Όταν τα ζώδια συμβιώνουν! Οδηγίες προς… ναυτιλομένους!

0

Η συγκατοίκηση και τα 12 ζώδια.

Σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να συγκατοικήσεις με τον καλό σου (ή την καλή σου); Έχεις ένα φιλαράκι και σου έχει περάσει από το μυαλό η σκέψη να συγκατοικήσετε, προκειμένου να μοιραστείτε τα έξοδα, αλλά και για να έχεις μία καλή παρεϊτσα στο σπίτι;

Πριν πάρεις οποιαδήποτε καθοριστική απόφαση, αρκεί να διαβάσεις το ζώδιο του ατόμου με το οποίο σκέφτεσαι να συμβιώσεις, ώστε να μάθεις αν θα καταφέρεις να ταιριάξεις μαζί του σε μία ενδεχόμενη συγκατοίκηση. Επιπλέον, θα μάθεις και τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις, προκειμένου η συγκατοίκησή σας να έχει μία όμορφη εξέλιξη!


ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Η συγκατοίκηση με έναν Κριό είναι βέβαιο ότι θα είναι μία συγκλονιστική εμπειρία! Μερικές φορές θα αισθάνεσαι ότι ζεις σε ένα ναρκοπέδιο και αυτό θα συμβαίνει γιατί ο Κριός είναι αρκετά άτσαλος και ακατάστατος και από την άλλη πλευρά, όταν έχει τα νεύρα του, τροχίζει τα νύχια του για καβγά! Αν είσαι λάτρης της τάξης και θέλεις ο χώρος σου να είναι συγκροτημένος, τότε να ξέρεις ότι θα πρέπει να ρίξεις πολύ δουλειά, προκειμένου να μαζεύεις τις πεταμένες κάλτσες, τα λερωμένα πιάτα και ποτήρια, αλλά και τις ζημιές που κάνει ο Κριός, λόγω της βιασύνης του! Για να μην τον αδικούμε κιόλας, ο Κριός ως συγκάτοικος είναι αρκετά ευχάριστος, θα σε κάνει να γελάς και θα παίρνει αποφάσεις και πρωτοβουλίες, τη στιγμή που εσύ είσαι σε αδύναμη θέση. Το Κριάρι είναι η κολώνα του σπιτιού… και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά.


ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Σου αρέσει η σπιτική ζωή; Περνάς ατέλειωτες ώρες με την πιτζάμα και τις παντόφλες μπροστά από την τηλεόραση χαζεύοντας σειρές; Τότε η συγκατοίκησή σου μαζί του θα εξελιχθεί σε πολύ αρμονικούς ρυθμούς… Ο Ταύρος είναι αρκετά βολικός, άνετος, αλλά και νοικοκύρης συγκάτοικος. Τον ενδιαφέρει να διατηρεί το χώρο του όμορφο, άσε που τα πάει πολύ καλά με την διακόσμηση, την μαγειρική, αλλά και την κηπουρική. Μέχρι εδώ όλα μπορεί να σου φαίνονται ωραία… το θέμα που μπορεί να σε ενοχλήσει ή και να σε κουράσει, είναι ότι ο Ταύρος θέλει πολλές φορές να γίνονται όλα όπως ο ίδιος επιθυμεί και όταν γίνεται κάτι που δεν του αρέσει, πεισμώνει και κατεβάζει κάτι μούτρα μέχρι τα πατώματα… Κοιμάται αρκετές ώρες, με την απαίτηση να επικρατεί η απόλυτη σιγή και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνονται αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, γιατί αποδιοργανώνεται. Αν λοιπόν θέλεις να συμβιώνεις με ένα άτομο που στο σπίτι σας θα επικρατεί η τάξη και το πρόγραμμα, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Μπορεί η συγκατοίκηση με έναν Δίδυμο να μην είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση, το σίγουρο είναι όμως ότι θα είναι μία πολύ διασκεδαστική εμπειρία, που θα θυμίζει κάτι από τα ξέφρενα φοιτητικά σου χρόνια! Μην νομίζεις ότι ο Δίδυμος θα περνά πολλές ώρες στο σπίτι μαζί σου, το σπίτι για τον Δίδυμο, είναι κάτι σαν ξενοδοχείο, δηλαδή το επισκέπτεται τις ώρες που θα κοιμηθεί! Η φασαρία, τα πάρτι και οι προσκεκλημένοι είναι μέσα στο πρόγραμμα της συγκατοίκησής σας, αφού ο Δίδυμος δεν τα πάει και πάρα πολύ καλά με την ηρεμία. Οι φίλοι λοιπόν θα κάνουν παρέλαση από το σπίτι, ενώ παράλληλα και εσύ μαζί του θα περνάς βράδια με ατέλειωτη κουβέντα, αράζοντας στον καναπέ ή στο μπαλκόνι. Το αρνητικό λοιπόν είναι ότι το σπίτι σας δεν θα έχει ποτέ ησυχία, το θετικό είναι ότι ο Δίδυμος κουβεντιάζει και προσπαθεί να λύσει το κάθε θέμα που προκύπτει, επομένως σε κάθε δύσκολη στιγμή αισθάνεσαι ότι έχεις έναν ώμο να ακουμπήσεις, για να εκφράσεις όλα όσα σκέφτεσαι!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Μία συγκατοίκηση με εναλλαγές, αλλά και με πολύ ζεστασιά πρόκειται να βιώσεις στο πλευρό του Καρκίνου. Θα σε κάνει γρήγορα να νιώσεις ότι είσαι η οικογένειά του, ότι είσαι το πιο κοντινό του πρόσωπο, ενώ με την φροντίδα που θα σου προσφέρει, θα νιώθεις τέτοια υπερπροστασία, σαν να είσαι και πάλι μικρό παιδί! Ο Καρκίνος είναι ο νοικοκύρης του ζωδιακού, φροντίζει το σπίτι του, θέλει να τηρείται τάξη, να έχει πάντα φρεσκομαγειρεμένο φαγητό και φυσικά, του αρέσει όλα τα ζητήματα του σπιτιού να κυλούν σε παραδοσιακούς ρυθμούς! Μην σε δει με τα πόδια στο τραπέζι ή να τσακίζεις το… σεμεδάκι της μαμάς, θα ακούς γκρίνια για πόση ώρα! Το αρνητικό της συγκατοίκησης με τον Καρκίνο, είναι η ψυχοσυναισθηματικές του διακυμάνσεις, οι οποίες σαφώς θα επηρεάζουν και εσένα κάποιες στιγμές! Τη μία μπορεί να τον δεις χαμογελαστό και ευδιάθετο και εντελώς ξαφνικά, την επόμενη μέρα, να είναι με τα μούτρα μέχρι τα πατώματα, να κλείνεται στο δωμάτιό του, να κλαίει ή να έχει τα νεύρα του, απλά και μόνο από κάποιο μικρό προβληματάκι… Μπορείς να το αντέξεις;


ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Το γέλιο, η χαρά και η διασκέδαση, θα είναι πάντα μέρος της καθημερινότητάς σου στην συμβίωσή σου με έναν Λέοντα! Το πρωί θα ξυπνάς με τραγούδια, ενώ τα βράδια θα τον πιάνει η πιλάλα να ντυθείτε, να στολιστείτε και να βγείτε βόλτα! Το θετικό με τον Λέοντα είναι ότι είναι κουβαρντάς και θέλει το σπίτι του να είναι πάντα γεμάτο, να μην λείπει τίποτα. Δεν θα σου γκρινιάζει για τους απλήρωτους λογαριασμούς που ξέχασες, αλλά ούτε και για την αμέλειά σου να ψωνίσεις, αφού ο ίδιος θα νοιάζεται πάντα να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες. Το αρνητικό με τον Λέοντα είναι ότι θέλει κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι να γίνονται με τον ρυθμό τον δικό του, την στιγμή που ο ίδιος το προστάζει. Πολλές φορές είναι σαν να θεωρεί ότι αυτός είναι και άλλος δεν υπάρχει, βάζοντας κάποιες ανάγκες του πάνω από τις δικές σου! Για παράδειγμα, μπορεί να βιάζεσαι να κάνεις ένα μπάνιο για να φύγεις και αυτός να είναι κλεισμένος με τις ώρες κάνοντας το πολύωρο αφρόλουτρό του! Επιπλέον, μην παραξενευτείς αν πετάει τα ρούχα του δεξιά και αριστερά, περιμένοντας ότι θα του τα μαζέψεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Το σίγουρο είναι ότι στο σπίτι σας όλα θα πηγαίνουν ρολόι και όλα θα λειτουργούν στην εντέλεια! Η συγκατοίκηση με τον Παρθένο θα έχει πρόγραμμα και πολλές φορές θα νιώθεις ότι ζεις σε ξενοδοχείο υπερπολυτελείας και όχι σε σπίτι! Ετοιμάσου όμως για γκρίνιες, αλλά και καυστική κριτική, αν εσύ δεν μπορείς να τηρήσεις τους βασικούς κανόνες που θα θέσει ο Παρθένος για την συμβίωσή σας. Ποιοι είναι αυτοί οι κανόνες; Μα φυσικά πρέπει να γίνεται τακτικό καθάρισμα, αλλαγή των σεντονιών μία φορά την εβδομάδα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα και ποτέ δεν πρέπει να είναι τίποτα πεταμένο, άσε που το σπίτι θα πρέπει να αερίζεται 3 φορές μέσα στην ημέρα και δεν θα πρέπει να πατάς με τα παπούτσια στο παρκέ! Το θετικό είναι ότι ο Παρθένος είναι μάστορας, πιάνουν τα χέρια του και μπορεί να τακτοποιεί και να επιδιορθώνει κάθε ζημία που προκύπτει μέσα στο σπίτι, επομένως θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, όταν καεί η λάμπα ή όταν πρέπει να γίνει κάποιο μερεμέτι… Μπορείς να ζεις και να τηρείς ένα αυστηρό πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου; Τότε θα τα πας καλά με τον Παρθένο!


ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ένα σπίτι γεμάτο από χαρά, γέλιο και κοινωνικότητα θα έχεις, συμβιώνοντας με τον Ζυγό, ο οποίος είναι ιδιαίτερα καλόβολος συγκάτοικος και το μόνο που θέλει είναι στο σπίτι σας να επικρατεί η ηρεμία! Δύσκολα θα διαφωνήσεις ή θα τσακωθείς μαζί του, αφού είναι αρκετά συγκαταβατικός και τις περισσότερες φορές υποχωρεί. Το σπίτι σας θα είναι σαν πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού διακόσμησης, αφού ένας Ζυγός όχι μόνο έχει εξαιρετικό γούστο, αλλά φροντίζει ο χώρος του να είναι ιδιαίτερα όμορφος και ζεστός! Η μουσική και τα τραγούδια θα κάνουν τη ατμόσφαιρα του σπιτιού ακόμα πιο ευχάριστη, αλλά και διασκεδαστική! Το πρόβλημα με τον Ζυγό είναι πως χαρακτηρίζεται από αναβλητικότητα και πολλές φορές προσπαθεί να καλύψει τα λάθη ή τις παρανοήσεις του, με ατέλειωτες δικαιολογίες. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα συνεπής στις υποχρεώσεις του ή μερικές φορές θα σε κουράσει που θέλει να κάνετε το κάθε τι μαζί, χωρίς ο ίδιος να αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τίποτα!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Κάθε συγκατοίκηση έχει τα θετικά και τα αρνητικά της, όμως η συμβίωση με έναν Σκορπιό είναι δύσκολη υπόθεση και πρέπει πρώτα να έχει δοκιμαστεί αρκετά η σχέση σας, προκειμένου να κάνετε το βήμα να μείνετε μαζί! Ο Σκορπιός θέλει την ησυχία του, τον προσωπικό του χώρου, επιθυμεί την απομόνωση και δεν του αρέσει να παραβιάζουν οτιδήποτε θεωρεί δικό του. Το δύσκολο σημείο της συμβίωσής σας λοιπόν, είναι ότι ο Σκορπιός πολλές στιγμές μπορεί να μην έχει όρεξη για κουβεντούλες, αρκετά συχνά θα θέλει να τα γνωρίζει όλα και να εμπλέκεται σε οτιδήποτε δεν αφορά τον ίδιο αλλά εσένα και για τα προσωπικά του ζητήματα, θα υψώνει τοίχο. Ωστόσο, η συγκατοίκησή σου με έναν Σκορπιό, έχει και τα θετικά της… Θα είναι ο έμπιστος άνθρωπος, που θα μπορείς ανεπιφύλακτα να στηριχτείς πάνω σου. Θα σε υπερασπίζεται σε κάθε δύσκολη στιγμή και θα σε προστατεύει από τις κακοτοπιές… Θα έχετε μία βαθιά και ουσιαστική σχέση, που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια, σιγουριά και προπάντων, εμπιστοσύνη!


ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Το σπίτι δεν τον βλέπει συχνά, αφού ο Τοξότης δεν μπορεί να κάθεται για πολύ σε έναν χώρο και τις περισσότερες φορές βγαίνει, διασκεδάζει ή και ταξιδεύει! Στην ουσία, για να πάει καλά η συγκατοίκησή σου με τον μεταβλητό πύρινο φίλο σου, θα πρέπει να έχεις φιλελεύθερες απόψεις, δεν θα πρέπει να τηρείτε στο σπίτι σας πρόγραμμα το οποίο θα τον καταπιέζει και είναι βασική του ανάγκη να μην νιώσει ότι περιορίζεται. Αν λοιπόν δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί ελεύθερα να κάνει ό,τι του… καπνίσει, την στιγμή που θα το θελήσει, χωρίς να δώσει λόγο σε κανέναν και σε τίποτα, τότε θα τα πας καλά μαζί του! Ένα από τα θετικά στοιχεία της συγκατοίκησής σας είναι ότι ο Τοξότης θα σε παρασύρει με το κέφι του και θα σε εμψυχώνει με την αισιοδοξία του, όταν εσύ θα έχεις τις μαύρες σου!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Η συγκατοίκησή σου με τον Αιγόκερω μπορεί να πάει πολύ καλά, αρκεί να μπορείτε να προσαρμόσετε στο πρόγραμμά σας, όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας. Εξίσου σημαντικό είναι να έχετε κοινά ενδιαφέροντα, κατανόηση στις ανάγκες του ενός και του άλλου, αλλά και κοινή ζωή και πορεία με κάποιο τρόπο! Ένας Αιγόκερως έχει τα χούγια του, τα οποία δεν μπορεί να αλλάξει και φυσικά, θα πρέπει να τα αποδεχτείς. Το σπίτι σας θα είναι ένα πλοίο, στο οποίο είναι ο καπετάνιος, που κοντρολάρει τα πάντα! Πολλές φορές θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στα δύσκολα και άλλες φορές θα προσπαθήσει σαν αυστηρός δάσκαλος να σε βάλει τον ίσιο δρόμο! Το θετικό είναι όμως ότι θα έχεις στο σπίτι σου έναν άνθρωπο που θα σε σέβεται, θα σε προστατεύει και θα καταφέρει να βάλει και τη δική σου ζωή σε μία σειρά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ένα σπιτικό με ανεμελιά, ζωηράδα, κέφι και αλλαγές πρόκειται να έχεις με συγκάτοικό σου τον Υδροχόο! Προσοχή όμως, γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν μπαίνει σε στενά καλούπια και δεν θα μπορεί να τηρήσει τους κανόνες ή τα πρέπει που θα του ορίσεις. Θα είναι το πιο έμπιστο φιλαράκι σου, με το οποίο θα κουβεντιάζεις εφ’ όλης της ύλης για τα πάντα, από την πολιτική ή τα κους-κους της showbiz, μέχρι τους προβληματισμούς που έχεις για τη ζωή σου! Θα είναι ο ώμος που θα μπορείς να ακουμπήσεις και η αγκαλιά στην οποία θα μπορείς να κλάψεις. Ωστόσο, κάποιες στιγμές μπορεί να νιώσεις ότι δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του, ότι είναι ανέμελος ως και ανεύθυνος, όταν πρόκειται να τακτοποιήσετε βασικές κοινές σας υποχρεώσεις. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, θα πρέπει να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά και, πριν κάνεις το βήμα να συμβιώσεις, να δηλώσεις ελεύθερα τα «θέλω» σου, για να δεις αν θα μπορέσει να τα δεχτεί.


ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Η συμβίωση με έναν Ιχθύ είναι σκέτη γλύκα, γιατί θα αισθάνεσαι ότι έχεις έναν δικό σου άνθρωπο, ένα οικείο πρόσωπο που σε νοιάζεται, σε φροντίζει, σε εξυπηρετεί και θέλει να σε βλέπει να χαμογελάς. Το σπίτι σας θα το διακοσμεί ανάλογα με τα συναισθήματά του και πολλές φορές θα νομίζεις ότι μπήκες κάπου αλλού και όχι στον χώρο που μένετε μαζί! Πολλές φορές θα σε εκνευρίσει με τις μόνιμες ανησυχίες του και τους προβληματισμούς του, γιατί έστω και αν κάποια φορά αργήσεις να φανείς στο σπίτι και δεν τον έχεις ενημερώσει, αυτός θα κάνει πόσα σενάρια ότι κάτι κακό σου έχει συμβεί! Επιπλέον να αναμένεις ότι συχνά μπορεί να σου λέει ψεματάκια για αθώα θέματα που αφορούν το σπίτι, απλά και μόνο για να αποφύγει τις γκρίνιες και τις διαφωνίες… Μην κάνεις λοιπόν την ερώτηση «Γιατί έφαγες το γιαούρτι μου» γιατί πολύ απλά η απάντηση που θα παίρνεις κάθε φορά θα είναι : «Μα δεν θυμάσαι καλά, εσύ το έφαγες εχτές το βράδυ»!



myastro
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top