Τα ζώδια των συμμαθητών σου


Πως ήταν τα ζώδια στο σχολείο;

ΚΡΙΟΣ: Μπλεκόταν συνεχώς σε καβγάδες, ήταν ο εφιάλτης των καθηγητών. Τραυματιζόταν συνέχεια στα διαλείμματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τσάντα του ήταν γεμάτη φαγητό. Είχε θέματα με το σώμα του. Αλλά τώρα που μεγάλωσε δείχνει καλύτερα απ’ όλους τους συμμαθητές του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διασκέδαση της τάξης. Έχει πει όλες τις ατάκες που θυμάσαι απ’ το σχολείο. Ιδιαίτερα ευφυής αλλά καθόλου οργανωμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εξετάσεις ήταν ο εφιάλτης του. Ήταν ο πιο ευαίσθητος ενώ συχνά καλούσε τους γονείς του να τον πάρουν απ’ το σχολείο γιατί «δεν αισθανόταν καλά».

ΛΕΩΝ: Ερχόταν καθυστερημένος, γιατί έψαχνε να βρει τι θα φορέσει. Ήταν ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς και δεν μπορούσες να μην τον ζηλεύεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο εκνευριστικός συμμαθητής που καθόταν στο πρώτο θρανίο, φόραγε γυαλιά μυωπίας και όλοι τον μισούσαν, γιατί είχε τους καλύτερους βαθμούς.

ΖΥΓΟΣ: Ο πιο δημοφιλής. Γονείς, συμμαθητές και δάσκαλοι τον αγαπούσαν. Ο ίδιος βέβαια αισθανόταν ότι δεν είχε προσωπικότητα, είχε όμως φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σεξουαλική του ζωή είχε ξεκινήσει πριν απ’ όλους σας. Ήταν συχνά σιωπηλός και απόμακρος. Φαινόταν μυστηριώδης αλλά απλά μισούσε το σχολείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήκωνε πρώτος το χέρι αλλά έδινε πάντα τη λάθος απάντηση. Οι καθηγητές έλεγαν στους γονείς του: «Πολύ έξυπνο παιδί, αλλά δεν διαβάζει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο απουσιολόγος της τάξης. Ήταν αυτός που πήγαινε τους συμμαθητές του στον διευθυντή, όταν κάπνιζαν ή έκαναν κοπάνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ήταν αυτός που κάπνιζε και έκανε κοπάνα. Τσακωνόταν συνεχώς με τους καθηγητές του, καθώς θεωρούσε πως δεν είναι ικανοί να του διδάξουν τίποτα.

ΙΧΘΥΣ: Γέμιζε το θρανίο με στίχους από τραγούδια. Πέρασε και μια goth φάση. Το μόνο που θυμάται από τη σχολική του ζωή είναι οι σχέσεις του και οι εκδρομές.

e-zwdia

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...