Ζαμπονοτυρόπιτα απλή και εύκολη

0

Απολαύστε με παγωμένη μπύρα ή ως κολατσιό.

Υλικά
  • 2 φύλλα σφολιάτας (έτοιμη συσκευασία)
  • 6 φέτες καπνιστό χοιρινό μπούτι
  • 200 γρ. αναμεικτα τυριά (Emmental, gouda & edam)
  • 4 φέτες μπέικον
  • κέτσαπ
  • μουστάρδα
  • 1 αυγό
Οδηγίες
  • Αφαιρούμε την σφολιάτα από την συσκευασία και την στρώνουμε πάνω σε λαδόκολλα.
  • Με έναν πλάστη την ανοίγουμε λίγο να γίνει λίγο πιο λεπτή.
  • Στην μέση της κάθε σφολιάτας βάζουμε λίγη κέτσαπ και λίγη μουστάρδα.
  • Στρώνουμε σε κάθε φύλλο από 3 φέτες ζαμπόν προσθέτουμε από 100γρ. τριμμένα τυρία και ψιλοκόβουμε από 2 φέτες μπεϊκον.
  • Χαράζουμε τις άκρες του κάθε φύλλου και τυλίγουμε χιαστί.
  • Χτυπάμε ένα αυγό και αλείφουμε καλά όλη την επιφάνεια της σφολιάτας.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180οC μέχρι να χρυσίσει η σφολιάτα, περίπου 40 λεπτά.

cookpad
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top