Ποιος χαρακτήρας ελληνικού σίριαλ ταιριάζει στο ζώδιο σου;

0

χαρακτήρες της τηλεόρασης που άφησαν εποχή...

Ελληνική τηλεόραση, σίριαλ που αγαπήσαμε και δεν τα χορταίνουμε ούτε στις επαναλήψεις τους! Χαρακτήρες που άφησαν εποχή κάνοντας το πανελλήνιο να γελάσει μέχρι δακρύων! Εμείς ξεχωρίσαμε τους αγαπημένους μας ρόλους και μαντεύουμε το ζώδιο τους:


ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Άντρας Κριός: Σάκης ο Υδραυλικός (Τάσος Χαλκιάς), «Λαβ Σόρρυ» Κλασσικός άντρας, μπρουτάλ, σκληρός, που δε σηκώνει πολλά πολλά και επιμένει στη γυναίκα που αγαπά, ακόμα κι όταν όλος ο κόσμος του λέει το αντίθετο... Η ατάκα του; «Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη»! Ένας τέτοιος «βαρύς» άντρας δεν θα μπορούσε να ανήκει παρά μόνο στο ζώδιο του Κριού!

Γυναίκα Κριός: Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου), «Κωνσταντίνου και Ελένης» Θρασυτάτη, δυναμική, με χιούμορ, ειλικρινής και οξύθυμη. Η Κριαρίσια ατάκα της: «Μωρή σιχαμένη κατακουζίνα»



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Άντρας Ταύρος: Σωτήρης Μπεζεντάκος (Αλέξης Γεωργούλης), «Είσαι το Ταίρι μου» Σοβαρός, κλειστός, απόλυτος, αλλά με έντονο κρυμμένο συναισθηματισμό και του αρέσουν και οι γεματούλες. Η ατάκα του: «Τίποτα. Κόφ'το.»

Γυναίκα Ταύρος: Αννέτα Μπεζεντάκου (Δάφνη Λαμπρογιάννη), «Είσαι το ταίρι μου» Κλασσική, σικάτη, αυστηρή, ισχυρογνώμων, συντηρητική και απόλυτη. Η ατάκα της: «Μη με φτάνεις στα άκρα! Με μισό lexotanil στέκομαι!»



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Άντρας Δίδυμος: Ζάχος Δόγκανος (Γιάννης Μπέζος), «Εκείνες κι εγώ» Έξυπνος, αδιόρθωτος γυναικάς, ψεύτης και με μαγευτικό λέγειν. Η ατάκα του: «Τι ζημιές έχω κάνει σε αυτή τη ζωή, ζωή να' χω!»

Γυναίκα Δίδυμος: Κορίνα Μητροπούλου (Μαρία Καβογιάννη), «Εγκλήματα» Τσαχπίνα, ζωηρή, πολυλογού και αγαπημένο της χόμπι... οι άντρες. Η ατάκα της : «Δεν έχω κόσμο. Μόνο την Εθνική Πόλο.»



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Άντρας Καρκίνος: Νικηφόρος Ζορμπάς (Πέτρος Φιλιππίδης) , «50-50» Παραπονιάρης, νευρικός, κυκλοθυμικός, που φοβάται την γυναίκα του και έχει υπερβολική αδυναμία στην κόρη του. Η Ατάκα του: (στον γαμπρό του) «Ετοιμάσου να πεθάνεις!»

Γυναίκα Καρκίνος: Δήμητρα (Δήμητρα Παπαδοπούλου), «Σ’αγαπώ, Μ’αγαπάς» Ευαίσθητη, γλυκιά, τρελά ερωτευμένη με τον επί χρόνια σύντροφο της, ιδιαίτερη αδυναμία στη μαμά της και με όνειρο ζωής την μητρότητα. Η Ατάκα της: «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Άντρας Λέων: Θανάσης Καλημέρης (Ρένος Χαραλαμπίδης), «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα» Γοητευτικός, νεόπλουτος, μεγαλομανής και επιδειξιομανής. Η Ατάκα του: «Καλημέρης... Θανάσης Καλημέρης...»

Γυναίκα Λέων: Βίβιαν Δελαπόρτα (Νάντια Κοντογεώργη), «Κάτω Παρτάλι》 Εντυπωσιακή, ερωτεύσιμη, σικάτη, αγαπάει τη χλιδή και τα πλούτη, βλέποντας όλα τα άλλα απλά ποταπά. Η Ατάκα της: «Ίου, unacceptable! Συγνώμη αλλά αυτό είναι unacceptable!»



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Άντρας Παρθένος: Κωνσταντίνος Κατακουζινός (Χάρης Ρώμας ), «Κωνσταντίνου και Ελένης» Ιδιότροπος, συντηρητικός, υποχόνδριος και επικριτικός. Η ατάκα του : «Είσαι θρασυτάτη ταμάλα!»

Γυναίκα Παρθένος: Ζουμπουλία Αμπατζίδου (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), «Στο Παρά Πέντε» Γυναίκα του χωριού, φοβιτσιάρα, εργατική, καλή νοικοκυρά με ορισμένες φορές στενόμυαλες απόψεις. Η Ατάκα της : «Ιιιι! Τι μου είπες μωρή;»



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Άντρας Ζυγός: Ανδρέας Ακάλυπτος (Αντώνης Καφετζόπουλος) , «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» Άπιστος αλλά βάζει πάνω από όλα την γυναίκα του, παραμυθάς, αποδεδειγμένα απατεώνας αλλά με ταλέντο όλοι να τον αγαπούν. Η ατάκα του: «Εμένα με ηρεμεί η γυναίκα. Είναι στη φύση μου, πως να το κάνουμε;»

Γυναίκα Ζυγός: Μαρία Παπασωτηρίου (Αγγελική Δαλιάνη), «Μαρία η Άσχημη» Ευγενική, γλυκιά, προσαρμοστική, που ανέχεται κακίες και προσβολές μέχρι να μεταμορφωθεί σε κύκνο. Η Ατάκα της : «Όπως επιθυμείτε κύριε Μαντά!»



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Άντρας Σκορπιός: Χλαπάτσας (Δημήτρης Φραγκιόγλου), «Της Ελλάδος Τα Παιδιά» Φαντάρος κουτσομπόλης που ρουφιανεύει για συμφέρον και το ευχαριστιέται, άλλους τρεις σμηνίτες και δεν τον νοιάζει που είναι αντιπαθής. Η ατάκα του: «Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!»

Γυναίκα Σκορπιός: Σωσώ Παπαδήμα (Καίτη Κωνσταντίνου), «Τα Εγκλήματα» Απατημένη σύζυγος που σχεδιάζει τη μεγαλύτερη εκδίκηση. Κακιά, καυστική, σκληρή και πανέξυπνη. Η Ατάκα της : «Χιόνια στο καμπαναριό, πέθανε όλο το χωριό!»



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Άντρας Τοξότης: Τίμος Σταμάτης (Στέλιος Μάινας), «Οι Μεν και Οι Δεν» Άνεργος αλλά πάντα χαρούμενος, δήθεν επαναστατικός και κουλτουριάρης, που δανείζεται συνεχώς χρήματα τα οποία ξοδευει αμέσως και δεν επιστρέφει ποτέ. Η ατάκα του : «Κολλητέ, παίζει καμιά χήνα;»

Γυναίκα Τοξότης: Ντένη Μαρκορά (Ντίνα Κώνστα), «Δύο Ξένοι» Νευρική, έξυπνη, θρασύς, φίλαλθη με τάσεις χουλιγκανισμού και καταφέρνει πάντα αυτό που θέλει. Η ατάκα της : «Μαρούσκαααα! Το Evian!»



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Άντρας Αιγόκερως: Διονύσης Δάγκας (Χάρης Ρώμας), «Οι Μεν και Οι Δεν» Μεγαλοδικηγόρος, που κάνει τα πάντα για τη καριέρα του, τσιγκούνης, κακός και σικάτος. Η ατάκα του: «Διονύσης Δάγκας, δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω και παίζω τένις και σκάκι!»

Γυναίκα Αιγόκερως: Όλγα Μαρκάτου (Μαρία Φωκά), «Ντόλτσε Βίτα» Υπεραιωνόβια αυστηρή γκρινιάρα γιαγιά, που της φταίνε όλα και δεν χωνεύει κανέναν, εκτός από τη γάτα της. Η ατάκα της «Να μου θυμίσεις πριν πεθάνω να σε καταραστώ κι εσένα!»



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Άντρας Υδροχόος: Αλέκος Παπαδήμας (Κώστας Κόκλας), «Τα Εγκλήματα» Χασάπης, καλός άνθρωπος αλλά ο πλέον ανέντιμος σύζυγος, που παρόλο που κινδυνεύει η ζωή του από την παθολογικά ζηλιάρα σύζυγο, δεν σταματά να απατά. Η Ατάκα του : «Το σηκώνει η Σωσώ και εσύ αλλάζεις την φωνή σου. Με ζητάς και τα άλλα άστα πάνω μου.»

Γυναίκα Υδροχόος: Χαρά Χάσκα (Ρένια Λουιζίδου), «Το Καφέ της Χαράς» Πρωτευουσιάνα, ανύπαντρη μητέρα, που μετακόμισε σε ορεινό χωριό, όπου ο τρόπος ζωής και οι απόψεις είναι 100 χρόνια πίσω και εκείνη είναι αποφασισμένη να τα εκσυγχρονίσει όλα και όλους. Η Ατάκα της : «Πίστεψα ότι ακόμα και σε μια κλειστή κοινωνία όπως αυτή, εγώ θα μπορούσα να κάνω σχέσεις αληθινές…»



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Άντρας Ιχθύς: Αχιλλέας Μητρόπουλος (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης), «Τα Εγκλήματα» Απατημένος, καλόψυχος σύζυγος που λατρεύει την γυναίκα του και παρ’ όλες τις ενδείξεις δεν έχει πάρει χαμπάρι-τουλάχιστον αρχικά- ότι τον απατά. Η ατάκα του : «Δεν είμαι τυχερός βρε Μάχη, που έχω τέτοια γυναίκα;»

Γυναίκα Ιχθύς: Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου (Σμαράγδα Καρύδη), «Στο Παρά Πέντε» Πάμπλουτη καλόψυχη πανέμορφη γυναίκα, συνεχώς αφηρημένη, στον κόσμο της, που αδιαφορεί για τα πάντα, ακόμα και για την περιουσία και τις επιχειρήσεις της. Η ατάκα της: (για το γνωστό ψάρι) «Α! Φαγκρί... Βγαίνει και σε άλλα χρώματα: Φαμπέζ,, φαμώβ και τέτοια;




oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top