Πρωτότυπη και νόστιμη.
Υλικά:
- 500γρ. βίδες
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 6-7 λιαστά ντοματάκια
- 3 σκελίδες σκόρδου
- 300γρ. ντοματάκια κονκασέ
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 πράσινες ελιές ψιλοκομμένες
- 4 μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
- 2 κ.γ. πάστα ελιάς
- αλάτι, πιπέρι
- -Στράγγισε τα λιαστά ντοματάκια και τα ψιλόκοψέ τα.
- -Ζέστανε το λάδι και σόταρε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- -Πρόσθεσε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, τις ελιές και τα λιαστά ντοματάκια και σιγόβρασέ τα για 35 λεπτά.
- -Απόσυρε τη σάλτσα από την φωτιά και ανακάτεψε την με την πάστα ελιάς.
- Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι.
- Η σάλτσα σου είναι έτοιμη να συνοδέψει τις βίδες σου, τις οποίες έχεις βράσει σύμφωνα με τις οδηγίες τους.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.