Μπουγιουρντί στο τηγάνι


νόστιμο και καυτερό ορεκτικό!

Υλικά
  • 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
  • 2 πιπεριτσές καυτερές αποξηραμένες (προαιρετικά)
  • 2 ντομάτες κομμένη σε φέτες
  • Τυρί φέτα
  • Ρίγανη φρεσκοτριμμένη
  • Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
  • Σε τηγάνι βάζουμε πρώτα τις πιπεριές με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο να τσιγαριστούν, όχι παραπάνω από 5 λεπτά.
  • Κατόπιν βάζουμε τις ντομάτες, προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι και αφήνουμε για αλλα 3 λεπτά.
  • Τρίβουμε απο πάνω τις καυτερές πιπερίτσες, η ὀπως τις λέει η πεθερά μου, “τσούσκες”!
  • Ρίχνουμε την φέτα και σβήνουμε τη φωτιά.
  • Σκεπάζουμε απο πάνω με ενα καπάκι για να λιώσει η φέτα ομοιόμορφα, ρίχνουμε λίγη ρίγανη και σερβίρουμε!

cookingnetwork

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...