Είναι ένα γρήγορο, νόστιμο και εύκολο σνακ.
Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 4 λουκάνικα φρανκφούρτης
- 2 φέτες γκούντα κομμένες στα 4 η καθεμία
- 1 αυγό
- Λίγη μαργαρίνη για το ταψί
- Ανοίγουμε με το πλάστη λίγο την σφολιάτα.
- Κάθετα της σφολιάτας βάζουμε 2 κομμάτια απο την γκούντα
- Έπειτα προσθέτουμε απο πάνω τα λουκάνικα και χωρίζουμε σε 4 κάθετα μέρη την σφολιάτα.
- Γυρίζουμε μέσα το πάνω και το κάτω μέρος της σφολιάτας.
- Γυρίζουμε και το πλάι και ρολάρουμε.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και βάζουμε τις λουκανικόπιτες.
- Χτυπάμε το αυγό μαζί με 1κουτ.σούπας νερό και με ένα πινέλο αλείφουμε καλά τις λουκανικόπιτες.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμού και ψήνουμε για 45 λεπτά ή ώσπου να ψηθεί η σφολιάτα.
cookpad
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.