Τέσσερις τρόποι που οι άνδρες εκφράζουν την αγάπη τους χωρίς λόγια

0

μπορείς να το καταλάβεις από τόσες και τόσες πράξεις.

Βγαίνετε καιρό. Τον βλέπεις, καταλαβαίνεις, δεν είσαι χαζή, σε θέλει πολύ. Σε νοιάζεται. Σου κάνει αγάπες. Πολλές. Μα δεν ξεστομίζει την λέξη που τόσο πολύ θέλεις ν’ ακούσεις. Εκείνο το ρήμα σε πρώτο ενικό που λαχταράς από εκείνον. Επειδή κι εσύ φυσικά το αισθάνεσαι, μα ποια νομίζει ότι είσαι για να το πεις πρώτη;

Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος ν’ αναρωτιέσαι. Το εάν σε έχει ήδη τοποθετήσει σε περίοπτη θέση στην καρδιά του, μπορείς να το καταλάβεις από τόσες και τόσες πράξεις.

Άλλωστε, αυτές είναι που μιλάνε δυνατότερα από τα λόγια και που στην τελική εκεί βρίσκεται όλο το νόημα. Έτσι δεν είναι;

1. Παρατάει τα πάντα για σένα

Δεν έχει σημασία το που είναι, τι κάνει. Εφόσον τον χρειαστείς, σε οποιαδήποτε ανάγκη, θα βρεθεί αμέσως δίπλα σου και μάλιστα αδιαπραγμάτευτα. Χωρίς μα, δεν ξέρω και τέτοιους δισταγμούς. Εάν χρειάζεσαι έναν ώμο να κλάψεις, μία συμβουλή ή ακόμα και να σε πάει κάπου, θα το κάνει και θα σου δείξει κιόλας ότι δεν τον επιβάρυνες καθόλου.

Εάν λοιπόν ένας τέτοιος άντρας δεν έχει ανοίξει λεκτικά τα χαρτιά του, μα είναι πάντοτε στη στιγμή, τότε πίστεψε το: σε νοιάζεται με έναν δικό του μυστικό τρόπο.

2. Είσαι η προτεραιότητά του

Δεν θα παρατάει μονίμως τους φίλους του για σένα. Δεν θα ήθελες έναν τέτοιο στη ζωή σου και το ξέρεις. Θέλεις να έχει προσωπικότητα και να μην τρέχει πίσω σου. Υπάρχει και η δουλειά, η οικογένειά του.

Σου δείχνει όμως ότι σε υπολογίζει και με το παραπάνω. Είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία για να περάσει χρόνο μαζί σου και φυσικά είναι διατεθημένος να κάνει ακόμα και το «λάθος» με τους φίλους (παραδέξου το, θες να συμβεί και αυτό κάποια στιγμή), ώστε κάνετε κάτι υπέροχο μαζί και να σε δει χαρούμενη.

3. Δεν ξεχνά τα μικρά πράγματα της ζωής σου

Θυμάται όσα του έχεις πει. Σου έχει δώσει σημασία, καθώς του εξηγούσες ότι αύριο έχεις να επισκεφτείς την αδιάφορη θεία, τριτοξαδέρφη της μητέρας σου, η οποία έμεινε γεροντοκόρη και σας κάνει το τραπέζι κάθε 132 του μήνα. Ακόμα και εάν το ξέχασες εσύ, εκείνος θα στο υπενθυμίσει.

Ένα επαγγελματικό ραντεβού, τα γενέθλια του μπαμπάκα σου (γίνεται να τα θυμάται; Όντως; Εντάξει, αυτό ίσως να είναι λίγο υπερβολικό) ή ακόμα και ότι ήρθε η στιγμή να μιλήσεις με την κολλητή σου, με την οποία είστε μαλωμένες αυτόν τον καιρό.

4. Κάνει σχέδια κοινά, ζητάει τη γνώμη σου

Σκέφτεται να νοικιάσει ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα. Θέλεις όμως να το δεις κι εσύ. Ζητάει τη συμβουλή σου. Σε εμπιστεύεται, σε θαυμάζει, σε υπολογίζει. Μα ίσως είναι και κάτι βαθύτερο. Στο μυαλό του μπορεί να σε έχει ήδη φανταστεί να ζεις εκεί μέσα. Μαζί του.

Σου μιλάει για τα μέρη που έχει ονειρευτεί να ταξιδέψει και σου λέει πόσο πολύ θα σε ήθελε μαζί. Στη Σεβίλλη, στο Μπουένος Άιρες. Ακόμα και στην Πετρούπολή, τη Νέα Ιωνία. Σε αυτό το τελευταίο να δώσεις πολύ σημασία…

Ακόμα λοιπόν κι εάν δυσκολεύεται να εκφράσει λεκτικά τα συναισθήματά του. Εφόσον κάνει όλα τα παραπάνω, απλά είναι ο δικός του όμορφος τρόπος να σου πει ότι σε αγαπάει.

Έχε λοιπόν τα αυτιά σου ή καλύτερα τα μάτια, τη σκέψη και την καρδιά σου ανοικτή. και θα καταλάβεις…

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη
belikeyou
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top