Οι ανθρώπινες σχέσεις των Ζωδίων

0

Έρωτας, φιλία, οικογένεια, δουλειά και γειτονιά...

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σαφώς δύσκολες αλλά μήπως πρέπει να τις δούμε λίγο με χιούμορ; Ειδικά τα... "χούγια" του άλλου;

Τα Ζώδια πως τα πάνε με τις ανθρώπινες διαπροσωπικές σχέσεις; Είναι καλοί σύντροφοι; Σωστοί φίλοι; Αυστηροί γονείς, ύπουλοι συνάδελφοι ή γείτονες υποστηρικτικοί;

Δες τις ανθρώπινες σχέσεις των ζωδίων με μία δόση... χιούμορ φυσικά!

Ο Κριός…

…ως σύντροφος
Ο σύντροφος του… πάθους! Σεξ, τσακωμός και πρόκληση είναι αυτό που θέλει και προσφέρει ο σύντροφος Κριός! Όχι, μην περιμένεις ούτε ρομαντισμούς, ούτε πολλές αγάπες… Τα βαριέται θανάσιμα!

…ως φίλος
Ειλικρινής, έντιμος, ευχάριστος αλλά όχι σταθερός! Βλέπεις όλοι θέλουν έναν αξιόπιστο φίλο, αλλά λίγοι αντέχουν τόση κόντρα και καυγάδες χωρίς λόγο!

…ως γονέας
Παραδοσιακός αλλά και ανοιχτόμυαλος ταυτόχρονα! Αυστηρό δεν τον λες, αλλά φωνακλά, σίγουρα!

…ως συνάδελφος
Ναι, είναι ανταγωνιστικός, αλλά πάντα με τίμιο τρόπο! Ωστόσο μην εμπιστευτείς ένα project όλο πάνω του, γιατί μάλλον με τις γκάφες του, θα σε πάρει στο λαιμό του!

…ως γείτονας
Είναι αυτός που θα σε κράξει από τον φωταγωγό αν κάνεις φασαρία το μεσημέρι, αλλά ταυτόχρονα και εκείνος που θα σε ξυπνήσει με τις φωνές του, μεταμεσονύχτια!

Ο Ταύρος…

…ως σύντροφος
Πιστός, αισθησιακός, τίμιος αλλά και απίστευτα… βολεψάκιας! Πολλές φορές μπορεί να κάτσει σε μία σχέση, απλά και μόνο επειδή έτσι έχει συνηθίσει!

…ως φίλος
Αξιόπιστος, αληθινός και σταθερός! Το λάθος του; Η κτητικότητα! Θέλει όλα να είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του και ούτε καν δέχεται «τρίτο πρόσωπο» σε φιλίες!

…ως γονέας
Αυστηρός και υπερπροστατευτικός! Είναι εκείνος ο γονέας που δεν θα αφήσει σε ησυχία το παιδί του, αν δεν… αδειάσει το πιάτο του πρώτα!

…ως συνάδελφος
Εργατικός, ήρεμος και με υγιή ανταγωνισμό! Δεν υπάρχει λόγος φόβου, αφού σπάνια επιδιώκει προαγωγή ή τίτλους. Είναι ευχαριστημένος εκεί που είναι.

…ως γείτονας
Είναι αυτός ο ευγενικός και καλοπροαίρετος γείτονας που γυρνάει από το σούπερ μάρκετ με δυο καρότσια ψώνια ή εκείνος ο γείτονας που τηγανίζει ψάρια ή σοτάρει κρεμμύδια και βρωμάει όλη η γειτονιά και σου σπάει τα νεύρα, αλλά δεν μπορείς να του πεις και τίποτα!

Ο Δίδυμος…

…ως σύντροφος
Παιχνιδιάρης, ευχάριστος αλλά και… ζωηρός! Όχι δεν είναι απαραίτητα άπιστος, αλλά σίγουρα το ματάκι του παίζει! Ωστόσο έχει το μυαλό και το λέγειν να πείθει το ταίρι του για το αντίθετο!

…ως φίλος
Όλοι πρέπει να έχουν έναν φίλο Δίδυμο, αφού εκπροσωπεί την απόλυτη διασκέδαση στη φιλία! Έχει χιούμορ, σε ακούει, σε συμβουλεύει, συζητάει μαζί σου σοβαρά, αλλά κάνετε και τις τρέλες σας! Οκ, μην του εμπιστευτείς και μυστικά… Δεν μπορεί να αντισταθεί, βλέπεις, στο κουτσομπολιό!

…ως γονέας
Επικοινωνιακός και απόλυτα ικανός να κατανοήσει το παιδί του! Καθόλου αυστηρός, αλλά ξέρει να περνάει αυτό που θέλει! Έχει όμως ένα μεγάλο ελάττωμα… Την γκρινιαρομουρμούρα του!

…ως συνάδελφος
Ο πιο δημοφιλής! Τον συμπαθούν όλοι και μιλάει με όλους! Έξυπνος και θα σε βοηθήσει όταν τον χρειαστείς. Ωστόσο σίγουρα σε έχει κουτσομπολέψει στον συνάδελφο, που έχει ήδη κουτσομπολέψει σε σένα!

…ως γείτονας
Εύχεσαι να μην τον συναντήσεις στη γειτονιά ή το ασανσέρ, αν φεύγεις οριακά στην ώρα σου για την δουλειά το πρωί… Δεν πρόκειται να σε αφήσει σε ησυχία και θα τα πει ή θα τα ρωτήσει όλα μέσα σε ένα τέταρτο με 20 λεπτά!

Ο Καρκίνος…

…ως σύντροφος
Τρυφερός, προστατευτικός, αφοσιωμένος σύντροφος. αλλά με την πολύ κακή συνήθεια της γκρίνιας, αλλά και της μουρμούρας και του παράπονου!

…ως φίλος
Ίσως ο καλύτερος! Ναι, μπορεί να γκρινιάζει πολύ και να ρίχνει πάντα στους άλλους το φταίξιμο, αλλά αγαπά αληθινά και για πάντα τους φίλους του, τρέχει για αυτούς και νοιάζεται πραγματικά… Μερικές φορές ακόμα κι αν τον έχουν πληγώσει!

…ως γονέας
Λατρεύει τα παιδιά του και θα έκανε τα πάντα για αυτά! Ωστόσο λόγω της τάσης του να γίνεται αυτός παιδί συχνά και να φέρεται ανώριμα, καμιά φορά ο κηδεμόνας… είναι το παιδί!

…ως συνάδελφος
Είναι πάντα καλοπροαίρετος, δεν μπλέκει σε αθέμιτους ανταγωνισμούς και πολλές φορές του αρέσει η μοναξιά του! Ωστόσο τα «χάνει» σε φωνές ή παρατηρήσεις και είναι απίστευτα εύθικτος!

…ως γείτονας
Ο κλασσικός οικογενειάρχης γείτονας που είναι απίστευτα φιλόξενος και το σπίτι του είναι πάντα ανοιχτό! Όμως μην τον ρωτήσεις ποτέ το κλασσικό «Τι κάνεις;»! Θα σου μαυρίσει την καρδιά με τα παράπονα που θα βγάλει… για τα πάντα!

Ο Λέων…

…ως σύντροφος
Σύντροφος τρόπαιο, αφού πολλοί θα ήθελαν να τον «έχουν»! Παθιασμένος, ρομαντικός, ξεχωριστός και αγαπάει πιο δυνατά από τον καθένα!Δυστυχώς όμως κουράζει η συνεχής ανάγκη του να έχει το πάνω χέρι πάντα ή να τον κακομαθαίνει ο σύντροφος!

…ως φίλος
Απίστευτα δοτικός και γενναιόδωρος και λατρεύει τους φίλους του! Μην τυχόν όμως και προτιμήσεις κάποιον άλλον φίλο ή αν απλά ντυθείς και λάμπεις περισσότερο από αυτόν!

…ως γονέας
Κάνει απίστευτες προσπάθειες να είναι ο αρχηγός, ωστόσο είναι τόσο ζεστός και δοτικός με τα παιδιά του που δεν το καταφέρνει! Αντιθέτως τον «καταφέρνουν» αυτά, με κολακείες και δήθεν υπακοή!

…ως συνάδελφος
Ύφος μπλαζέ, τουπέ και με ντύσιμο λες και πάει για ποτό Σαββατόβραδο! Άλλοι τον αντιπαθούν, άλλοι τον λατρεύουν και άλλοι απλά τον ζηλεύουν! Ανταγωνιστικός, αλλά τελικά του αρκεί ένα απλό μπράβο ή μία αναγνώριση!

…ως γείτονας
Είναι ο γείτονας που μπαίνει στο ασανσέρ και μυρίζει το άρωμα του μέχρι την επόμενη μέρα ή γειτόνισσα που μένει από πάνω και σε τρελαίνει με τα τακούνια της κάθε μέρα!

Ο Παρθένος…

…ως σύντροφος
Στην αρχή εξυπηρετικός, περιποιητικός, ευγενής και υποχωρητικός. Στην πορεία όμως φανερώνει και άλλα στοιχεία όπως, κριτική, ψυχρότητα και ορισμένες φορές και ψέμα, έστω και αθώο!

…ως φίλος
Θα κάνει τα πάντα για τους φίλους του! Εξυπηρετήσεις, βοήθεια, συμβουλές, ακόμα και τρεξίματα! Μην τον εκμεταλλευτείς όμως, γιατί εύκολα σε «αλλάζε黨!

…ως γονέας
Σοβαρός, ήρεμος αλλά και πολύ επικριτικός! Ενώ περιποιείται άψογα τα παιδιά του σε πρακτικά θέματα, έχει έλλειψη ικανότητας για επιβράβευση ή συναισθηματική στήριξη…

…ως συνάδελφος
Καθόλου ανταγωνιστικός, βοηθάει τους πάντες κι όμως καταφέρνει και πηγαίνει μπροστά! Είναι απίστευτα καλός στη δουλειά του και όλοι τον συμπαθούν, παρόλο που κρατάει τυπικές σχέσεις!

…ως γείτονας
Μην πας επίσκεψη! Θα σε βάλει να βγάλεις τα παπούτσια σου πριν μπεις και θα σε αναγκάσει να βάλεις μάσκα αν είσαι λίγο συναχωμένος! Ωστόσο, είναι ευγενικός και πάντα σου κρατάει την πόρτα του ασανσέρ ή της εισόδου για να μπεις!

Ο Ζυγός…

…ως σύντροφος
Το 10 το καλό! Συντροφικός, τρυφερός, γαλήνιος, όμορφος, συναισθηματικός, υποχωρητικός! Ψάχνεις ελάττωμα; Μεγάλος παραμυθάς…

…ως φίλος
Ένα γλυκό, καλό, υποστηρικτικό, χαμογελαστό φιλαράκι που θα σε αγαπήσει και θα σου δώσει (αλλά και θα σου συγχωρέσει) πολλά! Προσοχή μόνο! Πολύ συχνά θα σου χαϊδέψει τα αυτιά, απλά και μόνο για να μην είναι αυτός που θα σε πληγώσει με την αλήθεια!

…ως γονέας
Ήρεμος, συζητήσιμος, γλυκός, ισορροπημένος και δίκαιος απέναντι στα παιδιά του! Καμιά φορά ωστόσο είναι περισσότερο σύζυγος, παρά κηδεμόνας, αφού συχνά πάει με τα νερά του συντρόφου!

…ως συνάδελφος
Θέλει να τα έχει με όλους καλά και το καταφέρνει! Το πιο γλυκό πλάσμα μέσα στο εργασιακό περιβάλλον! Θέλει όμως προσοχή! Πρώτον μπορεί να σε παρασύρει σε… τεμπελιά και δεύτερον μπορεί συχνά να αποδειχτεί και διπρόσωπος!

…ως γείτονας
Χαμογελαστός, καλοσυνάτος, πάντα φιλικός και σικάτος! Τον αγαπούν όλοι! Ναι, ναι μην το σκέφτεσαι… Αυτός ο γλυκός γείτονας, σε έχει κουτσομπολέψει, μην σου πω «θάψει», σε όλους τους άλλους γείτονες, όπως και αυτούς σε σένα!

Ο Σκορπιός…

…ως σύντροφος
Ο σέξι, ο μυστήριος, ο sexmachine, ο ζηλιάρης αλλά κι αυτός που θα σου βγάλει την ψυχή με την καταπίεση, την μυστικοπάθεια και τις εμμονές του!Ο σύντροφος που θα περάσεις αξέχαστα, είτε με την καλή, είτε με την κακή έννοια, είτε και με τις δύο ταυτόχρονα!

…ως φίλος
Είναι εκείνος ο φίλος ο πιστός που «καθαρίζει» για πάρτη σου, αν κάποιος σου κάνει κάτι. Δεν ανέχεται-είτε στο λέει, είτε όχι-να έχεις κι άλλους φίλους και αλίμονο σου αν ποτέ τον προδώσεις ή τον πειράξεις… Όσο πιο πολύ σε αγαπά, τόσο περισσότερο θα το πληρώσεις!

…ως γονέας
Αυστηρός, καχύποπτος και δογματικός γονέας. Ναι, ειδικά αν το παιδί του είναι στη εφηβεία, το παρακολουθεί πολλές φορές που πάει και τι κάνει!

…ως συνάδελφος
«Προσοχή, δαγκώνει»! Και μάλιστα χωρίς καν να προειδοποιήσει! Προκειμένου να «ανέβει» μπορεί να κάνει τα πάντα, ακόμα και με… ύπουλους χειρισμούς. Δεν είναι και ο καλύτερος συνάδελφος και θέλει προσοχή πολύ, το πότε τον εμπιστεύεσαι!

…ως γείτονας
Με γείτονα Σκορπιό, φρόντιζε να παρκάρεις νόμιμα το αμάξι σου, να μην αφήνεις σκουπίδια έξω από την πόρτα και γενικά να μην προκαλείς την οργή του! Φρόντισε να είσαι πάντα τυπικός, έντιμος και καλός μαζί του…

Ο Τοξότης…

…ως σύντροφος
Η χαρά της σχέσης αλλά και… ώρα του παιδιού! Ανεξάρτητος, περιπετειώδης, χαρούμενος, επικοινωνιακός, γενναιόδωρος αλλά και νευρικός και επιπόλαιος! Εύκολα αγαπάει παθιασμένα, δύσκολα αγαπάει για πάντα!

…ως φίλος
Τυχερός όποιος τον έχει φίλο! Ως φίλος θα σου φτιάξει τη μέρα, θα σου δώσει ξανά πίσω το χαμόγελο σου όταν είσαι πληγωμένος, θα σε παρασύρει σε χαζομάρες απολαυστικές και περιπέτειες! Οκ, δεν παίρνει και το πρώτο βραβείο στη σταθερότητα αλλά οκ!

…ως γονέας
Ως γονέας… Μοιάζει περισσότερο με μεγάλο αδερφό! Ναι μεν θα προστατέψει και θα μάθει στο παιδί του τα βασικά, βάση της εμπειρίας του, αλλά ούτε αυστηρός είναι, ούτε περιοριστικός, ούτε καταπιεστικός! Ένας γονιός που είναι πιο παιδί κι από το ίδιο το παιδί του!

…ως συνάδελφος
Αν δεν σε παρασύρει στην… κουκουρούκου συμπεριφορά του, τότε είναι ο τέλειος συνάδελφος. Είναι η χαρά της ζωής μέσα στο γραφείο, το αφεντικό που είστε και φιλαράκια και ο συνάδελφος που λατρεύει τον συναγωνισμό και όχι τον ανταγωνισμό! Αρκεί να μην σε παρασύρει, ε;

…ως γείτονας
Φασαριόζος, ενοχλητικός, ζημιάρης αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία! Ούτε όταν σου γρατζουνάει το παρκαρισμένο σου αμάξι με την μηχανή του, ούτε όταν ακούει LedZeppelinτέρμα , στη 1 την νύχτα!

Ο Αιγόκερως…

…ως σύντροφος
Ήρεμος και υπομονετικός! Αξιόπιστος και… κελεπούρι! Ωστόσο είναι αρκετά ψυχρός, ειρωνικός, σνομπ και δογματικός! Αν δεν είσαι το «σωστό» ταίρι για να δείξει στην… κοινωνία, τότε απλά δεν θα γίνεις ποτέ ταίρι του!

…ως φίλος
Μην περιμένεις ότι είναι φίλος για διασκέδαση και ανοησιούλες! Αυτός ο φίλος θα σου δώσει την πιο σοφή συμβουλή και καθοδήγηση! Νιώθεις τυχερός που τον έχεις απλά και μόνο για την αξία του και το ήθος του ως άνθρωπος!

…ως γονέας
Κλασσικός και –ίσως- παλιομοδίτης γονέας. Αυστηρός, απόλυτος, δογματικός, ψυχρός, αλλά αγαπάει όσο κανείς άλλος, τα παιδιά του. Ακόμα κι αν δεν φαίνεται στην συμπεριφορά του, φαίνεται ξεκάθαρα στις πράξεις και τους κόπους τους.

…ως συνάδελφος
Πρόβλημα δεν θα σου προκαλέσει ποτέ! Σαν να μην υπάρχει, ένα πράγμα! Εκτός αν προσπαθήσεις να διεκδικήσεις μία θέση ή ένα projectπου διεκδικεί εκείνος! Δεν θα διστάσει να «πατήσει πάνω σου», προκειμένου να πετύχει εκείνος!

…ως γείτονας
Είναι αυτός ο γείτονας, ο οικογενειάρχης, που τηρεί τις ώρες κοινής ησυχίας, που πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία, που δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα για σχόλια αλλά και αυτός που μετά από 10 χρόνια γνωριμίας, δυσκολεύεται να σου πει μία χαμογελαστή «Καλημέρα»!

Ο Υδροχόος…

…ως σύντροφος
Είναι και σύντροφος και κολλητός! Θα σου δώσει απεριόριστη ελευθερία αν είσαι το άλλο του μισό και φυσικά δεν ζηλεύει! Έχετε κοινούς φίλους, δοκιμάζετε νέα πράγματα, περνάτε υπέροχα! Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που θα προσπαθήσεις να τον περιορίσεις και την… «έκανε»!

…ως φίλος
Και το Όσκαρ φιλίας…. δίνεται στον Υδροχόο φυσικά! Καλόκαρδος φίλος, που είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για σένα, παραμερίζοντας μέχρι και τον εαυτό του! Δεν περιμένει τίποτα απολύτως για αντάλλαγμα, αλλά το νου σου! Μην είσαι μονοφαγάς! Αυτός ο φίλος, είναι φίλος των πάντων!

…ως γονέας
Ένας γονιός… πολύ μπροστά! Μοντέρνος και ενημερωμένος για την σύγχρονη κοινωνία και την εξέλιξη της, ναι μεν έχει αρχηγικές τάσεις αλλά ποτέ, μα ποτέ δεν θα προσπαθήσει να επιβληθεί στο παιδί του!

…ως συνάδελφος
Ο συνάδελφος που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα το φιλαράκι σου! Ακόμα κι αν είναι ανώτερος σου, δεν του αρέσουν οι διακρίσεις και θα σου φερθεί σαν φίλος που σε ξέρει χρόνια! Τον νοιάζει περισσότερο η συλλογική δουλειά, παρά η προσωπική του ανέλιξη!

…ως γείτονας
Ναι, αυτή η συμπαθέστατη κυριούλα, η ηλικιωμένη, πρώην χίπισσα 70’s, που δεν παντρεύτηκε ποτέ και βγαίνει κάθε βράδυ και ταΐζει τα αδέσποτα ή βρίζει αυτούς που παρκάρουν σε ράμπα ΑΜΕΑ, είναι Υδροχόος!

Ο Ιχθύς…

…ως σύντροφος
Είναι εκείνος ο… αγαπούλης σύντροφος, με την μεγάλη καρδιά που σε αγαπάει και στο δείχνει κάθε στιγμή! Κάνει όνειρα για εσάς, σε στηρίζει αλλά επίσης μπορεί πολύ εύκολα, ενώ σε αγαπάει, να παρασυρθεί και να κάνει τα ίδια σε άλλο άτομο, κρυφά…

…ως φίλος
Βρε, ναι! Σε αγαπάει απίστευτα πολύ, αλλά όχι… Δεν θα θυμηθεί κάθε χρόνο τα γενέθλια σου, θα σε στήσει στα ραντεβού και θα ξεχάσει ότι αυτό που του εκμυστηρεύτηκες ήταν μυστικό!

…ως γονέας
Ευαίσθητος, τρυφερός, στοργικός και συναισθηματικός γονέας! Χαρακτηριστικά που χρησιμοποιεί συχνά για να… χειραγωγήσει εύκολα το παιδί του, ώστε να κάνει αυτό που πρέπει, αφού απλά δεν «παίζει» να καταφέρει να επιβληθεί σε αυτό!

…ως συνάδελφος
Ε, καλά! Μην στηριχτείς ποτέ πάνω του για κάτι σημαντικό. Είναι τόσο αφελής και αφηρημένος, που την γκάφα θα στην κάνει! Ωστόσο είναι και δεκτικός και εξυπηρετικός και πολύ γλυκός συνεργάτης!

…ως γείτονας
Μην τον παρεξηγείς μωρέ! Δεν κάνει φασαρία 3 το μεσημέρι, ή πετάει νερά από το μπαλκόνι πάνω στα απλωμένα σου ή δεν σου λέει καλημέρα, επειδή σε έχει «γραμμένο»… Είναι απλά αφηρημένος! Πίστεψε με, αν χρειαστείς κάτι, είναι ο πρώτος που θα τρέξει!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top