Ζώδια και Αγαπημένο Σχολικό Μάθημα

0

Τα Ζώδια μαθητές! Ποια είναι το σχολικό μάθημα που τους ταιριάζει;

Τα σχολεία ξεκίνησαν και τα ανήλικα Ζωδιάκια πήραν τις σάκες τους και τα ολοκαίνουργια σχολικά τους και έτρεξαν, όλο χαρά!

Ή μήπως όχι…;

Ποιο σχολικό όμως μάθημα ταιριάζει στο κάθε Ζώδιο και θα μπορούσε εύκολα να γίνει το αγαπημένο του;

Για να δούμε λοιπόν…

ΚΡΙΟΣ : ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Το Κριαράκι φυσικά θα είναι στα καλύτερα του την ώρα της γυμναστικής! Όχι επειδή είναι τεμπέλης, αλλά επειδή επιτέλους θα μπορέσει να εκφράσει εποικοδομητικά την ενέργεια του!

ΤΑΥΡΟΣ : ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ- ΜΟΥΣΙΚΗ
Πρώτο λατρεύει την γη και έχει ροπή σε οτιδήποτε αφορά την επιφάνεια της, τα φυσικά φαινόμενα και τα χαρακτηριστικά της! Επιπλέον, αγαπά τις τέχνες και ιδιαίτερα την μουσική, γι’αυτό πολλά παιδάκια έχουν περιρρέουσα θέση στην χορωδία του σχολείου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: ΓΛΩΣΣΑ-ΕΚΘΕΣΗ
Κοινωνικό, έξυπνο παιδάκι που χειρίζεται άψογα την γλώσσα και έχει από πολύ μικρό την ικανότητα να μαθαίνει τους κανόνες της, όπως η ορθογραφία! Στο λύκειο γράφει τις πιο εντυπωσιακές εκθέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΙΣΤΟΡΙΑ-ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ότι έχει να κάνει με προγόνους, σπίτι και οικογένεια (ακόμα και με την ευρύτερη έννοια) είναι το καλύτερο του! Λατρεύει τηναναβίωση του παρελθόντος, αλλά και τις αξίες του σπιτιού και της οικογένειας!

ΛΕΩΝ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ
Λατρεύει το θέατρο και το βρίσκει απόλυτα δημιουργικό αλλά τον μαγεύει κιόλας! Το ίδιο και του Ομήρου Ιλιάδα και Οδύσσεια, που το μαγεύουν και παρακολουθεί τις εξελίξεις σαν… σήριαλ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΑΓΛΕΒΡΑ
Φυσικά 1+1 κάνουν 2! Όλα στην ζωή ενός Παρθένου λειτουργούν αποτελεσματικά με μαθηματική ακρίβεια! Εμ, πώς να μην έχει έφεση σε αυτά τα μαθήματα από μικρός!

ΖΥΓΟΣ: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Τέχνη, ιστορία της τέχνης αλλά και ανάδειξη του ταλέντου του μικρού Ζυγού στα καλλιτεχνικά! Τι καλύτερο! Το αγαπημένο του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΒΙΟΛΟΓΙΑ- ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Οτιδήποτε έχει να κάνει με το ανθρώπινο σώμα, σίγουρα θα του κινήσει το ενδιαφέρον! Ιδίως όμως ότι αφορά το αναπαραγωγικό σύστημα φυσικά! Επιπλέον, μπορεί άψογα να κατανοήσει τις αρχές οικονομίας και τις οικονομικές θεωρίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΛΑΤΙΝΙΚΑ-ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Ναι, έχει έφεση στις ξένες γλώσσες, οποιασδήποτε χώρας αλλά ακόμα και στα λατινικά! Η γλωσσομάθεια είναι σίγουρα το ατού του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΑΡΧΑΙΑ
Αρχαία γλώσσα και αρχαία κείμενα ή έργα! Το καλύτερο για ένα Αιγοκεράκι που σέβεται την ιστορία μας και ιδίως τους αρχαίους καιρούς! Σεβασμός, κύρος και ήθος πολλών χρόνων, μέσα σε ένα σχολικό μάθημα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΦΥΣΙΚΗ-ΧΗΜΕΙΑ-ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Εδώ είμαστε! Οτιδήποτε μάθημα αφορά μέλλον, εφευρέσεις και σύγχρονες μεθόδους πορείας ζωής, τα λατρεύει! Επιπλέον ενδιαφέρεται πολύ για την μελέτη και την φροντίδα του περιβάλλοντος!

ΙΧΘΥΣ : ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
Η θρησκεία, η πίστη, οι συμβολισμοί των πιστών, τα γεγονότα και τα διδάγματα της δικής μας θρησκείας, αλλά και των υπολοίπων θρησκειών, είναι σίγουρα το μάθημα που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά και να διαπρέψει σε αυτό, το μικρό Ψαράκι!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top