Μανιτάρια με σκόρδο στο τηγάνι


Διαβάστε πόσο ωφέλιμα είναι τα μανιτάρια!

Υπάρχουν εξαιρετικές ποικιλίες ελληνικών μανιταριών, είναι εποχής, γευτείτε τα.

Υλικά
  • 500 γραμμάρια μανιτάρια (πάρτε ό,τι βρείτε, έχει υπέροχα ελληνικά, ακόμη και πλευρότους)
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο
  • Θυμάρι, αλάτι, πιπέρι, φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
  • Πλύντε και καθαρίστε τα μανιτάρια από τυχόν σκληρά μέρη
  • Ζεστάνετε το ελαιόλαδο και τηγανίστε τα μανιτάρια για 5 λεπτά συνολικά
  • Αν είναι πολλά, τηγανίστε τα με τη σειρά, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο κάθε φορά
  • Ρίξτε τα σκόρδα για 1 λεπτό, αναμείξτε με τα μανιτάρια
  • Ρίξτε θυμάρι, αλάτι, πιπέρι
  • Σβήστε τα μανιτάρια με ξύδι μπαλσάμικο στο τελευταίο λεπτό -Αφήστε άλλα 30 δευτερόλεπτα να πάρει αρώματα
  • Ρίξτε άφθονο μαϊντανό, έτοιμα για σερβίρισμα

iefimerida

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...