Βίδες με λιαστές ντομάτες και πάστα ελιάς


Πρωτότυπη και νόστιμη.

Υλικά:
  • 500γρ. βίδες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 6-7 λιαστά ντοματάκια
  • 3 σκελίδες σκόρδου
  • 300γρ. ντοματάκια κονκασέ
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 πράσινες ελιές ψιλοκομμένες
  • 4 μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
  • 2 κ.γ. πάστα ελιάς
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
  • -Στράγγισε τα λιαστά ντοματάκια και τα ψιλόκοψέ τα.
  • -Ζέστανε το λάδι και σόταρε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  • -Πρόσθεσε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, τις ελιές και τα λιαστά ντοματάκια και σιγόβρασέ τα για 35 λεπτά.
  • -Απόσυρε τη σάλτσα από την φωτιά και ανακάτεψε την με την πάστα ελιάς.
  • Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι.
  • Η σάλτσα σου είναι έτοιμη να συνοδέψει τις βίδες σου, τις οποίες έχεις βράσει σύμφωνα με τις οδηγίες τους.


Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...