Ηπειρώτικη τυροκαυτερή


η καυτή... νοστιμιά.

Υλικά:
  • 400 γρ. φέτα
  • 2 καυτερές κόκκινες πιπεριές
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • ½ κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
Εκτέλεση:

Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις λιώνουμε με λίγο λάδι στο γουδί.
Προσθέτουμε λίγη - λίγη τη φέτα και το υπόλοιπο λάδι, ώστε να φτιάξουμε ένα κρεμμοειδές μίγμα.
Ρίχνουμε το πιπέρι και το λεμόνι για να δέσει η φέτα με το λάδι.
Βάζουμε την τυροκαυτερή σε ένα μπολ και την αφήνουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο.

lovecooking

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...