Ένα πράγμα σου ζητήσαμε να κάνεις!

0

Ποια ζώδια θα κάνουν αυτό που τους ζητάς και ποια "σε γράφουν" τελείως;

Η ομάδα ''Βεβαίως και θα το κάνω, μείνε ήσυχος!'' και το ξεχνάει μόλις γυρίσει το βλέμμα αλλού, διότι είτε έχει πολλά στο κεφάλι, είτε γιατί από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο βγήκε, είτε γιατί απλά... ΒΑΡΙΕΤΑΙ να ασχοληθεί!

Κριός: Έχω κάθε καλή πρόθεση να κάνω αυτό που μου ζήτησες, αλλά αμφιβάλλω, αν θα το θυμάμαι σε 10 λεπτά. Και τώρα με συγχωρείς, έχω να κάνω κάτι άλλο για τα επόμενα 20 δευτερόλεπτα!

Ζυγός! Αχ, τι ωραίος που είναι ο ήλιος... Τι ωραία που είμαι κι εγώ, όταν είμαι χαλαρή... Μου διαφεύγει τίποτα; Μπαααα...

Ιχθύς: Τώρα σηκώνομαι να κάνω αυτό που μου είπε...Τώρα.... Λίγο αργότερα... Καλά, ΟΚ, ίσως και ποτέ! Μια χαρά είμαι εδώ... Νιώθω τύψεις... Θα σηκωθώ σε λίγο λέμε! Αμάν πια!

Η ομάδα ''Σιγά μην το κάνω, αγάπη μου! Και γιατί παρακαλώ να το κάνω;''! Θα σου φέρει 100 αντιρρήσεις και θα σε σκάσει, αλλά στο τέλος, θα κάνει εκείνο που του ζήτησες, γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής, μπορείς να βασιστείς πάνω του (αφού σε σκάσει πρώτα!).

Ταύρος: Περίμενε και θα το κάνω... Κάποτε, αν ποτέ κι αν το θελήσω...Τέλος. Πολλά είπαμε. Πήγαινε και βλέπουμε...

Σκορπιός: Και γιατί παρακαλώ να το κάνω; Επειδή μου το είπες; Δεν είμαι εγώ κανένα δουλάκι να τρέχω να σου κάνω τα θελήματα! Το έπιασες ή να σε αρχίσω και στις γρήγορες; Καφέ θέλεις να σου φτιάξω;;;

Υδροχόος: Α! Όλα κι όλα! Δεν θα μου πεις εσύ εμένα τι να κάνω!!! Δεν με ξέρεις καλά εμένανε! Σε βάζω κάτω και σε πατάω! (εντάξει, θα το κάνω, αλλά μην το πεις σε κανένα... Έχω και κούτελο στην κοινωνία...)

Η ομάδα που αντί να κάνει αυτό που ζήτησες, κάνει εκείνο που θέλει εκείνη ή σε αναγκάζει στο τέλος να κάνεις ΜΟΝΟΣ σου εκείνο που αρχικά ζήτησες! Μικροί Θεοί λέμε!

Δίδυμος: Τι μου ζήτησε να κάνω; Κάτσε να ρωτήσω τον Κριό που θα θυμάται στα σίγουρα και μετά θα κάνω τα μισά από όσα μου ζήτησε!

Λέων: Δεν συμφωνώ με αυτό που μου ζήτησε... Άσε, το 'χω. Θα κάνω αυτό που ξέρω ΕΓΩ ότι είναι το σωστό κι άσε τον να κουρεύεται! Μπου χαχαχαχα!

Τοξότης: Ωραία κάθομαι και φτιάχνω φουσκαλίτσες εδώ... Βαριέμαι ρε φίλε να ασχοληθώ... Άσε και το βλέπω αργότερα το θεματάκι σου... Προς τι τόση βιασύνη;

Η ομάδα που τελικά θα κάνει εκείνο που της ζήτησες πράξη: Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως. Μήτε γκρίνιες, μήτε θα σε γράψουν, μήτε θα σε αγνοήσουν. Απλά, θα κάνουν ότι πρέπει, αρκεί να μην σε έχουν στα μαύρα τους κατάστιχα. Διαφορετικά, δεν κουνάνε το δαχτυλάκι τους!

Καρκίνος: Θα κάνω αυτό που μου ζητάς γιατί σε αγαπάωωωωωω! Μ' ακούουουους;;;; (Όχι αφεντικό, δεν πήγαινε σε εσένα αυτό...)

Παρθένος: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Και τώρα δίνε του να κάνω αυτό που πρέπει! (Μα ποιος είμαι τελικά; Μα τι ρωτάω; Τέλειος είμαι, να τι είμαι!)

Αιγόκερως: Στηρίξου πάνω μου! Θα αναθέσω στον καλύτερο να κάνει αυτό που ζήτησες! Παρθένεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top