Κίνηση στους Δρόμους : Πώς αντιδρούν τα ζώδια;

0

Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο όταν βρίσκεται σε μποτιλιάρισμα;

Συμβαίνει σε όλους μας σχεδόν κάθε μέρα, το να βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, πάνω σε μία λεωφόρο και σε απόγνωση με την κίνηση που έχουμε μπροστά μας... Κάθε άνθρωπος αντιδρά με διαφορετικό τρόπο σε τέτοιες καταστάσεις, έτσι λοιπόν εμείς σας ετοιμάσαμε ένα χιουμοριστικό αλλά άκρως αληθινό άρθρο, αφιερωμένο στην κίνηση στους δρόμους και στα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Στην περίπτωση του Κριού έχουμε να κάνουμε τον φασαριόζικο οδηγό, που φωνάζει, βρίζει, κορνάρει και κάνει ηχορύπανση, σαν να πιστεύει ότι όλοι οι δρόμοι θα του ανοίξουν διάπλατα, αν τον φοβηθούν... Μην θελήσεις να του πεις να σταματήσει να βρίζει, τότε έμπλεξες ...Είναι ικανός να κατέβει από το αμάξι και να πιαστεί και στα χέρια!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλέε;;; Αυτός κοιμάται; Γιατί είναι τόσο ήρεμος; Με τόσο κίνηση στους δρόμους και ο Ταύρος είναι σε φάση ΖΕΝ; Κι όμως φίλοι μου ο Ταύρος έχει τόση μεγάλη υπομονή, που δεν τον νοιάζει ούτε η κίνηση, ούτε η φασαρία, ούτε τίποτα ... όλα μέσα στη ζωή δεν είναι άλλωστε;;; Θα ακούει χαλαρά την μουσικούλα του, θα τσιμπήσει και κανα σπανακοπιτάκι από την σακούλα και τσουπππππ πριν το καταλάβει οι δρόμοι θα έχουν ανοίξει ...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ο οδηγός που θα πιάσει αμέσως την κουβέντα με το διπλανό αυτοκίνητο για να ρωτήσει τι έχει συμβεί και είναι οι δρόμοι κλειστοί ... Θα παίξει με το κινητό του, θα ποστάρει φωτογραφία στο FBμε την κίνηση που έχει η λεωφόρος που βρίσκεται και αφού παίξει και ξεθυμάνει, στην συνέχεια θα βρει διέξοδο μέσα από κάποιο στενό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πάει δεν θα προλάβω να μαγειρέψω σήμερα... και έχω αφήσει και τόσες δουλειές στο σπίτι» ... Αυτή είναι η πρώτη σκέψη του Καρκίνου όταν μπλέκει στην κίνηση στο δρόμο! Σκέφτεται ότι θα αφήσει νηστική την οικογένεια και ότι θα ακούει γκρίνια, φυσάει και ξεφυσάει. Αρχίζει μετά να ακούει και τραγούδια που του θυμίζουν το παρελθόν... μην παραξενευτείς αν τον δεις να ρίχνει και κανά δάκρυ .. Δεν θα φταίει η κίνηση, το παρελθόν του θα φταίει!

ΛΕΩΝ

Θα κοιταχτεί στον καθρέφτη, θα φτιάξει το μαλλί, θα βάλει κραγιόν (αν είναι γυναίκα) και θα ρίχνει και ματιές για να τσεκάρει πιο άτομο από το διπλανό αυτοκίνητο ρίχνει συνέχεια ματιές ... Όχι αγάπη μου, σιγά μην προβληματιστεί ο Λέοντας... απεναντίας νιώθει ότι όλη αυτή η κίνηση στους δρόμους έχει προκληθεί εξαιτίας του....

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος, είναι ο αγχώδης, νευρικός οδηγός που όταν βρίσκεται στην κίνηση πιέζεται απλά και μόνο στη σκέψη ότι δεν θα είναι συνεπής στα ραντεβού του, σκέφτεται όμως και το πόσο καυσαέριο έχει φάει στα μούτρα, περιμένοντας να ξεμπλοκάρει ο δρόμος. Ψεκάζει τη μούρη του με Evian, κλείνει τα τζάμια και βάζει στο φουλ το air-condition (αν είναι καλοκαίρι) , κάνει ασκήσεις αναπνοής για να μην τον πιάσει κρίση πανικού εξαιτίας της αγοραφοβίας του με τον πολύ τον κόσμο.

ΖΥΓΟΣ

«Τι έγινε βρε παιδιά» σκάει ένα χαμόγελο γεμάτο γοητεία και μη σου πω ότι το χαίρεται που έμεινε στην κίνηση, γιατί τα τυχερά στα ερωτικά συμβαίνουν και στο δρόμο ... Δεν σου κρύβω το γεγονός ότι ο Ζυγός (αλλά και ο Ιχθύς που θα πούμε πιο κάτω) είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για τα περισσότερα μποτιλιαρίσματα.... Αναποφάσιστος για την λωρίδα που θα θελήσει να ακολουθήσει αλλά και έτοιμος να μοιράσει δεξιά και αριστερά το τηλεφωνάκι του ο Ζυγός φαίνεται να απολαμβάνει την κίνηση στους δρόμους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Το ένιωθα από το πρωί και το έλεγα ότι θα συνέβαινε αυτός ο πανικός, δεν έπρεπε να πάρω το αυτοκίνητο»! Ο ενστικτώδης Σκορπιός πρώτα τα βάζει με τον εαυτό του που δεν ακολούθησε το πρωί την διαίσθησή του, μετά τον πιάνει η κακία του, βλέποντας τα λάθη των υπόλοιπων οδηγών, που αντί να βοηθήσουν την κατάσταση, χαζεύουν και χάνουν χρόνο... Ακριβώς σε αυτό το σημείο ο Σκορπιός αρχίζει να φουντώνει, να βρίζει να απειλεί τον μπροστινό «Αν δεν ξυπνήσεις να ξεκουνηθείς θα κατέβω κάτω»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ικανός να καβαλήσει πεζοδρόμιο και να αλλάξει εντελώς ρεύμα κυκλοφορίας... Ο Τοξότης δεν ανέχεται την κίνηση, δεν μπορεί να μείνει στάσιμος σε ένα σημείο, νιώθει ότι καταπιέζεται και ψάχνει εύκολα και γρήγορα λύση και διέξοδο. Είναι ικανός να σκαρφιστεί ότι έχει έγκυο γυναίκα μέσα στο αμάξι και πρέπει όλοι οι δρόμοι να ανοίξουν τώρα! Οι υπερβολικές του αντιδράσεις θα σου προκαλέσουν γέλιο ... Η αυθάδεια του θα σε εκνευρίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Φέρτε παρακαλώ έναν αστυνομικό, έναν τροχονόμο, κάποιον να επαναφέρει την τάξη, έχω ένα επαγγελματικό ραντεβού και δεν γίνεται να αργήσω»... Ο Αιγόκερως μπλοκαρισμένος στην κίνηση, είναι έτοιμος να καλέσει το 100, προκειμένου να παραπονεθεί για τον συνωστισμό και για την μη ύπαρξη τροχονόμου για να ελέγχει την ροή των αυτοκινήτων. Σβήνει το αυτοκίνητο για να μην καίει βενζίνη ενώ είναι στην αναμονή, τον πιάνει πανικός σκεπτόμενος ότι μπορεί να κάνει κάποια ζημιά στο αυτοκίνητό του με το σταμάτα – ξεκίνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Αν έχει κίνηση λόγο της διαδήλωσης, εγώ παρατώ το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και τρέχω να διαμαρτυρηθώ και εγώ»! Ο κοινωνικός Υδροχόος , όταν μπλεχτεί στην κίνηση αμέσως η πρώτη σκέψη του είναι ότι μετάνιωσε που δεν χρησιμοποίησε τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά το αυτοκίνητό του. Στην συνέχεια κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και πιάνει κουβέντα (και φιλία μη σου πω), με όλους τους υπόλοιπους οδηγούς και είναι έτοιμος να διαμαρτυρηθεί, για τους κακούς δρόμους αλλά και για ότι άλλο περάσει από το μυαλό του!

ΙΧΘΥΣ

Κι εκεί που έχεις μπλοκάρει μέσα στην κίνηση και σε έχει φάει η ζέστη αλλά και ο εκνευρισμός στην αναμονή, ξαφνικά βλέπεις στο δίπλα αυτοκίνητο μία παρουσία που τραγουδάει με πάθος: «Δεν είσαι έρωτας εσύ, είσαι γοργόνα είσαι θάλασσα»... Καλέ, το ζει, το νιώθει, το απολαμβάνει ... Καλέ δεν βλέπει τι γίνεται γύρω του; Είναι δυνατόν να είναι τόσο πολύ στον κόσμο του και να τραγουδά με τέτοιο πάθος (και αναισθησία για την κίνηση); Φυσικά και γίνεται, είναι Ιχθύς σου λέω...

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top