Ποια χαρακτηριστικά λείπουν από το ζώδιο σου

0

αλλά μπορούν να σου δανείσουν τα άλλα ζώδια...

Λοιπόν παιδιά, πάρτε το απόφαση! Δεν υπάρχουν καλά ή κακά Ζώδια! Πιστέψτε με αν τα ενώσουμε όλα μαζί, με τα χαρακτηριστικά τους και τις ιδιαιτερότητες του, μπορούμε να φτιάξουμε ή τον χειρότερο άνθρωπο ή τον τελειότερο!Εσύ, αναρωτήθηκες ποτέ τι χαρακτηριστικά σου λείπουν, προκειμένου να… τελειοποιηθείς; Δες ποια χαρακτηριστικά πρέπει οπωσδήποτε να σου… δανείσουν, τα υπόλοιπα ζώδια!

ΚΡΙΕ,
σου λείπει η υπομονή του Ταύρου και η ηρεμία του Ζυγού! Χρειάζεσαι σίγουρα την διαλλακτικότητα του Διδύμου αλλά και τον ανθρωπισμό του Υδροχόου! Πρέπει να γίνεις πιο εξυπηρετικός σαν τον Παρθένο ή τον Ιχθύ και πρέπει να δεις με πιο ποιοτική ματιά τον τομέα του σεξ, όπως ο Σκορπιός! Φρόντισε να έχεις ισχυρούς στόχους για το μέλλον και όχι παρορμητικούς όπως ο Τοξότης και ο Αιγόκερως, αλλά να σέβεσαι και το παρελθόν, όπως ο Καρκίνος! Μάθε να είσαι βασιλιάς όπως ο Λέων και όχι αρχηγός!

ΤΑΥΡΕ,
γίνε πιο επικοινωνιακός και κοινωνικός σαν τον Δίδυμο και τον Ζυγό και μάθε να ρισκάρεις και να αλλάζεις όπως ο Κριός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος! Καλός ο αισθησιασμός, αλλά βάλε και λίγο ισχυρό πάθος στην ζωή σου, όπως ο Λέοντας ή ο Σκορπιός! Μάθε να χρησιμοποιείς την διαίσθηση σου σαν τον Καρκίνο και τον Ιχθύ και γίνε πιο εργατικός σαν τον Παρθένο και τον Υδροχόο!

ΔΙΔΥΜΕ,
ενίσχυσε την εντιμότητα σου και την ηθική σου όπως ο Ταύρος και ο Αιγόκερως! Γίνε ειλικρινής και «χύμα» σαν τον Κριό και τον Τοξότη! Καλή η εγκεφαλικότητα, αλλά μήπως πρέπει καμιά φορά να ακούς και την καρδιά, όπως ο Καρκίνος και ο Σκορπιός και έτσι να γίνεις και πιο γενναιόδωρος συναισθηματικά όπως ο Λέοντας και ο Υδροχόος! Μην στηρίζεσαι στην αερολογία, αλλά ενίσχυσε τα επικοινωνιακά σου μέσα με ουσία όπως ο Παρθένος! Εκτίμησε καλύτερα την ομορφιά και την καλλιτεχνία, σαν τον Ζυγό και τον Ιχθύ!

ΚΑΡΚΙΝΕ,
πρώτον και κύριον, γίνε πιο δυναμικός και με περισσότερη αυτοπεποίθηση παίρνοντας ως παράδειγμα έναν Κριό, Λέοντα ή Τοξότη. Προσπάθησε να μην είσαι ευαίσθητος μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για τους άλλους, όπως ο Υδροχόος και ο Ζυγός. Επιπλέον φρόντισε να μην εκφράζεις παρορμητικά τα έντονα συναισθήματα σου, κράτα και κάτι μέσα σου όπως ο Σκορπιός και ο Ιχθύς. Γίνει πιο κοινωνικός και σπιρτόζος όπως ένας Δίδυμος! Τέλος, προσπάθησε να ισορροπήσεις καρδιά και μυαλό όπως ο Ταύρος και απέφυγε την τεμπελιά, όπως ο Παρθένος και ο Αιγόκερως!

ΛΕΟΝΤΑ,
προσγειώσου και μην έχεις τόση μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου! Πάρε παράδειγμα την ταπεινότητα του Παρθένου και του Ιχθύ! Όσον αφορά την εμφάνιση σου, καμιά φορά κάνεις κάποιες κακόγουστες υπερβολές για λόγους εντυπωσιασμού! Απέκτησε περισσότερο στυλ, σαν τον Ταύρο και τον Ζυγό! Μην φοβηθείς να ρισκάρεις από τον φόβο σου μην τσαλακωθείς! Δες τον Κριό, τον Τοξότη ή τον Υδροχόο! Αν θες να αποφύγεις τις επιφανειακές συμπεριφορές, πάρε παράδειγμα έναν Καρκίνο, Αιγόκερω ή έναν Σκορπιό! Τέλος, άσε στην άκρη το «τουπέ» και γίνε πιο προσιτός όπως ο Δίδυμος!

ΠΑΡΘΕΝΕ,
προσπάθησε να δεις την ζωή πιο ανάλαφρα και πιο χαλαρά, χωρίς άγχη και συνεχές πρόγραμμα, όπως ο Δίδυμος, ο Ζυγός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος! Εκτίμησε καλύτερα τον εαυτό σου, δεν είναι ανάγκη να τρέχεις εσύ για όλους και για όλα! Δες τον Ταύρο, τον Λέοντα και τον Αιγόκερω! Γίνε πιο ερωτικός σαν τον Σκορπιό και πιο συναισθηματικός σαν τον Καρκίνο και τον Ιχθύ! Επιπλέον μην φοβηθείς να έρθεις σε αντιπαράθεση αν κάτι δεν σ’ αρέσει! Για δες τον Κριό!

ΖΥΓΕ,
γίνε πιο αποφασιστικός και δυναμικός όπως ο Ταύρος, ο Λέοντας και ο Αιγόκερως! Επιπλέον μάθε να παλεύεις για το δίκιο σου, ακόμα κι αν τσακωθείς! Λίγη ένταση δεν είναι κακή! Ρώτα και έναν Κριό, Τοξότη και Υδροχόο! Προσπάθησε να μην βλέπεις τόσο επιφανειακά τα πράγματα και να μην σε νοιάζει υπερβολικά το «φαίνεσθαι»! Γίνε σαν τον Καρκίνο, τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ! Απέκτησε μεγαλύτερη κινητικότητα όπως ο Δίδυμος και ο Παρθένος!

ΣΚΟΡΠΙΕ,
καταρχάς βγες στο «φως», μάθε να διασκεδάσεις την ζωή και να την βλέπεις πιο ανάλαφρα! Πάρε παράδειγμα τον Δίδυμο, τον Λέοντα, τον Ζυγό, τον Τοξότη και τον Υδροχόο. Προσπάθησε να μην τα κρατάς όλα μέσα σου, αλλά να εκφράζεσαι ανοιχτά όπως ο Κριός! Επιπλέον, ακόμα κι αν δεν μπορείς να ξεχάσεις αυτούς που σε πλήγωσαν, μάθε να μην εκδικείσαι, όπως ο Ταύρος που είναι μεν μνησίκακος, αλλά όχι εκδικητικός! Χρησιμοποίησε την ευαισθησία σου για καλό όπως ο Καρκίνος και ο Ιχθύς και όχι για εχθρότητα και μίσος! Επιπλέον χρησιμοποίησε το ισχυρό μυαλό σου και μην αφήνεις σκοτεινά συναισθήματα να το επισκιάζουν! Πάρε παράδειγμα τον Παρθένο και τον Αιγόκερω!

ΤΟΞΟΤΗ,
πρώτα απ’ όλα, σοβαρέψου, προσγειώσου, ωρίμασε και λογικέψου! Θες παραδείγματα; Δες τον Ταύρο, τον Παρθένο, τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω! Επικεντρώσου σε έναν στόχο και όχι σε πολλούς ταυτόχρονα, όπως ορθά κάνει ο Κριός! Επιστράτευσε την ευγένεια σου όπως ο Δίδυμος και ο Ζυγός και ζήσε την περιπέτεια και την χαρά, αλλά με σταθερότητα και όχι ανεξέλεγκτα, όπως σωστά πράττει ο Υδροχόος και ο Λέων! Τέλος, βάλε λίγη ευαισθησία και πονοψυχιά στην ζωή σου, όπως ο Καρκίνος και ο Ιχθύς!

ΑΙΓΟΚΕΡΕ,
προσπάθησε να γίνεις κατ’ αρχάς πιο συναισθηματικά γενναιόδωρος όπως ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Λέων, αλλά και πιο βαθιά ευαίσθητος και διορατικός, όπως ο Σκορπιός και ο Ιχθύς! Μάθε να εκτιμάς την ομορφιά και τις απολαύσεις όπως ο Ταύρος και να είσαι λιγότερο εγωιστής επαγγελματικά, όπως ο Παρθένος! Μην φοβάσαι να ζήσεις την περιπέτεια μόνο για την απόλαυση και την αδρεναλίνη, όπως ο Κριός, ο Δίδυμος, ο Τοξότης και ο Υδροχόος!

ΥΔΡΟΧΟΕ,
μην αρνείσαι την παράδοση, τα έθιμα και τα κοινώς αποδεκτά στερεότυπα! Μπορείς να πάρεις παράδειγμα τον Κριό, τον Ταύρο, τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω! Μην πας σε όλα κόντρα και μάθε να προσαρμόζεσαι, όπως ο Δίδυμος και ο Ζυγός! Προσπάθησε να έχεις συγκεκριμένο στόχο και όχι απλά ένα όραμα! Δες τον Παρθένο και τον Τοξότη! Είσαι εγκεφαλικός τύπος, αλλά χρειάζεται και το βαθύ συναίσθημα καμιά φορά! Όπως κάνει ο Σκορπιός ή ο Ιχθύς δηλαδή! Για το τέλος, σκέψου αυτό: Καλό το κοινό καλό, αλλά μήπως καμιά φορά να κοιτάζεις και την «πάρτη» σου, όπως κάνει το Λιοντάρι;

ΙΧΘΥ,
τα κύρια χαρακτηριστικά που σου λείπουν, είναι η γρήγορη σκέψη όπως ο Κριός, ο Δίδυμος και ο Τοξότης, η συγκέντρωση όπως ο Παρθένος και ο Αιγόκερως και η καλή μνήμη όπως ο Καρκίνος και ο Σκορπιός! Έχεις όμορφη ψυχή και γούστο, αλλά αυτήν την ομορφιά πρέπει και να την δείχνεις, όπως κάνει ο Ταύρος, ο Λέοντας και ο Ζυγός! Τέλος, να θυμάσαι πάντα πως το να συμπονάς και λυπάσαι τους άλλους, δεν φτάνει! Η φιλανθρωπία θέλει και πράξεις! Δες έναν Υδροχόο τι κάνει!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top