Τα ζώδια στον Καύσωνα...

0

σκέψεις και διαθέσεις των 12 Ζωδίων για τον καλοκαιρινό καύσωνα!

Το καλοκαιράκι είναι εδώ, η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και άλλοι γκρινιάζουν και δεν τους αρέσει, ενώ άλλοι το απολαμβάνουν και χαίρονται στιγμές σε παραλίες... Είναι γεγονός ότι δεν τα πάνε καλά όλοι οι άνθρωποι με τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καύσωνα ... Εμείς σας δίνουμε με τρόπο χιουμοριστικό τις σκέψεις και τις διαθέσεις των 12 Ζωδίων για τον καλοκαιρινό καύσωνα!


ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Μόνιμα ενεργητικός και στην τσίτα ο Κριός, εκνευρίζεται που μόνιμα στάζει ιδρώτα, τον πιάνουν τα νεύρα του όταν αναγκάζεται να τρέξει για δουλειές και δεν είναι στην παραλία και τότε είναι που θα τον δεις και να είναι αθυρόστομος... Ο Κριός τα πάει καλά με το καλοκαίρι αρκεί να είναι στην παραλία κάνοντας την δικτύωση και τις δραστηριότητές του.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Κλεισμένος στο σπίτι με φουλ το airconditionστους 20ο C και φαγοπότι ... Ε όχι σιγά μην κάτσει ο Ταύρος να σκάσει και να χάσει την άνεση και την βολή του .... Μόνιμα θα τον δεις με μία φέτα καρπούζι στο χέρι (και όχι μόνο) ενώ οι πολλές μετακινήσεις κόβονται όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη, προτιμά τις ξάπλες ....



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Δεν τον ενοχλεί σε τίποτα ο καύσωνας τον Δίδυμο, είναι ο τύπος που προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε συνθήκη, και όταν του γκρινιάξεις για την ζέστη σου απαντά : «Πώς κάνεις έτσι, αν ζούσες στην Αφρική τι θα έλεγες»; Μόνιμα με μία κουβέντα στα χείλη αλλά και με αντίλογο, ο Δίδυμος βρίσκει τον καύσωνα ως μία καλή πρόφαση για να φύγει διακοπές!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Δεν κουνιέται από το σπίτι (ή το εξοχικό ο Καρκίνος).... Ανησυχεί μην πάθουν τα παιδιά του ή οι δικοί του άνθρωποι ηλίαση, και φτιάχνει σπιτικούς δροσιστικούς χυμούς αλλά και καλοκαιρινά φαγητά για να μην πέφτουν βαριά στο στομάχι ... Παιδί του καλοκαιριού ο Καρκίνος, αλλά όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει στα ύψη δεν είναι και η καλύτερή του!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέοντας τα πάει καλά με την ζέστη, αρκεί να βρίσκεται σε περιβάλλον που θα ιδροκοπήσει χαλώντας το stylingπου έχει φτιάξει με πολύ κόπο! Με τα ανάλαφρα αλλά πάντα μοδάτα ρούχα του, τις ενυδατικές κρέμες του και τα γυαλιά ηλίου του κοιτάζει με τρόπο να δει ποιοι θαυμαστές δεν ξεκολλούν τα μάτια από πάνω του.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Άτιμο πράγμα το καλοκαίρι δεν μπορείς να πας πουθενά, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ....Ε ναι αυτή είναι η κλασική καλοκαιρινή μουρμούρα του Παρθένου. Στον καύσωνα θα τον δεις μόνιμα να αλείφεται με το αντηλιακό, να ψεκάζει τη μούρη του με νερό και να είναι μόνιμα με ένα ρόφημα στο χέρι για να μην πάθει ενυδάτωση.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός αρκεί να είναι ζευγαρωμένες και αντέχει σε οποιαδήποτε καιρική συνθήκη... Όταν είναι στην αγκαλιά του συντρόφου του δεν τον νοιάζει ο καύσωνα, δεν τον νοιάζει αν στάζει από ιδρώτα δεν τον νοιάζει απολύτως τίποτα .... Απεναντίας φροντίζει όσο πιο συχνά γίνεται να κολυμπά μαζί με το ταίρι του ανταλλάσσοντας φιλιά και όρκους αγάπης.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός επιζητά το σκοτάδι, κλείνεται στο σπίτι του, αποφεύγει τις πολλές μετακινήσεις και επιζητά την ησυχία του! Δεν μπορώ να πω ότι τα πάει πολύ καλά με το καλοκαίρι, παρά μόνο αν βρίσκεται σε ένα ήσυχο και απομονωμένο μέρος απολαμβάνοντας την φύση και την ηρεμία του! Σε γενικές γραμμές όμως ο καύσωνας του είναι εκνευριστικός, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται μέσα στην πόλη σε συναναστροφή με τον έξω κόσμο.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Λάτρης του καλοκαιριού αλλά και του καύσωνα είναι ο Τοξότης, όπου το βρίσκει πάντα σαν μία καλή δικαιολογία και ευκαιρία να δραπετεύσει, να ταξιδέψει, να κάνει τα θαλάσσια σπορ του και να περάσει ευχάριστο χρόνο με τους κολλητούς του! Δεν θα γκρινιάξει ποτέ για την υψηλή θερμοκρασία, θα κοιτάξει να το απολαύσει, κάνοντας όλες τις καλοκαιρινές δραστηριότητες που τον γεμίζουν!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως με τον καύσωνα τα έχει «χαλάσει» πόσο μάλλον αν είναι αναγκασμένος να βρίσκεται για την δουλειά του στην πόλη, όπου αναγκάζεται μέσα στο κουστουμάκι του (ή το ταγεράκι του) να πρέπει να κινηθεί και να είναι πάντα στην πένα (ένα κοινωνικό πρεστίζ έχουμε). Θα προτιμήσει να κάνει τις δουλειές του όλες, πριν το μεσημέρι ενώ μετά θα φροντίσει να κλειστεί σε κλιματιζόμενο χώρο, ανησυχώντας και γκρινιάζοντας για τον φουσκωμένο λογαριασμό που θα του έρθει.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος πάντα είναι μέσα σε όλα και είναι από τα ζώδια που απολαμβάνει όλες τις εποχές μα πολύ περισσότερο το καλοκαίρι που είναι εποχή πιο ανέμελη και μπορεί να είναι πολύ περισσότερο με τους κολλητούς του σε μία παραλία, περνώντας διασκεδαστικά και απολαμβάνοντας στιγμές... Δεν τον ενοχλεί ο καύσωνας, τον ενοχλούν όλοι οι ασυνείδητοι στις παραλίες που πετούν τα σκουπίδια τους στην άμμο ...



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς είναι από τα ζώδια που λατρεύει τον ήλιο αλλά και την θάλασσα, αρκεί να μην χρειαστεί να κουραστεί και πολύ! Δώσε του ξαπλώστρα (για να ρίξει έναν ύπνο) και μία καθαρή θάλασσα για να βρεθεί στο φυσικό του περιβάλλον και να γεμίσει ενέργεια και δεν θα σου γκρινιάξει ούτε για καύσωνα ούτε για τίποτα!




oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top