Αυτό είναι το μυστικό για να έχει η σχέση σας διάρκεια!

0
Και «κρύβεται» στο ζώδιο του συντρόφου σου.

Είστε μαζί, τον θέλεις και περνάτε καλά! Για να έχει όμως διάρκεια η σχέση σας είναι σημαντικό να υπάρχει μια συμβατότητα στις αντιλήψεις, σε διάφορους τομείς της ζωής όπως την εργασία, την οικογένεια ή τη φιλία. Διάβασε παρακάτω τα μυστικά ώστε η σχέση σου να αντέξει στο χρόνο, ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σου:



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Για να διατηρηθεί η σχέση σου με έναν Κριό, θα χρειαστεί αρκετή ενέργεια και ίσως μια αδιαφορία για τους κανόνες και τους τύπους κι αυτό γιατί είναι πολύ αυθόρμητος, ανεξάρτητος και ενθουσιώδης. Εσύ λοιπόν πρέπει να έχεις ευελιξία, γρήγορη σκέψη και να μην κολλάς πουθενά. Να έχεις επίσης κάποιο δικό σου ενδιαφέρον για να μην είσαι κρεμασμένος/η πάνω του γιατί δεν του αρέσει. Επειδή είναι ευέξαπτος, μπορεί να σου βάλει τις φωνές για κάτι, αλλά δε θα σου κρατήσει κακία, γι' αυτό και εσύ μάθε να δίνεις τόπο στην οργή.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Αν έχεις σύντροφο Ταύρο, είσαι πολύ τυχερός/η γιατί και σε αυτόν αρέσουν οι μακρόχρονες σχέσεις, αφού έτσι αισθάνεται σταθερότητα και την ασφάλεια. Αν είσαι ζεστός, περιποιητικός, συναισθηματικά εκδηλωτικός και στοργικός άνθρωπος, τότε δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Μια βόλτα στην εξοχή, η μουσική και το καλό φαγητό και επιδόρπιο, είναι απαραίτητα στοιχεία για να νιώσει πλήρης. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να τον πιέζεις να αλλάξει συνήθειες ή να βγει από το βόλεμά του. Θα το κάνει μόνο κι όταν νιώσει σίγουρος.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Αν έχεις πολλά να πεις για τον εαυτό σου, κοινώς αν έχεις μια γεμάτη και συναρπαστική ζωή, με αρκετές ιστορίες να διηγηθείς από τα «κατορθώματά» σου, τότε έχεις εξασφαλισμένη τη διάρκεια στη σχέση σου με το Δίδυμο. Η καλή επικοινωνία είναι απαραίτητη, το ίδιο η ανταλλαγή πληροφοριών. Η αίσθηση του χιούμορ, το ψιλοκουβέντι και οι συζητήσεις για τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα βοηθούν πολύ, όπως και η διάθεσή σου να παραμένεις κι εσύ νέος/α για να ακολουθήσεις τους γρήγορους ρυθμούς του.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Για να αντέξει η σχέση σου στο χρόνο με τον Καρκίνο, είναι ζωτικής σημασίας ότι είσαι έτοιμος/η να βάλεις πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων την οικογένεια γιατί κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να την αντικαταστήσει. Θα πρέπει επίσης να δίνεις σημασία στις παραδόσεις, τα έθιμα, τα καλομαγειρεμένα φαγητά αλλά κυρίως να έχεις υπομονή και να επιδεικνύεις ανοχή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες διαθέσεις του. Όταν τον πιάνει η κυκλοθυμία του, καλό θα ήταν να του δίνεις χώρο και πάνω απ' όλα να μην παίρνεις προσωπικά ό, τι λέει.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Αν θέλεις τη σχέση σου με ένα Λέοντα να διαρκέσει, θα πρέπει να τον έχεις εικόνισμα! Να του δείχνεις λατρεία, σεβασμό και απεριόριστη αγάπη. Αν κάτι σε ενοχλεί ή σε εκνευρίζει, μην κάνεις το λάθος να το αναφέρεις μπροστά σε άλλους γιατί προσβάλλεται πολύ εύκολα. Δεν του αρέσει η μιζέρια και η μουρμούρα, αντίθετα θέλει λάμψη, πολυτέλεια και κοσμική ζωή. Το ότι απαιτεί να είναι το κέντρο της ζωή σου, δε σημαίνει ότι θα παραμελήσεις τη δική σου. Έχε στο νου ότι ψάχνει έναν βασιλιά ή μια βασίλισσα που θα σταθεί αντάξια δίπλα του στο θρόνο. Ούτε καμαριέρα ή υπηρέτη, ούτε γελωτοποιό.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Όσο πιο πολύ προσέχεις τον εαυτό σου και κάνεις το καλύτερο για αυτόν, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες της σχέσης σου με την Παρθένο να διαρκέσει, αφού κι η ίδια προσέχει την υγεία και τη διατροφή της. Επίσης, η διακριτικότητα, οι χαμηλοί τόνοι και ο περιορισμός της διαχυτικότητας, ιδιαίτερα παρουσία κόσμου κι η αντοχή στην κριτική ή τις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις του, είναι σημαντικά. Αν προσπαθείς σκληρά στην εργασία σου και κυνηγάς την προσωπική βελτίωση συνεχώς, η Παρθένος όχι μόνο θα το εκτιμήσει αλλά και θα σταθεί στο πλευρό σου.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ζυγός να κάνει σχέση με ένα άτομο που δεν είναι λάτρης της καλαισθησίας, της αρμονίας ή δεν του αρέσουν τα όμορφα πράγματα. Η διακόσμηση του προσωπικού χώρου, η ευγένεια, οι καλοί τρόποι, μια ζωντανή κοινωνική ζωή και συμμετοχή σε πολιτιστικά δρώμενα είναι απαραίτητα για τη διατήρηση μιας ευτυχισμένης σχέσης μαζί του. Και αν είναι Ζυγός ευτυχισμένος, τότε θα είσαι σίγουρα κι εσύ, καθώς είναι πολύ απαιτητικός από τον εκάστοτε σύντροφό του. Σημαντικό, επίσης, είναι να μην ξεχνάς τις επετείους σας!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Για να διατηρήσεις δυνατή τη φλόγα της σχέσης σου με έναν Σκορπιό θα χρειαστεί να έχεις απόλυτη πίστη, έντονη σεξουαλική ορμή και λίγο... αναισθησία. Ο Σκορπιός είναι ένας παθιασμένος σύντροφος αλλά με μεγάλη εσωτερική ένταση, έτσι, ένας ψύχραιμος άνθρωπος που να μην τα παίρνει όλα κατάκαρδα του είναι απαραίτητος. Επειδή, δε, σαν άτομο ορισμένες φορές είτε θα είναι στα ουράνια, είτε στα τάρταρα, παρασέρνοντας και το ταίρι του μαζί του, καλό θα ήταν να έχεις αντοχές για να παραμείνεις αλώβητος στο σκαμπανέβασμα.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Η μεγάλη αγάπη του Τοξότη είναι η.... άπλα κι αυτό γιατί δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του περιορισμένο ή εγκλωβισμένο σε περιβάλλον ή σχέση. Αν αγαπάς τα ταξίδια, τις εκδρομές, τις βόλτες και γενικά το να βρίσκεσαι σε εξωτερικούς χώρους, παρά να είσαι κλεισμένος/η στο σπίτι, τότε η σχέση μαζί του θα διαρκέσει πάρα πολύ. Σαν σύντροφος δεν είναι απαιτητικός, όμως εξαιτίας του αυθορμητισμού του μπορεί να πει κάτι που θα σε θίξει ή θα παρεξηγηθείς, γι' αυτό μην το πάρεις σοβαρά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως σαν σύντροφος είναι ώριμος, πιστός, αυτοελεγχόμενος και αφοσιωμένος, άρα, φαινομενικά εύκολη υπόθεση. Για να διατηρηθεί, όμως, αυτή η σχέση θα πρέπει να έχεις υπευθυνότητα, εργατικότητα και να προσπαθήσεις σκληρά και αφοσιωμένα για να εξελιχθεί και να κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα. Μπορεί να δείχνει λιτός και αυτάρκης αλλά έχει ανάγκη από την επίδειξη της αγάπης σου. Επειδή, δε, μερικές φορές ο Αιγόκερώς σου μπορεί να είναι υπερβολικά σοβαρός ή δείχνει ψυχρός κι απόμακρος, εξαιτίας των ευθυνών που φορτώνεται, το έξυπνο χιούμορ είναι επίσης απαραίτητο συστατικό.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Το να είσαι με έναν Υδροχόο είναι αρκετά δύσκολο, πόσο μάλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα κι αυτό γιατί κάνει ό, τι μπορεί για να μη θεωρηθεί δεδομένος και συμβιβασμένος, οπότε μην περιμένεις να έχεις μαζί του μια σχέση «κλασική». Για να τα καταφέρεις, πρώτα απ' όλα θα πρέπει κι εσύ να είσαι ανεξάρτητος/η, να μην είσαι στενοκέφαλος/η και να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο, ώστε να περνάτε καλά και μαζί και χώρια. Σίγουρα δεν είναι ο πιο εκδηλωτικός συναισθηματικά σύντροφος, αφού συχνά κατηγορείται για αδιαφορία, αλλά αν μπορέσεις να διακρίνεις τη σιωπηλή αλλά ειλικρινή του αγάπη και αφοσίωση, τότε θα έχεις μια ευτυχισμένη και μακρόχρονη σχέση.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Αρχικά πρέπει να είσαι ήρεμος και βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος που όμως να μπορεί να στηρίξει και να είναι βράχος αντοχής για τον ευαίσθητο Ιχθύ, που απαιτεί πολλή συμπάθεια, ευγένεια, αγκαλιές, χάδια και γλυκόλογα. Που και που χρειάζεται να τον προσγειώνεις στην πραγματικότητα αλλά όχι απότομα, γιατί θα κλειστεί στον εαυτό του και να του παρέχεις γαλήνη, φροντίδα, ζεστασιά, χώρο και χρόνο για να ταξιδεύει στον δικό του κόσμο. Η επαφή με την τέχνη θα κάνει καλό στη διάρκεια της σχέσης σας.



astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top