Αυτή είναι η "κορυφαία" αιτία που χωρίζει κάθε ζώδιο ...

0

ακόμα κι αν αγαπούσαν πολύ!

Ο χωρισμός δυστυχώς έρχεται κάποιες φορές, ακόμα κι αν η αγάπη είναι δυνατή…
Υπάρχει και αυτό που λέμε… «ασυμφωνία χαρακτήρων» και εδώ έρχονται τα Ζώδια να μας ενημερώσουν για ποιο λόγο θα σκέφτονταν τον χωρισμό, ακόμα κι αν αγαπούσαν πολύ!

Κριός: Στασιμότητα

Δεν μπορείς να σταθείς δίπλα σε έναν συμπαγή και ...μονοκόμματο παρτενέρ, γιατί εσύ είσαι εξαιρετικά ανεξάρτητος τύπος και σου αρέσει να έχεις τη δική σου ζωή, εκτός της σχέσης σου. Σ’ αρέσει επίσης ο χώρος και η ελευθερία σου και δεν θα ανεχτείς να είσαι με κάποιον που σου προκαλεί ασφυξία, ακόμα και από αγάπη.

Ταύρος :Ασέβεια

Έχεις πάρα πολύ υπερηφάνεια και εξαιρετικά υψηλά πρότυπα, ώστε όποιος σε αγνοεί, θα πάρει... πόδι από τη ζωή σου. Ανεξάρτητα από το πόσο αγαπάς τον άνθρωπο, ποτέ δεν θα τον κοιτάξεις με τον ίδιο τρόπο αν κάποτε σε… παραγνωρίσει, έστω και στα αστεία!

Δίδυμοι: Η εγκράτεια

Δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που είναι αντικοινωνικός, γιατί εσείς ζεις και αναπνέεις με την ενεργό κοινωνική σου ζωή, που είναι σχεδόν η καθημερινότητά σου. Έχεις πολλούς φίλους και γνωστούς και χρειάζεσαι έναν παρτενέρ ο οποίος θα μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το είδος κοινωνικής πίεσης. Κάποιος που είναι ανενεργός ή ήσυχος, δεν θα ταιριάζει με την ζωντανή προσωπικότητά σου.

Καρκίνος : Η μυστικότητα

Δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που είναι κλειστός και απόμακρος τύπος και κρατά πράγματα από σένα! Σαν συναισθηματικό και έξυπνο ερέθισμα, θες να είσαι σε θέση να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να τον βοηθήσεις - αν περνά κάποια δύσκολη περίοδο - και όχι να κρατά μυστικά από σένα. Κάποιος που δεν σου ανοίγεται, δεν θα είναι σε θέση να σου δώσει την ισχυρή συναισθηματική έλξη που επιθυμείς.

Λέων: Η έλλειψη ενδιαφέροντος

Είσαι το κέντρο του ενδιαφέροντος και παρόλο που δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που κλέβει αυτό το ενδιαφέρον από σένα, δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα με κάποιον που δεν προσπαθεί τουλάχιστον. Εσύ διακρίνεσαι για την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθησή σου και θες έναν σύντροφο που να μπορεί να σου προκαλέσει με κάποιο τρόπο. Εάν είσαι με κάποιον που είναι ντροπαλός ή συνεσταλμένος, θα νιώσεις σαν να μην υπάρχει ενθουσιασμός ή φωτιά στη σχέση, σε αντίθεση με κάποιον που θα είναι λίγο πιο τολμηρός!.

Παρθένος: Η ασυμφωνία χαρακτήρων

Είσαι ολοδοσμένος στην καριέρα σου, την επιτυχία σου και το επόμενο καλύτερο πράγμα που έρχεται στη ζωή σου. Θες έναν σύντροφο που βρίσκεται στην ίδια «σελίδα» με σένα και αποδέχεται τους στόχους και τα όνειρά σου, αλλά έχει και τη δική του άποψη!. Η παρουσία ενός παθητικού ή φιλόδοξου συντρόφου δίπλα σου, θα σε κάνει πάντα να νιώθεις σαν κάτι να σου λείπει από τη σχέση και τις καθημερινές συνομιλίες σου, γιατί αυτό είναι κυρίως αυτό που σου αρέσει, να μιλάς!

Ζυγός: Η Αρνητικότητα

Είσαι θετικός τύπος και πάντα πιστεύεις ότι αύριο είναι μια καλύτερη ημέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείς να αντέξεις έναν αρνητικό παρτενέρ ή κάποιον που είναι μόνιμα δραματικός. Σ’ αρέσει να περιβάλλεσαι από καλές δονήσεις και θετική ενέργεια και να είσαι με κάποιον που σε ολοκληρώνει!

Σκορπιός: Η Ψευτιά

Μπορείς να δεχτείς όλα τα ελαττώματα του παρτενέρ σου, εκτός από το ψέμα. Το ψέμα είναι ένας ...διαλυτής της σχέσης για σένα και ίσως ο πιο γρήγορος τρόπος να σε χάσει για πάντα - ακόμα κι αν ήταν μόνο ένα λευκό ψέμα. Εκτιμάς την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια και ποτέ δεν θα συγχωρήσεις τον σύντροφό σου αν σου πει ένα ψέμα.

Τοξότης:Η Τεμπελιά

Δεν μπορείς να είσαι με έναν τεμπέλη σύντροφο, ενώ εσύ είσαι πάντα εν κινήσει και ψάχνεις για την επόμενη ακραία περιπέτεια ή την επόμενη χώρα που θες να επισκεφθείς! Αν λοιπόν ο σύντροφός σου δεν συμβαδίζει με σένα, θα συνεχίσεις να κάνεις όλα αυτά τα πράγματα χωρίς αυτόν. Έτσι είναι καλύτερο να βρεις κάποιον εξίσου ενεργητικό, για να συμπληρώσεις τον γρήγορο τρόπο ζωής σου.

Αιγόκερως: Η Ανευθυνότητα

Δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που δεν ξέρει τι σημαίνει υπεύθυνος ή κάποιον που δεν ξέρει τι θέλει. Εσύ πάντα ξέρεις τι ζητάς και το παίρνεις και θες κάποιον που να μπορεί να σε φροντίσει, γιατί πάντα εσύ φροντίζεις όλους τους άλλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας ανεύθυνος παρτενέρ θα σε απενεργοποιήσει, επειδή πάντα θα αισθάνεσαι ότι είσαι αυτός που φροντίζει και για τους δυο σας!

Υδροχόος: Η καταπίεση

Πώς μπορείς να μιλήσεις για τις εκκεντρικές ιδέες και τα όνειρά σου, όταν έχεις έναν ρεαλιστή σύντροφο; Είσαι ασυνήθιστος, επαναστατικός και κάπως περίεργος τύπος και δεν μπορείς να είσαι με κάποιον πεζό ή κάποιον που δεν ενθαρρύνει τη δημιουργική σου σειρά. Χρειάζεσαι κάποιον που να μπορεί να ονειρευτεί μαζί σου και να υποστηρίξει τα πιο άγρια όνειράσου, ακόμηκαιανδεντακαταλαβαίνει.

Ιχθείς: Η Αναισθησία

Είσαι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός τύπος, ακόμη και αν προσπαθήσεις να δείξεις το αντίθετο! Η συνύπαρξη με κάποιον που είναι αδιάφορος ή δεν ενδιαφέρεται για τα συναισθήματά σου, είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να ...φύγεις μακριά!. Δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που λειτουργεί εγωιστικά. Εσύ χρειάζεσαι κάποιον που αρέσκεται να δίνει και να έχει μια μεγάλη καρδιά!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top