Quesadillas με κοτόπουλο και πιπεριές

0

είναι γρήγορες, εύκολες και υπερνόστιμες!

Υλικά
  • ½ κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
  • 2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
  • 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • αλάτι, πιπέρι
  • 400 γραμμ. κοτόπουλο ψημένο και κομμένο σε κύβους
  • 100 γραμμ. ρεγκάτο τριμμένο
  • 4 μεγάλες τορτίγιας
  • ½ κουταλάκι του γλυκού βούτυρο για το τηγάνι
Εκτέλεση
  • Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το μπέικον για 2-3'.
  • Προσθέτουμε τις πιπεριές, αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 15' ακόμα, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά οι πιπεριές.
  • Προσθέτουμε το κοτόπουλο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5'.
  • Σε καθαρό τηγάνι ζεσταίνουμε το ½ κουταλάκι του γλυκού βούτυρο. Μόλις ζεσταθεί αρκετά, ρίχνουμε τη μία τορτίγια και την ψήνουμε για 1-2'. Κατόπιν απλώνουμε ομοιόμορφα τη μισή ποσότητα από το κοτόπουλο με τις πιπεριές και τη μισή ποσότητα από το τυρί.
  • Σκεπάζουμε με δεύτερη τορτίγια και πιέζουμε ελαφρά με το χέρι μας.
  • Με προσοχή αναποδογυρίζουμε την quesadilla και ψήνουμε για 1-2' ακόμα.
  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για να φτιάξουμε και τη δεύτερη quesadilla.
  • Τις τοποθετούμε σε πιάτα και τις κόβουμε σε 4 κομμάτια. Τις συνοδεύουμε με salsa και sour cream ή γιαούρτι.

theonewithallthetastes
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top