Ποιο είναι το πιο κρυφό του μυστικό στην αγάπη;

0

Τι είδους μυστικά είναι αυτά;

Όλοι μας έχουμε κάποια μυστικά, τα οποία είναι μέσα στο μυαλό μας και δεν μπορούμε να τα μοιραστούμε με κανέναν. Ιδίως στις ερωτικές μας σχέσεις, κρύβουμε κάποιες σκέψεις ή κρυφές μας επιθυμίες. Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις τις οποίες αν τις πούμε, θα προκαλέσουμε εντάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να θέλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας ή για να μη δημιουργήσουμε περιττή ανησυχία και φόβο. Αλλά και τα μυστικά δεν είναι όλα άσχημα, αντίθετα, ένα μικρό μυστήριο μπορεί να είναι …σέξι.

Αν ο σύντροφός σας είναι Κριός:

Η βαθιά επιθυμία του Κριού είναι να είναι πάντα πρώτος και μπορεί να έχει μια εξάρτηση από τους ανθρώπους που αγαπάει, αλλά ποτέ δε θα επιτρέψει να δείτε πόσο εξαρτάται πραγματικά από εσάς και πόσο ποθεί την αγάπη σας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το ανακαλύψετε μόνοι σας! Δώστε στον Κριό σας μια ζωή γεμάτη διέγερση και ενθουσιασμό και παράλληλα δείξτε του ότι τον λατρεύετε και του παρέχετε συναισθηματική ασφάλεια και θα έχετε έναν χαρούμενο Κριό. Ανοίξτε την καρδιά σας, έτσι ώστε να μπορεί να βλέπει μέσα από τα παράθυρα της ψυχής σας και δώστε του την ανεξαρτησία που θέλει. Επιτρέψτε του την ελευθερία του με το να μην είστε συνέχεια μαζί, προκειμένου να ικανοποιήσει τις βαθύτερες αναζητήσεις του και όταν …επιστρέψει, καλωσορίστε τον με απεριόριστη αγάπη, θα έχετε έναν εραστή για μια ολόκληρη ζωή…

Αν ο σύντροφός σας είναι Ταύρος:

Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, ο Ταύρος δείχνει μεγάλη προσήλωση και επιζητά τις σταθερές σχέσεις. Αν και είναι έντονα σεξουαλικός, δε θα αποκαλύψει συνήθως αυτήν την πλευρά του, μέχρι να αισθανθεί απολύτως ασφαλής. Ωστόσο, η ανάγκη του για ασφάλεια σπανίως του επιτρέπει να εκφράσει κάθε ευάλωτο σημείο του, γι’ αυτό θα πρέπει συνήθως να ψάξετε βαθιά μέσα στην ψυχή του για να ανακαλύψετε τον πλούτο των συναισθημάτων που σας περιμένει. Από όλα τα άλλα ζώδια, είναι το πιο εύκολο να κρατήσετε έναν Ταύρο κοντά σας για …πάντα, κυρίως επειδή αντιπαθεί την αλλαγή. Ο Ταύρος ποθεί τη δέσμευση και την ασφάλεια ότι κάθε μέρα θα επιστρέψει σε ένα άνετο και ήσυχο σπίτι και θα μοιραστεί τις χαρές του με το αγαπημένο του πρόσωπο. Για τον Ταύρο, η καθημερινή ρουτίνα της ζωής, όπου η κάθε μέρα είναι η ίδια με την προηγούμενη δεν είναι ποτέ βαρετή, γιατί γι’ αυτόν η σχέση συνεχίζει να του δίνει μοναδικές εμπειρίες. Αυτό είναι ένα πολύτιμο μάθημα που όλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτό!

Αν ο σύντροφός σας είναι Δίδυμος:

Οι Δίδυμοι είναι ανοικτό βιβλίο και λένε τα πάντα, γι’ αυτό και πραγματικά δεν έχουν μυστικά. Για τους Διδύμους, τα πάντα θα πρέπει να κοινοποιούνται σε όλους, γι’ αυτό δεν είναι και τόσο καλοί σε μυστικές ερωτικές σχέσεις ή γενικά σε κάθε είδους μυστικά. Θα σας πουν πώς αισθάνονται, όταν το αισθάνονται και μην εκπλαγείτε, αν λίγα λεπτά αργότερα αισθάνονται κάτι άλλο. Στο βάθος της καρδιάς τους, όμως, αισθάνονται μια ανασφάλεια για την αγάπη και απαιτούν πολλή σιγουριά. Η φράση «Αν αγαπάς κάποιον, τότε άσ’ τον ελεύθερο» πρέπει να έχει γραφτεί για έναν Δίδυμο εραστή. Όπως και η πεταλούδα που πετά από λουλούδι σε λουλούδι για να δοκιμάσει το νέκταρ τους, έτσι και οι Δίδυμοι πρέπει να είναι ελεύθεροι να δοκιμάσουν το νέκταρ του καθενός και θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους. Οι Δίδυμοι θα αισθάνονται παγιδευμένοι, αν τους θέσουν πάρα πολλούς κανόνες και όρια, αλλά αν τους δώσετε αγάπη, όταν επιστρέψουν κοντά σας, ποτέ δε θα φύγουν πάρα πολύ μακριά από το σπίτι τους.

Αν ο σύντροφός σας είναι Καρκίνος:

Περισσότερο από κάθε τι ο Καρκίνος φοβάται ότι θα πληγωθεί και αυτός ο φόβος τον κάνει να αισθάνεται εξαιρετικά ευάλωτος. Προσπαθεί να συγκαλύψει την εξάρτησή του, δείχνοντας απαξίωση και είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαβάσετε την καρδιά του. Καθώς αισθάνεται όλο και πιο άνετα μαζί σας, θα νιώθει και πιο ασφαλής και θα αρχίσει να διώχνει σιγά- σιγά τις άμυνές του. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή, πραγματική αγάπη και αφοσίωση. Όπως και ο Ταύρος, έτσι και ο Καρκίνος έχει ως κίνητρο την ασφάλεια και την προσκόλληση στην οικογένεια και θέλει να την κρατήσει για πάντα. Ψάχνει για την παντοτινή αγάπη, που θα τον θρέψει και θα τον φροντίσει για το υπόλοιπο της ζωής του. Μόλις σας ανοίξει την καρδιά του και σας προτείνει δέσμευση, πολύ δύσκολα θα διαλύσει το δεσμό σας.

Αν ο σύντροφός σας είναι Λέων:

Ο Λέων χρειάζεται συνεχή θαυμασμό και λατρεία και αυτό τον καθιστά πολύ ευάλωτο, αλλά η περίφημη υπερηφάνειά του δεν πρόκειται ποτέ να τον αφήσει να το παραδεχτεί. Όταν είναι μόνος του κι όταν κανείς δεν τον προσέχει, ο Λέων συχνά μαστίζεται από την αμφιβολία. Γι’ αυτό το λόγο, χρειάζεται την υποστήριξη του συντρόφου του, περισσότερο από ποτέ, για να τον βοηθήσει να αποκτήσει εμπιστοσύνη, ώστε να μπορεί να λάμπει με το δικό του μοναδικό τρόπο. Αγαπήστε το λιοντάρι σας με ανοιχτή καρδιά. Η ενθάρρυνση και η υποστήριξή σας, όταν τον θαυμάζετε για τα ιδιαίτερα ταλέντα του, θα κάνουν το λιοντάρι σας να παραμείνει αφοσιωμένος σε εσάς για πάντα. Είναι πιστός και επιδιώκει μια βαθιά δέσμευση, μόνο όταν αισθάνεται αξία και ότι τον λατρεύετε. Αν το καταφέρετε αυτό, η ζωή σας μαζί του θα γεμίσει με περισσότερη αγάπη, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε!

Αν ο σύντροφός σας είναι Παρθένος:

Για την Παρθένο, η αγάπη η ίδια είναι το μυστικό τους. Η Παρθένος ανησυχεί για την ασφάλεια και την προστασία της κι αυτό την κάνει ένα από τα λιγότερο εκδηλωτικά ζώδια. Δεν έχει καμία επιθυμία να δείξει έξω προς τον κόσμο ποιόν αγαπά και γιατί τον αγαπά και δεν της αρέσει καθόλου, αν το κάνετε κι εσείς αυτό. Η επιφυλακτική φύση της Παρθένου τείνει να την κάνει πιστή σύντροφο για μια ολόκληρη ζωή. Ωστόσο, η έλλειψη εκδήλωσης των συναισθημάτων της και η τάση της να θέλει να βελτιώσει το σύντροφό της, απαιτεί κάποια κατανόηση εκ μέρους των αγαπημένων της προσώπων. Αν θέλετε να μείνετε με την Παρθένο σας για μια ζωή, να θυμάστε πάντα ότι αυτό που φαίνεται σαν κριτική, αντιθέτως, είναι ανησυχία. Ενθαρρύνετε την να ζει μία ζωή με άνεση και ασφάλεια, γεμάτη κέφι και αγάπη.

Αν ο σύντροφός σας είναι Ζυγός:

Το βαθύτερο μυστικό του Ζυγού είναι το σκοτάδι της μοναξιάς που μπορεί να τον οδηγήσει να επιδιώξει την αγάπη λίγο απελπισμένα, αν δεν είναι πλήρως ισορροπημένος μέσα του. Αυτή η απελπισία μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορά που κινείται προς κάποια επιπολαιότητα ή τουλάχιστον σε μια διαρκή αναζήτηση για την αγάπη. Αν είναι όμως ώριμος και κατ’ επέκταση πιο ολοκληρωμένος και ψυχολογικά πιο ισορροπημένος, η σκοτεινή και μυστική πλευρά του Ζυγού μπορεί να γίνει απλά μια ανάμνηση του παρελθόντος και να μη στοιχειώνει πλέον το παρόν. Ο Ζυγός είναι ερωτευμένος με τον έρωτα και του αρέσει να αισθάνεται ελκυστικός. Μπορεί να είναι ερωτύλος και μερικές φορές η ανάγκη του να επιβεβαιώσει την ομορφιά του προς τους άλλους μπορεί να τον οδηγήσει να αναζητήσει νέους συντρόφους. Για να τον κρατήσετε για πάντα κοντά σας, θα πρέπει να του παρέχετε ένα σταθερό, στοργικό περιβάλλον, όπου ποτέ δε θα τον κάνετε να ξεχνά πόσο αγαπητός είναι. Αυτό θα τον κρατήσει ευτυχισμένο για το υπόλοιπο της ζωής του.

Αν ο σύντροφός σας είναι Σκορπιός:

Για τον Σκορπιό, τα πάντα είναι ένα μυστικό και πραγματικά αυτό τον σαγηνεύει και τον εξιτάρει σεξουαλικά. Μην εκπλαγείτε, αν σας πάρει πολύ χρόνο για να μάθετε την ημερομηνία γέννησής του, τα αγαπημένα φαγητά του ή οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει να έχετε ένα πλεονέκτημα γιατί έτσι θα είστε πάνω από αυτόν αλλά και γιατί πάντα θέλει να υπάρχει μια …μάχη που πρέπει να διεξάγεται. Μόλις ένας Σκορπιός αρχίζει να αποκαλύπτει τα μυστικά του, να ξέρετε ότι αυτό είναι αληθινή αγάπη. Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο ισχυρά ζώδια και δεν εγκαταλείπει εύκολα τον αγώνα. Αλλά βαριέται εύκολα και απαιτεί συνέπεια και έντονες εμπειρίες σε όλα τα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεων του. Όσο μια ερωτική σχέση περιλαμβάνει …δράμα και βαθιές εμπειρίες που αγγίζουν την ψυχή του, ο Σκορπιός σας θα κολλήσει μαζί σας. Αυτό το είδος της έντασης μπορεί να είναι κουραστικό για κάποιους, αλλά για άλλους η συγκίνηση μιας δυνατής σχέσης, που συνεχώς σας βάζει ολοένα και πιο βαθιά μέσα στην δική του ψυχή, είναι μία πρόκληση.

Αν ο σύντροφός σας είναι Τοξότης:

Ο Τοξότης είναι ένα από τα πιο εξωστρεφή ζώδια και το μεγαλύτερο μυστικό του είναι ο φόβος της δέσμευσης. Τρέμει τη στιγμή που θα πει το μεγάλο ΝΑΙ, γιατί θεωρεί εξαιρετικά διασκεδαστική την ερωτική σχέση και θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει το γάμο. Σε πολλές περιπτώσεις, του αρέσει η ιδέα του γάμου και της οικογένειας, αλλά η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να την συνηθίσει. Μπορεί να φαίνεται παράδοξο, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τον Τοξότη σας είναι να τον αφήσετε να φύγει! Για να είναι ευτυχισμένος, θα πρέπει να αισθάνεται ότι έχει απεριόριστες δυνατότητες να κάνει ό, τι θέλει. Όσο περισσότερο περιορίζεται ή καταπιέζεται, τελικά θα σπάσει το τείχος, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει. Κάντε τη ζωή σας με τον Τοξότη σας συναρπαστική και γεμάτη περιπέτεια, και τότε θα είστε σε θέση να την απολαμβάνετε μαζί για πάντα!

Αν ο σύντροφός σας είναι Αιγόκερως:

Ο Αιγόκερως θέλει να είναι ο καλύτερος σε ό, τι κάνει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σπάνια να δείχνει οποιοδήποτε σημάδι αδυναμίας και η αποτυχία είναι ο μεγαλύτερος φόβος του. Ο ιδανικός σύντροφος για τον Αιγόκερω είναι αυτός που θα αγνοήσει οποιαδήποτε αποτυχία του, αλλά αντίθετα θα τονίζει συνεχώς τα λαμπρά επιτεύγματά του και θα τον βοηθήσει να καταπραΰνει την αδυσώπητη αμφιβολία του για να στέκεται πάντα ψηλά. Ο Αιγόκερως θέλει να υπερέχει παντού, και στις σχέσεις, και αυτό σημαίνει δέσμευση. Από όλα τα ζώδια είναι το πιο εναρμονισμένο με το γάμο και την ευθύνη της οικογενειακής ζωής. Αλλά ο Αιγόκερως απαιτεί το ίδιο από το αγαπημένο του πρόσωπο. Για να κρατήσετε έναν Αιγόκερω για πάντα κοντά σας, προσεγγίστε τον με πίστη και σεβασμό. Μπορεί να βρείτε έναν άλλον πιο συναρπαστικό εραστή, αλλά ποτέ κάποιον πιο σταθερό σαν τον Αιγόκερω.

Αν ο σύντροφός σας είναι Υδροχόος:

Ο Υδροχόος θέλει πάντα να περιβάλλεται από φίλους και γενικά να βρίσκεται με πολύ κόσμο. Επομένως, γιατί είναι τόσο μόνος; Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό του αγαπημένου σας Υδροχόου …η βαθιά μοναξιά που προέρχεται από την αίσθηση ότι είναι αποσυνδεδεμένος συναισθηματικά από τους ανθρώπους γύρω του. Μερικές φορές δε γνωρίζει καν πως αισθάνεται, αλλά ξέρει ότι δε βιώνει το ίδιο είδος συναισθημάτων που βιώνουν οι άλλοι και αυτό μπορεί να προκαλέσει την αίσθηση της απομόνωσης. Για να κρατήσετε κοντά σας τον Υδροχόο σας, πρέπει να του επιτρέπετε να είναι ελεύθερος. Ο Υδροχόος είναι ευτυχέστερος στον έρωτα, όταν υπάρχει μια σταθερή βάση φιλίας, ώστε να είναι πραγματικός φίλος και όχι μόνο εραστής. Μοιραστείτε τον κόσμο του και θα μοιραστεί κι αυτός με την σειρά του τον δικό σας κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα μπορέσετε να τον κρατήσετε κοντά σας, αλλά θα του δώσετε παράλληλα ευτυχία, χαρά και ικανοποίηση.

Αν ο σύντροφός σας είναι Ιχθύς:

Η απόλυτη τρυφερότητα και το υπερβολικό συναίσθημα της καρδιάς των Ιχθύων είναι το μεγαλύτερο μυστικό τους. Η ευαισθησία των Ιχθύων είναι αρκετά έντονη και αν δεν υπάρχουν κάποια όρια, είναι συνήθως ευάλωτοι σε όλα τα είδη ψυχικών και σωματικών παθήσεων, ειδικά όταν χωρίζουν από μία σχέση. Δε θα βρείτε πιο ευαίσθητη και τρυφερή καρδιά, γι’ αυτό και πρέπει να την πλησιάζετε με προσοχή. Οι Ιχθείς έχουν την τάση να είναι παθητικοί και δεν είναι συνήθως αυτοί που θα αφήσουν μια σχέση. Όπως και το νερό, έτσι κι αυτοί θα προσαρμοστούν ανάλογα με το άτομο που βρίσκονται μαζί. Αλλά για να τους κρατήσετε για πάντα κοντά σας, θα πρέπει να τους αγαπάτε, να τους νοιάζεστε και να τους επιτρέψετε να δουν πόσο ευτυχισμένους τους κάνετε. Εάν μπορέσετε και τους κάνετε ευτυχισμένους, τότε θα σας το ανταποδώσουν στο δεκαπλάσιο.

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top