologos

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top