η καυτή... νοστιμιά.
Υλικά:
- 400 γρ. φέτα
- 2 καυτερές κόκκινες πιπεριές
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- ½ κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις λιώνουμε με λίγο λάδι στο γουδί.
Προσθέτουμε λίγη - λίγη τη φέτα και το υπόλοιπο λάδι, ώστε να φτιάξουμε ένα κρεμμοειδές μίγμα.
Ρίχνουμε το πιπέρι και το λεμόνι για να δέσει η φέτα με το λάδι.
Βάζουμε την τυροκαυτερή σε ένα μπολ και την αφήνουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο.
lovecooking
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.