Συνταγή για παραδοσιακή κυκλαδίτικη ομελέτα
Υλικά
Για 4-6 άτομα
- 4 αυγά χτυπημένα
- 2 λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
- 2 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο αγελαδινό
- Ζεσταίνουμε το βούτυρο με το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.
- Προσθέτουμε το λουκάνικο, ανακατεύουμε και το αφήνουμε για ακόμη 2 λεπτά.
- Ρίχνουμε τα αυγά και ψήνουμε για 4 λεπτά.
- Με τη βοήθεια ενός πιάτου αναποδογυρίζουμε τη φρουτάλια, ψήνουμε για 3 λεπτά ακόμη. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
sidagi
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.