Όχι πια Μνημόνια και... Ζώδια

0

Βγήκαμε από τα Μνημόνια όντως; Ή μήπως όχι;

Η πρώτη σκέψη των Ζωδίων όταν άκουσαν... "Μνημόνια Τέλος".

ΚΡΙΟΣ: «Ναι, ρε φίλε, ναι! Τώρα αμέσως θα πάω στον %$^&$&, το αφεντικό μου, να μου διπλασιάσει τον μισθό, μην τα %^%^&%^ όλα! Τι εννοείς ότι βιάζομαι; Φύγαμε ή δεν φύγαμε από τα μνημόνια;»

ΤΑΥΡΟΣ: «Ναι, καλά… Εγώ δεν χαραμίζω ούτε τις κονσέρβες που έχω κλειδωμένες στο ντουλάπι, ούτε τα χρήματα που έχω ραμμένα στο στρώμα, ούτε τις πλάκες χρυσού που έχω κάτω από το παρκέ… Τι εννοείς δεν έχουμε Κατοχή; Εγώ έτσι ένιωθα τόσα χρόνια…»

ΔΙΔΥΜΟΣ: «Άντε επιτέλους παλιό-Commission! Με τόση φτώχια, μας είχατε καταντήσει να έχουμε γκομενάκια ταυτόχρονα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού!»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: «Επιτέλους θα φτιάξω την προίκα μου! Ερώτηση! Το επίδομα πολυτέκνων, θα αυξηθεί; Να ξέρω τι να κάνω δηλαδή…»

ΛΕΩΝ: «Επιτέλους μπουζούκια ΚΑΙ μεσοβδόμαδα! Αχ, και την Mercedesμου πίσω, που την πούλησα πρόπερσι λόγω κυβικών… Με τσάκισε τον άρχοντα, η εφορία…»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Το καλό που τους θέλω να διορθώσουν αυτό το χάλι στο ΕΣΥ! Ούτε να αρρωστήσουμε δεν μπορούσαμε σε αυτή τη χώρα! Όλο το πλεόνασμα στα Dettol παρακαλώ Αλέξη!»

ΖΥΓΟΣ: «Ααααααχαχαχαχα! Είχα βάλει τον Σπύρο να μου ορκιστεί, πως θα μου κάνει πρόταση με μονόπετρο όταν βγούμε από τα Μνημόνια! Αχαχαχαχα! Μωρό μου Σπυράκο, ο Τσίπρας φόρεσε την γραβάτα, φόρα και εσύ τώρα την βέρα!»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: «Επιτέλους! Μπορώ ξανά να τσακίζω δηλαδή τις τράπεζες σε διακοποδάνεια και εορτοδάνεια; Μπορώ να φοροδιαφεύγω ξανά; Μπορώ επιτέλους να μην κόβω αποδείξεις να γλιτώνω το ΦΠΑ; Τι εννοείς είμαι λαμόγιο, ρε;»

ΤΟΞΟΤΗΣ: «Εγώ από Λονδίνο δεν γυρνάω φίλε! Έτσι όπως τα κάνατε εκεί στο Ελλάντα, την «έκανα» και εγώ για αλλού! Ευρώ θέλατε εσείς; Λίρα εγώ!»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: «Τι εννοείς ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα; Τι είμαι εγώ; Σαν και εσάς τα πρόβατα που είχατε χρεώσει όλα σας τα υπάρχοντα, στα 80’sκαι 90’s, σε τράπεζες και εφορία, χρεοκοπήσατε και τώρα νομίζετε ότι θα πλουτύνετε; Χαχαχα! Εγώ, όπως πριν 10 χρόνια είμαι! Το ίδιο ακριβώς! Έχω την δουλίτσα μου, πληρώνω τα χρέη μου, έχω το σπίτι μου, έχω το χωράφι μου στο Ναύπλιο και το οικοπεδάκι μου στην Κινέττα και είμαι οκ! Εσείς είστε τα λαμόγια ρε, που μας φτάσατε μέχρι εδώ!»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: «Επανάσταση ρε! Τι εννοείς τα καταφέραμε και βγήκαμε από τα Μνημόνια; Ρε τόσο χάπατο είσαι, ρε; Ρε μας ψεκάζουν! Η γη είναι επίπεδη, δέσμες laser, οι Αρειανοί μας εξουσιάζουν μέσω της Μέρκελ και μια μέρα οι γάτες θα μας κυβερνήσουν! Όχι ρε, δεν θέλω ηρεμιστικό! Επανάσταση θέλω!»

ΙΧΘΥΣ: «Ρε ‘σεις είδα τον Τσίπρα στην Ιθάκη να κάνει διακοπές!! Τι εννοείς δεν ήταν διακοπές; Ποιο διάγγελμα; Ποια τέσσερα μνημόνια; Δεν ήταν μόνο ένα; Ποιο Eurogroup; Τι γλώσσα μιλάς; Ποιος είσαι; Έρχεσαι με ειρηνικές διαθέσεις;»

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top